gavekort-website

Forkæl en du holder af med et gavekort

En forskønnende gaveidé. Måske en julegave, værtindegave, fødselsdag, jubilæum eller bare en kærlig hilsen?

Forkæl en helt særlig person med et skønt gavekort til CeriX. Du kan købe online og printe selv eller hente gavekortet i smuk indpakning i din nærmeste CeriX klinik.

Køb gavekort her

Giv en selvforkælelsesgave

Mangler du inspiration til den perfekte gave til én, du holder af. Så er et gavekort til CeriX måske løsningen? Gavekortet kan bruges til præcis de behandlinger, du ønsker at give! Du kan købe gavekortet på vores klinikker eller online via knappen nedenfor.

Køb gavekort her

*Gavekortet er gældende i 3 år og kan bruges til kosmetiske behandlinger. Det kan ikke ombyttes til kontanter, kombineres med andre tilbud eller rabatter samt bonuspoint.

website-gavekort2

Forkæl den du holder af med et gavekort til præcis de behandlinger, du ønsker at give!

Giv en personlig gave

Skal gaven være ekstra særlig? Med et gavekort kan du give hele CeriX i gave.

Giv f.eks. et gavekort til en lækker peeling, en behandling med botox eller et helt behandlingsforløb – tilpasset og tilrettelagt, så dén du holder af får kærlig hjælp til blive den allerbedste udgave af sig selv. Mulighederne er mange, men én ting er helt sikkert: Et gavekort til CeriX er en succes.

 

website-gavekort3

Gavekort til Nye Bryster

Giv dig selv eller en du holder af, brystforstørrelse i trygge hænder hos CeriX Privathospital.

Vi har stor erfaring med brystforstørrelser og er eksperter i alle former for brystkirurgi. Sammen med dig vælger vi den helt rigtige størrelse og form.

Køb gavekort til Nye Bryster her

Maanedenspatient-privathospital-20222