Tilbage til oversigten
Botox, Kirurgi, Nyhed, Restylane, Skønhed

Populære kosmetiske behandlinger

Danskernes interesse for skønhedsbehandlinger har aldrig været større. Kvinder såvel som mænd har fået øjnene op for skønhed og er i dén grad nysgerrige på mulighederne for at forbedre og justere det ydre

Parallelt med den stigende efterspørgsel har den generelle holdning til indgreb af kosmetisk karakter og selve idéen om at bruge penge på at se godt ud ændret sig

Vi oplever en langt mindre tabuiseret holdning til skønhedsindgreb som f.eks. hudforyngelse og rynkereduktion med Botox og Restylane, fedtfrysning, permanent hårfjerning eller behandling af karsprængninger og ar. På samme måde har den sociale accept rykket sig markant, når pilen peger mod kosmetiske operationer som f.eks. brystforstørrelse, fedtsugning, ansigtskirurgi og øjenlågsoperationer”, fortæller kosmetisk specialsygeplejerske og ejer af CeriX kosmetisk speciallægeklinik og privathospital, Rie LeClaire-Rosenblum.

Her er 5 behandlinger, som især er populære blandt kunderne hos CeriX.

#1 Den dybe bekymringsrynke mellem brynene

Rynker mellem øjenbrynene er dynamiske rynker. Disse rynker opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen. Bekymringsrynken behandles almindeligvis med Botox, som indeholder det aktive stof Botulinum Toksin A, der har været godkendt og benyttet i Danmark siden 1980erne til både medicinsk og kosmetisk behandling. Botox hæmmer nerveimpulsen til de mimiske rynker, så de slapper af, huden glattes ud, og de uønskede rynker mindskes. Botox virker i løbet af 2 til 3 uger, og effekten holder i cirka 4 måneder. Er der tale om en meget dyb rynke, er det muligt at løfte og ’fylde’ rynken op med en ikke permanent-filler som f.eks. Restylane, der bl.a. genopbygger den tabte volume.

Design uden navn

#2 Tunge og trætte øjenlåg

Der er overordnet to gode muligheder for at mindske tunge øjenlåg: Øjenlågsoperation eller behandling med Plasma-pen. En øjenlågsoperation tager omkring 1 times tid og fjerner overskydende hud fra øjenlågene. Indgrebet foretages normalt i lokalbedøvelse, og snittet lægges i øjenlågets naturlige hudfolder, så arrene bliver stort set usynlige. Ønsker man at undgå kirurgi, er det muligt at behandle tunge øjenlåg med Plasma-pen og ’plasmaionisering’. Pennens plasmalys laver en kontrolleret ’skade’ i huden, som får huden til at trække sig sammen, løfte og stramme sig op.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

#3 Mørke rande under øjnene

Mørke rande under øjnene opstår især som resultat af mindre fedtvæv omkring øjnene, ligesom fedtvævet også bliver mindre med alderen. Det får knoglekanten til at træde tydeligere frem, og der skabes således en fordybning. De mørke rande kan behandles med Restylane (ikke-permanent filler), som er et ’naturligt’ produkt bestående af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Produktet injiceres med en tynd nål i fordybningen og løfter huden op, skaber volumen og mindsker de mørke rande. Effekten kan ses med det samme. Da der er tale om et naturligt produkt, vil det langsomt nedbrydes af hudens egne enzymer i løbet af 6 til 12 måneder.

Collage close-up portrait of nice charming pretty attractive woman with perfect smooth soft skin after cream balm mask lotion lines showing places pieces of face isolated on gray pastel background

#4 Naturligt ansigtsløft med ultralyd

Løs og kreppet hus langs kæbelinjen, hængende øjenbryn eller rynket hud på halsen? Ønsker man at undgå en tur under kniven, er Ultherapy® er en fantastisk behandling til netop disse områder. Ultherapy® er en patenteret og FDA-godkendt (Food and Drug Administration, de amerikanske sundhedsmyndigheder, red.). fokuseret ultralydsbehandling, som behandler hudens dybeste bindevævslag, som stimuleres til at danne ny, frisk kollagen og styrke de svage kollagene fibre. Effekten er synlig efter 3 til 6 måneder. 

#5 Effektiv reduktion af de blå-lilla kar på benene

Sklerosering er en injektionsbehandling, hvor en tynd væske injiceres i de blå-lilla kar, som mest af alt får vores ben til at ligne oversigten af et metrokort. Væsken laver en lokalirritation i karrene og får karvæggene til at hæve op og klistre sammen, så blodet ikke længere har passage. Efter blot én behandling med sklerosering, er det muligt at opnå en reduktion på 50-70% af uønskede karsprængninger på benene. Det er en ret stor reduktion sammenlignet med laser, og ubehaget ved behandling er betydeligt mindre. Hos CeriX er de én af de klinikker på markedet med længst erfaring med Sklerosering.

Summer vacation concept

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud