Tilbage til oversigten
Skønhed

Eksklusivt skønhedskoncept

CeriX er mere end en klassisk skønhedsklinik. CeriX er et enestående og detaljeret skønhedskoncept. Fra det øjeblik, du træder ind ad døren, sætter dig til rette i de eksklusive omgivelser, og går derfra som en friskere, mere velplejet udgave af dig selv.

Vi kender alle skræmmehistorierne: De overgjorte ‘andelæber’ eller det udtryksløse og mimikfattige ansigt udført i et smudset og halvgemt baglokale. Et klassisk scenarie, der i særlig grad har motiveret grundlæggerne af CeriX kosmetisk speciallægeklinik og privathospital. Rie LeClaire-Rosenblum, kosmetisk sygeplejerske og direktør i CeriX, og den erfarne iværksætter og konceptudvikler, Kjenneth LeClaire-Rosenblum.

Vi har skabt et koncept, hvor samme oplevelse af eksklusivitet og velvære går igen på tværs af alle klinikker og platforme. Kunderejsen er 100% i fokus, og tilgangen er kompromisløs, hvad end det handler om udførelsen og kvaliteten af vores behandlinger, indretningen af vores klinikker eller vores visuelle udtryk, siger Kjenneth LeClaire-Rosenblum.

Tilfredse kunder

Kvalitet, høj faglighed og kundeoplevelser i særklasse er konceptets ubestridte DNA, og som på tværs af de 8 klinikker og privathospitalet på Strandvejen i Hellerup bl.a. udmønter sig i vidensdeling, nye standarder for kundepleje og uddannelse. Alle sygeplejersker og læger deltager i videreuddannelse og træning og enhver detalje tæller.

Vi vil sikre, at du som kunde får den ultimative oplevelse og det bedste resultat, fastslår Rie LeClaire-Rosenblum, som også udgør en fast del af det Nordiske team af mastertrænere, hvor hun underviser både sygeplejersker og læger i avancerede teknikker.

Den kompromisløse tilgang virker. Tilfredshedsundersøgelser og mere end 1.500 kunder på Trustpilot giver høje scorer, og den voksende kundegruppe er gengangere.

CeriX

Et skønhedskoncept, der gør kosmetiske skønhedsbehandlinger til unikke oplevelser. 8 klinikker og et privathospital med knap 50 medarbejdere, kosmetiske sygeplejersker og læger, flere med international erfaring. Underviser også andre kosmetiske sygeplejersker og læger i avancerede teknikker og behandlinger.

rie