Tilbage til oversigten
IPL, Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning i Aalborg

Hos CeriX tilbyder vi permanent hårfjerning i Aalborg, så hvis du bor i Aalborg eller i omegnen og døjer med uønsket hårvækst, som du gerne vil slippe af med permanent, kan vi være behjælpelige med en af vores behandlinger.

De allerfleste mænd og kvinder oplever at få hår på visse steder af kroppen, hvor de helst så, at disse hår ikke groede. Mange vælger i disse tilfælde at fjerne hårene, f.eks. ved at anvende en barberskraber eller ved hjælp af voksbehandling. Udfordringen og ulempen med disse metoder er, at hårene altid vil vende tilbage og gro ud igen, og så skal processen gentages gang på gang. Med en permanent hårfjerning hos CeriX kan vi fjerne dine uønskede hår én gang for alle, og hårene vil efter behandlingen derfor ikke komme tilbage og være til gene igen.

En behandling, der henvender sig til alle

Vores permanente hårfjerning i Aalborg er ikke tiltænkt bestemte typer eller personer indenfor bestemte aldre. Alle – ung som gammel – kan få et ønske om at få fjernet hår på visse områder, hvor de finder hårvæksten generende. Det kan skyldes en meget kraftig hårvækst, men det kan også handle om et ønske om ikke at skulle tænke på og forholde sig til at skulle fjerne hårene i løbet af dagligdagen. Dog vil vi gøre opmærksom på, at helt lyse hår ikke kan fjernes ved en sådan behandling, da lyse hår ikke indeholder pigment.

Når vi anvender vores laserteknologi til hårfjerningen, vil laseren nemlig gå ind og ramme pigmentet i hårene, og behandlingen vil altså ikke kunne lykkes, hvis hårene ikke indeholder tilstrækkeligt pigment. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en permanent hårfjerning i Aalborg vil være den rette behandling for dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og så kan vi sammen drøfte dine muligheder.

IPL-laseren fjerner dine uønskede hår

Når vi fjerner dine hår permanent, bruger vi som sagt en laserteknologi – også kaldet en IPL-laser. IPL er en forkortelse for Intens Pulseret Lys, og navnet kommer af, at laseren sender lys ud, som så omdannes til varme, lige idet lyset rammer hårsækkene. På grund af varmen vil hårsækken blive ødelagt, og der kan ikke længere gro et hår heri fremover. De fleste vil under laserbehandlingen opleve, at det stikker en smule, ligesom det behandlede område kan komme til at føles varmt.

Design uden navn

Større gener vil dog sjældent forekomme, og du har derfor ingen grund til at være nervøs inden en permanent hårfjerning hos os. Efter første behandling med IPL-laseren kan du forvente, at området, hvor vi har fjernet dine uønskede hår, er en smule rødt og ømt. Som oftest forsvinder dette dog hurtigt, og du vil ikke opleve yderligere gener. Du skal regne med, at det vil kræve 6 til 8 behandlinger, inden du bliver helt hårfri. Det skyldes, at dine hår ikke er aktive på samme tid, og derfor er det kun muligt at destruere nogle af hårsækkene ved hver behandling.

Intervallet mellem behandlingerne vil typisk være på mellem to og otte uger afhængig af din specifikke behandling. Dette vil du få meget mere at vide om ved konsultationen forud for behandlingen, hvor du sammen med en af vores behandler snakker om og aftaler, hvad der skal ske i dit tilfælde.

Forberedelse til behandlingen

Når du skal have udført en permanent hårfjerning i Aalborg hos os, er der en række ting, som du skal være opmærksom på at følge både før og under behandlingen. Hvis du døjer med uønsket hårvækst, har du sandsynligvis for vane at fjerne disse hår regelmæssigt. Dette kan du stadig blive ved med at gøre helt op til selve behandlingen, hvis bare du sørger for at bruge en skraber eller lignende, der kun fjerner hårene uden på huden. Det er nemlig vigtigt, at der er hår i hårsækkene, når behandlingen går i gang, da du på den måde vil opnå det bedste resultat.

Undgå derfor at epilere eller vokse det pågældende område op til to uger før den permanente hårfjerning. Imellem behandlingerne kan du ligeledes uden problemer barbere de hår af, der måtte være tilbage, men igen bør du ikke fjerne hårene ved at hive dem op af hårsækkene.

Sikker og tryg behandling hos CeriX

Uønsket hårvækst vil af mange opleves som noget, der er pinligt og yderst generende, og vi møder mange i vores klinik, der ønsker at komme disse problemer til livs. Det kan du heldigvis relativt nemt og hurtigt komme med en permanent hårfjerning i Aalborg, hvor vi hos CeriX står klar til at hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Forud for behandlingen aftaler vi en tid til en konsultation, hvor vi sammen kommer frem til, hvordan vi skal gribe hårfjerningen an i dit specifikke tilfælde. Derefter fastsætter vi en dag for selve behandlingen. Har du yderligere spørgsmål til vores permanente hårfjerning eller en af vores øvrige behandlinger, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud