Tilbage til oversigten
Hudpleje, Nyhed, Peeling, Skønhed

Ansigtsbehandlinger: Synlig effekt & selvforkælelse

Hos CeriX København tilbyder vi, som noget helt nyt, ansigtsbehandlinger fra de anerkendte brands iS Clinical og ZO Skin Health. Måske du allerede er god til at forkæle dig selv med ansigtsbehandlinger i ny og næ? Nu kan du få dem i aller højeste kvalitet hos CeriX. Med vores Beauty House på Købmagergade er formålet at kunne dække vores kunders behov hele vejen rundt! Og nu kan du samle alle dine favorit-behandlinger hos CeriX.

Den ultimative følelse af velvære!

Trænger du til en ordentlig omgang selvforkælelse i smukke og luksuriøse omgivelser? Alle vores ansigtsbehandlinger udføres af vores erfarne kosmetologer. Udover at have fokus på resultatorienterede behandlinger, er det vores første prioritet at give dig en lækker, behagelig og afslappende oplevelse og et afbræk fra hverdagens til tider stress og jag.

Hvem henvender ansigtsbehandlinger sig til?

Vores ansigtsbehandlinger er egnet til de fleste hudtyper, og især til dig der ønsker at se en synlig effekt. Måske du døjer med uren hud eller pigmentforandringer? Eller ønsker at reducere fine linjer og få en sund og glowy hud? Uanset dit behov, kan vi skræddersy det helt rette forløb for dig og din hud. Vi tilbyder 5 forskellige ansigtsbehandlinger, som bl.a. har følgende egenskaber:

  • Forbedrer uren hud/acne
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Reducerer hyperpigmentering
  • Reducerer og minimere porer
  • Giver jævn og ensartet hudstruktur
  • Genopbygger og styrker medtaget hud
  • Fremmer cellefornyelsen og give huden glød

iS Clinical

Fire & Ice og Foaming Enzyme Facial er udviklet af det eksklusive brand iS Clinical.

Fire & Ice er et aktivt behandlingssystem designet til sikkert og effektivt at forny hudoverfladen, reducere fine linjer og rynker, udglatte og blødgøre huden samt aktivere cellefornyelsen. Ansigtsbehandlingen giver dig synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Foaming Enzyme Facial er en dybderensende behandling, som efterlader huden blød og gennemfugtet. Denne brusende behandling indeholder aktive skummende ingredienser, som giver en skånsom og effektiv eksfoliering og efterlader huden ren og strålende.

Allerede efter første ansigtsbehandling ses en tydelig forbedring af hudens struktur og øjeblikkelig glød. For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales vedligeholdende behandlinger hver 4.-6. uge.

ZO Skin Health

ZO Stimulation Peel dækker over 3 skræddersyede behandlinger: Ultra Hydration, Acne/blemish og Brightening.

Alle tre behandlinger består af en grundig afrensning af huden, exfoliering og en yderst effektiv peeling, som dybderenser og stimulerer cellefornyelsen. Herefter tilpasser vi en maske efter dit individuelle behov, med fokus på bl.a. fugt, anti-aging, uren hud og pigmenteringer. Ansigtsbehandlingen afsluttes med masser af fugt og naturligvis solfaktor.

Ultra Hydration
En behandling som styrker hudens struktur og opretholder hudens fugtbalance med synlig forbedring af hudens elasticitet og fasthed. Behandlingen er opstrammende, fugtgivende og giver forbedret udseende på slap hud, tabt kontur og elasticitet.

Acne/blemish
En behandling som bidrager til at forbedre uren hud og forebygge udbrud af af bumser. Behandlingen henvender sig til dig der lider af bumser, akne og generel uren og fedtet hud.

Brightening
En behandling som bekæmper pigmenteringsrelaterede problemer for at udjævne mørke pletter og ujævn hudtone. Behandlingen er særdeles velegnet til hyperpigmentering og arbejder med at lysne mørke plamager.

For fuld effekt og langsigtede resultater, anbefales et forløb på 4 behandlinger, med et behandlingsinterval på ca. en uge. Herefter anbefales vedligeholdende behandling hver 4.-6. uge.

Gratis hudanalyse

Vi tilbyder altid gratis hudanalyse inden du får en ansigtsbehandling, så vi kan afdække dine individuelle behov og derved skræddersy det helt rette forløb til dig og din hud.

Hudplejeprodukter der virker!

For at forlænge behandlingens virkning anbefaler vi vores effektive hudplejeprodukter til hjemmebrug. Din behandler vil vejlede dig og skræddersy den helt rette løsning for dig og din hud. Vi forhandler kun helt særligt udvalgte hudplejeprodukter, med klinisk dokumenteret effekt og som rent faktisk virker.

Vores Beauty Sales Specialister står altid klar til at vejlede dig i de unikke produkter fra iS Clinical og ZO Skin Health hos CeriX København.

Har du allerede fået den rette vejledning, kan du nu købe dine yndlings-hudplejeprodukter på vores nye webshop cerixshop.dk.