Tilbage til oversigten
Restylane

Mørke rander under øjnene – sådan slipper du af med dem

Du har gjort dig klar til en ny dag på arbejdet. Du er veludhvilet. Du føler dig godt tilpas. Du er fuld af energi til at møde dagens udfordringer. Men du ser slidt ud. Du ligner faktisk én, der er lidt utilfreds med det hele.

De mørke rander er begyndt at titte frem under dine øjne. De får dig til at se ældre og træt ud. Du har desperat forsøgt at dække det med concealer og foundation, men det har næsten gjort det hele mere tydeligt. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at affinde dig med dit uoplagte og trætte udtryk.

Mørke rander er hårdt for et udseende

Udfordringen med rander under øjnene er ét af de problemer, vi møder oftest i vores klinikker. De fleste har svært ved at se, hvad det lige præcis er, der gør, at de ser trætte og uoplagte ud. Én ting er dog sikkert: Mørke rander under øjnene er virkelig hårdt for et udseende. Det kan der være mange forskellige grunde til.

Mørke rande er faktisk noget, der, rent genetisk, forekommer hos nogle allerede fra teenageårene. For andre kommer de mørke rande med alderen i takt med, at vi får poser under øjnene, eller fordi vi mister fedtdepoter og således bliver mere ’udhulede’ i området omkring øjnene.

Det er de færreste, der ved, hvor let det er at gøre noget ved de mørke rander – også uden større indgreb eller kirurgi! Ønsker du at undgå kirurgi, er en behandling med Restylane under øjnene nemlig en virkelig fantastisk behandling, som tilmed holder i lang tid.

disse billeder med FØR/EFTER eksempler kan du se hvor stor effekt, en behandling med Restylane kan have, selv i et ungt ansigt – og prøv så at forestille dig, hvad det kan gøre for et mere modent ansigt.

Restylane: Et lille indgreb med en stor effekt

Der hersker mange myter om Restylane. Derfor er der mange, der har et lidt anstrengt forhold til produktet. Det ændrer dog ikke på den kendsgerning, at Restylane er et meget naturligt produkt: Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre.

Hyaluronsyre er et sukkerstof, vi har naturligt i vores bindevæv, som binder vandet. Restylane kan anvendes til at fylde og løfte furer og ikke mindst genskabe volumen i områder, hvor vi falder sammen, som f.eks. i randerne under øjnene. En behandling med Restylane påvirker på den måde ikke din ansigtsmimik.

Behandlingen er hurtig, let og uden store ubehag

Alt, hvad du skal forvente i forbindelse med en Restylane behandling, er hævelse, som typisk varer i et par dage efter behandlingen. Resultatet holder i 9 til 12 måneder og vil give dig et langt friskere og mindre mørkt look under øjnene.

Du kan finde mange FØR og EFTER billeder på denne side.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud