Tilbage til oversigten
Skønhed

Glade mennesker er smukke mennesker

Det handler om at skabe balance og harmoni mellem den indre og den ydre skønhed. Uden indre skønhed har den ydre skønhed ringe vilkår, og vice versa.

Hvis du er en af de mange danskere, der har fået øjnene op for kosmetiske skønhedsbehandlinger, genkender du garanteret Rie LeClaire-Rosenblum og CeriX, som er landets største kæde af kosmetiske skønhedsklinikker, og som løbende udvider med nye eksklusive klinikker, så flere danskere kan opleve glæden ved både plejende, korrigerende og foryngende skønhedsbehandlinger.

Passion for skønhed

Rie LeClaire-Rosenblum har en passion for skønhed. Både i professionel regi, når hun selv behandler mænd og kvinder, unge som gamle, med alt fra karsprængninger, pigmentforandringer, fine linjer, lidt for genstridige fedtdepoter eller generelle boost til huden. Men i høj grad også i privat regi, hvor hun efter mange års hårdt arbejde og højt tempo har erfaret den utvetydige sammenhæng mellem indre og ydre skønhed på egen krop.

Jeg har helt klart nedprioriteret egenomsorg og tid til pleje af min egen indre skønhed de seneste år. For tid er ikke ligefrem dét, der er mest i plus på kontoen, når du vælger at gå all in på iværksætterfronten. Men nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg aktivt prioriterer at passe bedre på den lidt mere usynlige, indre skønhed. Jeg knuselsker derfor mit daglige ‘yogafrikvarter’, ligesom jeg elsker den effekt, jeg mærker, gode råvarer og plantebaseret kost har på min krop, uddyber den 33-årige kosmetiske sygeplejerske og direktør, som på blot 5 år har åbnet 8 kosmetiske speciallægeklinikker og et eksklusivt privathospital.

Her står hun i spidsen for knap 50 medarbejdere, som alle deler hendes passion og mission om at udbrede det eksklusive univers til alle danskere og aftabuisere dét at få lavet kosmetiske skønhedsbehandlinger. Drømmen er at skabe et univers, hvor alle danskere kan komme og få en hjælpende hånd til at blive den smukkeste og bedste udgave af sig selv. Se for eksempel den populære mommy makeover behandling, der kan hjælpe til at få et selvtillidsboost til den nye mor.

Indre skønhed er en forudsætning

Rie LeClaire-Rosenblum ved dog, at den ydre skønhed ikke kan stå alene. For nok kan man nå langt med de mange forskellige muligheder indenfor kosmetiske skønhedsbehandlinger, når det kommer til den ydre skønhed. Men du kan ikke snyde dig til den indre skønhed. Og uden indre skønhed, når du næppe langt med den ydre skønhed: “Når vi udfører behandlinger, retter vi altid fokus på et harmonisk resultat. Helt konkret betyder det eksempelvis, at vi aldrig laver ‘andenæb’, når vi udfører læbebehandlinger, ligesom vi aldrig bruger så meget Botox, at den naturlige ansigtsmimik forsvinder,” fortæller Rie LeClaire-Rosenblum og fortsætter:

At udføre kosmetiske behandlinger er et håndværk, som ganske enkelt handler om at skabe harmoniske og æstetiske resultater. Den tilgang kan i grove træk overføres til sammenhængen mellem den indre og den ydre skønhed. For vi kan behandle dig nok så meget med diverse forskellige skønhedsbehandlinger. Men det bliver du ikke nødvendigvis et gladere menneske af! Din udstråling og dit glimt øjet vil i sidste ende afsløre dig, hvis der er disharmoni mellem den ydre og den indre skønhed.

“Omvendt kan det være, at du hviler i dig selv og har en høj grad af indre skønhed, men ikke føler det kommer til sin ret på det ydre, som måske giver et billede af en mere træt og udmattet udgave, end hvad tilfældet i virkeligheden er. Her kan små kosmetiske justeringer medvirke til at skabe en bedre harmoni mellem den indre følelse og den ydre fremtoning”, lyder det fra Rie LeClaire-Rosenblum.

Rie LeClaire-Rosenblum trives rigtig godt med sit iværksætterliv, hvor hun både arbejder med ledelse, udvikling, undervisning og selvfølgelig det efterhånden store kartotek af tilfredse og tilbagevendende kunder:

Det er utroligt givende at få lov at udleve min drøm. Og samtidig se, hvordan de mennesker, der kommer forbi vores klinikker, ofte går ud ad døren som nye, gladere mennesker. Og det bekræfter mig virkelig i, at ydre skønhed uden diskussion hænger uløseligt sammen med indre skønhed. For glade mennesker er ganske enkelt smukke mennesker!

Tre vendepunkter i Rie LeClaire-Rosenblums liv

  1. At blive kosmetisk sygeplejerske. Det gav retning, passion og mål.
  2. At åbne min første klinik. Jeg var 28, da jeg åbnede min første klinik i hjertet af København.
  3. At blive kæreste med min kommende mand, Kjenneth, som også er kommerciel direktør og partner i CeriX. Det er en fantastisk gave at være kærester og partner og have det parløb med et andet menneske. Kjenneth er også iværksætter og har gennem tiden stået i spidsen for en lang række virksomheder. Der er virkelig mange fordele ved, at vi kender hinandens metier og kan snakke om det og give støtte og forståelse, når der er syrede arbejdssituationer
rie_posing_om_os35