Tilbage til oversigten
Ultherapy

Ultherapy® med Alice Stadil

Vi har haft Alice Rosenkrantz Stadil i stolen til en behandling med Ultherapy®. Alice er 34 år, medstifter af fødevarevirksomheden MÄT og bor sammen med sin mand, Christian Stadil, og deres fire børn nord for København.

Alice er med egne ord en MEGA skønheds- og sundhedsnørd: ”Jeg læser ALT om skønhed og sundhed, elsker behandlinger, cremer, serummer, lysmasker, gua sha, strømapparater til ansigtet, tørbørstning, dermaroller… jeg elsker ALT, der ikke kræver nåle og knive, og nu har jeg også været en tur i hænderne på smukke Rie og prøvet Ultherapy®”.

Vi har fået Alice til at sætte lidt flere ord på sit forhold til skønhed og hendes tanker om behandling med Ultherapy®. Inden vi giver ordet til Alice, følger her en kort introduktion af, hvad Ultherapy® egentlig er for en størrelse.

(Ultra)kort om Ultherapy®

Ultherapy® er en behandlling, som har opnået stor popularitet de seneste år – og dét med god grund. Med Ultherapy® er det nemlig muligt at opnå en naturlig opstramning af huden, uden nål og kniv. Ultherapy® er en ultralydsbehandling, hvor der bliver arbejdet med ens eget materiale og altså ikke sprøjtet noget ind, og mimikken forbliver intakt. Ultherapy® er særlig kendt som velegnet til løsthængende øjenlåg og skridende kæbepartier. Behandlingen er FDA-godkendt og tager typisk mellem 60 og 90 minutter, hvor fokuseret ultralydsenergi sigtes mod de dybere lag i huden. Behandlingen foregår med indbygget scanningsfunktion og ultralydsbillede, så behandleren altid er sikker på, at der arbejdes i de rigtige hudlag. Effekten kommer gradvist over 3 til 6 måneder, hvor der dannes mere af hudens byggesten, kollagen og elastin.

Med dét på plads, lad os give ordet til Alice:

Hvordan ser dit liv ud lige nu? Vil du ikke dele din historie?

Jeg hedder Alice, og jeg er 34 år gammel. Jeg er meget privilegeret. Jeg har fået 4 børn på 6 år, hvilket har gjort mit liv lidt hektisk. På samme tid har jeg har haft et firma ved siden. Det har selvfølgelig gjort lidt ved min nattesøvn. Selvom mine børn har været nogle gode sovere, så har det taget tid fra den tid, jeg havde til mig selv før. Det er er både, når det handler om træning og selvbehandlinger derhjemme, men egentlig også bare det generelle fokus på mig selv og velvære.

Hvordan har du fået øjenene op for Ultherapy®?

Jeg har en del tid gået og læst en masse om Ultherapy®, og jeg er helt overbevist om, at det er en behandling, som virkelig kan gøre en forskel for mig. Jeg er en ret naturlig pige, eller vil i hvert fald gerne være det, og tør ikke rigtig kaste mig ud i alt dét med nåle og indsprøjtninger – og kirurgi i det hele taget. Jeg siger aldrig, at jeg ikke vil gøre det, men det er i hvert fald ikke for mig lige nu – det er for tidligt.

Det er lidt farligt at sige højt…men selvom jeg føler mig som en på 18 år, så synes jeg, at jeg kan fornemme en lille smule ved mit bindevæv efterhånden, og det er jo dét, som Ultherapy® går ind og booster. Behandlingen går ned og booster kollagenproduktionen i de dybere hudlag, og det er jo ikke noget, jeg kan gøre derhjemme med en serum. Man kan måske nok gøre noget midlertidigt, hvis man masserer rigtig godt og grundigt. Men Ultherapy® arbejder på længere sigt, så man går ind og booster kollagenproduktionen de næste 3-6 måneder efter behandlingen, og så bliver effekten ellers ved.

En anden ret god ting ved Ultherapy® er, at jeg kan gå ud af døren og ligne mig selv – jeg kommer ikke til at have hverken blå mærker eller hævelser eller noget som helst. Dét, at jeg kan fortsætte min dagligdag efter behandlingen, uden at der er nogen, der kan se på mig, at jeg har fået den, er da helt vildt positivt – selvom jeg gerne vil fortælle om den!

Hvorfor har du valgt at få lavet din behandling hos CeriX?

En af grundene til, at jeg synes, at Ultherapy® er interessant, er, at den er FDA-godkendt. Det har helt åbenlyst en sikkerhed for mig, at behandlingen virker, og at den ikke har nogle bivirkninger, som er negative. Hos CeriX bruger de desuden et scanningsbillede af huden, så man kan se, hvor dybt, de kommer og hvilke stråler, der skal bruges hvor, fordi der jo er forskellige hudlag og fedt på min kæbelinje sammenlignet med mine kindben og mine ‘bullerbasse’-kinder… Så man kan se hvor langt, man kommer ned. Jeg er sådan én, der undersøger skønhedsbehandlinger og den slags til hudløshed, og jeg synes også, det er ret interessant, at man ikke bare behandler ens over det hele med Ultherapy®, men at der rent faktisk er forskel på de varmestråler eller -bølger, man sender ned i huden, så man behandler korrekt. Det, synes jeg, er mega vigtigt!

 

Se video med Alice eller læs mere om behandling med Ultherapy her.

Hvad er følelsen af skønhed for dig?

Følelsen af skønhed er for mig lidt ligesom Ultherapy® – den kommer indefra. Og det, tror jeg, er rigtig vigtigt. At du kan se ud på rigtig mange forskellige måder, men det er jo, hvordan du føler dig, der gør skønhed. Det jo også den følelse, du bærer med dig rundt, som du kommer til at udstråle. Så skønhed handler for mig meget om at om være den bedste udgave af mig selv. Jeg skal ikke ændre på måden, jeg ser ud, eller hvordan andre folk opfatter mig. Jeg kan tweake lidt ved de ting, som sker med alderen på en naturlig måde med respekt for den måde, jeg kommer til at ældes på. Jeg får nok også flere smile- og grinerynker en dag (…forhåbentlig), så på den måde, synes jeg, at det er vigtigt, at det foregår naturligt og hånd i hånd med, at man også bliver ældre, og det skal man også være glad for. Jeg har været heldig at falde i armene på Rie hos CeriX. Hun er meget forstående. Hun vil ikke lave noget, der ser unaturligt ud, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Man har respekt for den måde, du ser ud på, og det, synes jeg, er vildt vigtigt, når man vælger en behandler. Derudover har CeriX jo et kæmpestort kendskab til rigtig mange behandlinger og går ligesom dybt i alt, hvad der hedder skønhed og fornyelse og følger med i, hvad der sker. Det synes jeg også, man kan se på de behandlinger, de har. Nu følger jeg også med i USA, og der er CeriX sådan lidt ‘Firstmover’ herhjemme, hvilket jeg synes er ret interessant og spændende at følge med i.

 

Vil du også prøve Ultherapy®? Så kontakt os og få tid til gratis konsultation