Brystforstørrelse: Forbedret selvværd?

Hvorfor vælger mange kvinder at lægge sig under kniven?

Der er i sagens natur lige så mange grunde til at få lavet bryster, som der er kvinder, der får foretaget indgrebet. Det kan være, at man fra naturens side enten har meget små eller meget store bryster. Ønsket om en brystforstørrende operation kan også skyldes mistet fylde i brystet efter graviditet eller amning.

…og kan en brystforstørrende operation (BFO) resultere i et bedre selvværd?

Fælles for mange kvinder er, at en brystforstørrende operation (BFO) kan have en positiv effekt på følelsen af selvværd. Flere kvinder oplever nemlig, at de hviler mere i sig selv, opnår en højere livskvalitet og føler sig bedre tilpas i deres egen krop, når de får lavet deres bryster. Så det er måske ikke helt uden grund, at brystforstørrelse med implantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet, og antallet af udførte brystforstørrelser i København og resten af Danmark stadig er støt stigende.

Er en brystforstørrelse det rigtige for dig?

Uanset hvorfor du vælger at få lavet dine bryster, ser vi det som vores vigtigste opgave at skabe et smukt og naturligt resultat. Derfor vil du forud for operationen komme til en grundig forundersøgelse, hvor du får en detaljeret gennemgang af hele forløbet og taler med vores dygtige plastikkirurg om dine forventninger og vores anbefalinger. Til den indledende konsultation får du også lov til at mærke og prøve forskellige implantater – ligesom du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med. På den måde finder I sammen frem til, hvad der passer bedst til lige præcis din kropstype.

Se med i denne miniserie, hvor vi følger Heidi før, under og efter sin rejse mod at få lavet bryster efter graviditet og et større vægttab.

En investering i mere end én forstand

En brystforstørrende operation er ikke kun en stor investering rent økonomisk. En brystforstørrelse er også en stor investering i dig selv og din krop. Det tager vi naturligvis meget seriøst, og vi benytter udelukkende de nyeste og mest innovative og avancerede teknikker inden for den kosmetiske plastikkirurgi.

Det er hjertesag for os at få kvinder til at slappe af i deres egen krop og skønhed. Hvad end, der fungerer for DIG og din krop, er dét det rigtige! Ligegyldigt hvad andre siger eller tænker. Så længe DU er glad og har ro i maven, er alt godt.

Du kan læse mere her:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud