Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Kirurgi

Brystforstørrelse: Før, under og efter

Først og fremmest: Tillykke med din beslutning om at få lavet bryster! Det er en stor beslutning og en vigtig investering i dig selv, og det er uden tvivl en beslutning, du bliver rigtig glad for. De fleste kvinder oplever faktisk en følelse af større selvværd efter en brystforstørrende operation.

Beslutningen er truffet. Du skal have lavet en brystforstørrende operation. Måske er det din første, eller måske skal du have udskiftet dine implantater. Men hvordan ser hele forløbet egentlig ud?

  • Hvad skal der ske før din operation?
  • Hvordan foregår selve operationen?
  • Og hvad med hele efterforløbet?

Forundersøgelsen: Det første skridt

Lad os spole tiden en smule tilbage. Inden den endelige beslutning om en operation kommer du nemlig til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurg. Formålet med denne samtale er give dig svar på alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med en eventuel behandling.

Derudover er den indledende konsultation vores mulighed for at vurdere, hvad der passer bedst til lige præcis din kropstype. Du får mulighed for at afprøve og mærke implantaterne, så vi i fællesskab sikrer, at du får det resultat, du ønsker dig.

TIP: Det kan være en god idé at tage en pårørende eller veninde med til forundersøgelsen, så I sammen kan gennemgå informationen, du fik i forbindelse med din første konsultation.

Selve operationen

Op til operationen er det vigtigt, at du forbereder dig godt. Du skal f.eks. sørge for, at dit BMI er så tæt på 25 som muligt. Derudover er rygning en af de væsentligste årsager til komplikationer, som f.eks. infektion og vævsdød. Rygning skal derfor stoppes mindst 4 uger før operationen – og må tidligst begynde igen 4 uger efter. Der er desuden flere slags medicin, der kan påvirke operationen. Det er alt sammen noget, du gennemgår med én af vores kirurg i forbindelse med forundersøgelsen.

Bliv klogere på, hvordan forundersøgelsen foregår og se miniserien om Heidi her.

Brystforstørrende operation med implantater tager cirka 1-1½ time og foregår i fuld bedøvelse, og du skal derfor faste op til operationen. Når du ankommer til vores privathospital, vil vores anæstesilæge vil forklare dig om narkosen og det videre forløb. Herefter vil vores plastikkirurg komme forbi og sikre sig, at du ikke har yderligere spørgsmål inden operationen.

Efter operationen

Når operationen er overstået, køres du på vores opvågningsstue, hvor du tilses af en opvågningssygeplejerske, til du er vågen nok til at komme på din egen stue. Du bliver smertedækket med den nødvendige smertestillende medicin og får en grundig vejledning i, hvordan du skal tage tabletterne, når du kommer hjem.

De fleste kvinder er sygemeldt fra arbejdet 1-2 uger efter en brystforstørrende operation. Det gælder desuden, at størstedelen vil skulle anvende en særlig BH den første tid efter operationen. Hos de fleste vil arret efter en brystforstørrende operation være rødt i starten, men med tiden blive rigtig pænt. I månederne efter operationen vil man kunne opleve føleforstyrrelser som f.eks. stikken og prikken i arrene, men det vil forsvinde efterhånden, som den normale følesans gendannes.

Efter 3-6 måneder foretages den afsluttende kontrol hos plastikkirurgen.

Det bedste resultat for dig

Perfektionisme, kompromisløshed og sikkerhed. Det er tre ord, der beskriver vores tilgang. Vi går aldrig på kompromis med noget, og du kan bl.a. se et udpluk af vores resultater i vores før/efter billeder. Vi er kvalitetsbevidste og går op i sikkerhed. Vi glæder os meget til at tage imod dig på vores eksklusive og helt nye luksusklinik på strandvejen i Hellerup.

Læs mere om BFO her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud