Tilbage til oversigten
Restylane, Skønhed

Facts om filler

Injektion med filler er en meget effektiv kosmetisk behandling, der løfter, forbedrer og konturerer dine ansigtstræk, så du opnår et naturligt og mere velplejet look

Behandling med filler er hurtig og stort set smertefri. Resultatet er synligt med det samme, og effekten varer mellem 6 og 18 måneder afhængigt af den anvendte type af filler og behandlingsområdet.

Her er fire fakta om filler.

#1 Naturligt fyldstof

Restylane er et eksempel på en ikke-permanent filler, der består af naturlige ingredienser i form af vand og hyaluronsyre (HA), som begge forekommer naturligt i kroppen, hvor de medvirker til at holde huden fyldig og ungdommelig. De fleste af denne type fillerprodukter er meget sikre og velegnet til en bred vifte af behov og behandlinger. Andre fillers på markedet er syntetiske, hvilket i virkeligheden betyder, at der injiceres fremmede stoffer i kroppen, hvilket kan resultere i negative bivirkninger. Vi anvender kun naturlige, veldokumenterede og gennemtestede fillers hos CeriX.

#2 Filler er populært blandt mænd

Flere og flere mænd får behandling med filler, da det kan anvendes til at opnå et mere markeret og maskulint look. Derudover er mange mænd kede af at se trætte og usoignerede ud med alderen, hvilket behandling med filler kan modvirke på en diskret og naturlig måde.

Kosmetiske behandlinger

#3 Alder og filler

I takt med alderen forandrer huden og dens struktur sig. Der er derfor forskel på, hvor du skal have behandling med filler, når du er 30 år – og hvor du vil have mest gavn af behandling, når du er 50 år. For de fleste vil ansigtsstrukturen ændre sig synligt med alderen, idet vi mister fylde i kinderne, og huden falder ind og nedad. Tindingerne og øjnene kan derfor med fordel tilføres fugt og fylde, ligesom behandling af hamsterposerne og kæbelinjen er i høj kurs, da den tabte volumen kan gendannes med filler i disse områder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

#4 Filler styrker kollagenproduktionen

Fillers udfylder ikke alene tabt volumen. Filler styrker og stimulerer også vores naturlige kollagenproduktion. Med alderen mindskes kroppens kollagenproduktion, hvilket medfører løs hud, fine linjer og rynker. Nogle fillers kan, når de injiceres, stimulere hudens naturlige produktion af kollagene fibre, hvilket forbedrer det spændstige og ungdommelige udseende yderligere. På den måde hjælper vi kroppen med naturligt at skrue uret en smule tilbage, og vi ’opmuntrer’ kroppen til gradvist at genopbygge sit eget kollagen, der med tiden er gået tabt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud