Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse

Derfor valgte Jasmin Gabay CeriX

Sanger og influencer, Jasmin Gabay, har efter mange års ønske valgt at få realiseret sin drøm, om at ændre sine bryster. Det vigtigste for Jasmin var at opnå et naturligt resultat, hvilket var en af årsagerne til hun valgte CeriX Privathospital. “Jeg synes CeriX’ æstetik er en der taler ind i min egen. Jeg synes det er naturligt, der er ikke noget der er overgjort. Og det tænker jeg er ret vigtigt, når man skal lægge sig i nogle andres hænder, at man stoler på det de laver.”

Efter en grundig og informativ forundersøgelse hos CeriX Privathospital følte Jasmin Gabay sig velinformeret og i trygge hænder. Hun havde en klar idé om, hvad hun ønskede at opnå med sin brystforstørrelse, og CeriX-teamet havde den ideelle løsning til hende. Jasmin ønskede et naturligt resultat, hvor hendes bryster ville se fyldigere ud og samtidig opnå et løft. CeriX Privathospital foreslog derfor en kombination af brystløft og brystforstørrelse med eget fedt. Denne løsning passede perfekt til Jasmins ønsker, da den ville give hende det naturlige udseende, hun stræbte efter.

“Jeg har haft lyst til at ændre på mine bryster i over 20 år, det synes jeg er rigtig lang tid. Jeg synes ikke man behøver at vente så lang tid. Jeg synes, at hvis man har et ønske om at ændre noget, så skal man gøre det for sig selv. Jeg bestemmer selv over min krop, og jeg har brug for det er okay, at jeg italesætter at jeg har et specifikt ønske og handler på det. For det synes jeg man skal gøre. Livet er for kort til ikke at gøre det, hvis man har et specifikt ønske.” Jasmin Gabay.

Æstetik & tryghed

CeriX’ æstetik og tilgang til plastikkirurgi var bestemt en afgørende faktor for Jasmin, da hun følte, at det matchede hendes egne ønsker. Hun ønskede ikke et overgjort eller kunstigt udseende, men derimod en forbedring, der ville være i harmoni med hendes kropsform og personlighed. Den tillid og tryghed, hun følte til sin forundersøgelse, var afgørende for hendes beslutning om en endelig operation.

Har du følt dig tryg gennem hele forløbet?

“Jeg har følt mig så tryg hele vejen, jeg har følt mig holdt i hånden både af sygeplejersker og kirurg. Selvom det for mig var meget skræmmende at skulle i narkose, der følte jeg simpelthen bare jeg blev holdt i hånden og jeg vågnede op på den hyggeligste måde. Jeg har været så glad for mit forløb her. Jeg er overrasket selv over både hvordan jeg har det i kroppen, men også hvor godt det kan føles og hvor rart et forløb kan være.”

Hvad har operationen betydet for dig?

“Det betyder helt vildt meget at stå op i en krop man har det godt med, så når jeg vågner om morgenen og kigger mig i spejlet så er jeg jo glad, jeg ser noget jeg godt kan lide. Det gør ret meget for mit selvværd i virkeligheden. Jeg ville jo gerne have et naturligt look, så jeg er blevet meget glad for at se de føles naturlige, de ser naturlige ud, det synes jeg er så skønt.”

Hvordan er dine ar blevet ifbm. dit brystløft?

“Jeg er så overrasket fordi jeg troede jeg skulle have sørøver ar, og jeg har jo nærmest ikke noget ar. Der er jo simpelthen nogle steder hvor huden bare er lagt til. I mit hoved havde jeg lidt svært ved at forstå det, da jeg så det første gang, for jeg troede det ville se anderledes ud. Jeg kender folk der har fået samme operation andre steder, hvor de går rundt med virkelig store ar, så jeg troede jo at det må man tage med. Og det har jeg bare ikke. Og det synes jeg er fuldstændig fantastisk.”

Se hele Jasmins forløb her.