Brystforstoerrende-operation-Stamceller-cerix

Stemform® – Brystforstørrelse med egne stamceller

Hos CeriX tilbyder vi som nogle af de første i Danmark brystforstørrende operation med stamcelleteknologi. En Stemform® stamcelleteknologi BFO er 100% naturlig, da operationen består af eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller.

 • Operationstid: 2-3 timer (2 indgreb)
 • Tilbage på arbejde: 2-3 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
215.000 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED STAMCELLER

Brystforstørrelse med stamceller kræver to indgreb. Første gang skal vi ind og høste en lille smule fedt, hvorfra vi kan trække stamcellerne ud og dyrke dem – på den måde har vi mange stamceller at tilføje 3 uger senere, når du får lavet din endelige operation.

 Stamcellerne gør, at vi har bedre kontrol over hvor meget fedt der bliver tilbage eftersom så mange fedtceller overlever, og derfor skal der som regel kun én fedttransplantation til for et varigt resultat.

Den anden del af behandlingen indebærer fjernelse af fedt fra et andet område af kroppen, f.eks. fra maven eller lårene, hvorefter der opdyrkes nye stamceller i et laboratorie hvorefter det injiceres i brystet efter opdyrkelse af fedtstamcellerne.

Cerix-stamceller-daniel-bfo

Stemform® BFO

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller om brystforstørrelse med egne stamceller.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift er egnet til dig, der ønsker et brystløft eller en brystforstørrelse, men med så få og usynlige ar som muligt  

Stemform® BFO MED EGNE STAMCELLER

Stemform® stamcelleteknologi BFO er et nyt og innovativt kirurgisk indgreb, hvor patientens eget fedt og stamceller anvendes til at forme brysterne. Brystforstørrelse med eget fedt er den ideelle løsning til dig der ønsker et naturligt og langvarigt resultat uden brug af fremmedlegemer såsom implantater

FORUNDERSØGELSE FØR BFO MED STAMCELLER

Inden du kan få foretaget en brystforstørrende operation med egne stamceller, skal du igennem en indledende forundersøgelse hos en af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, hvorfra fedtet skal tages og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I sammen din operation. Du får ligeledes selv mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have.  

KAN JEG FÅ EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED STAMCELLER?

Hos CeriX går vi altid op i din sikkerhed ved ethvert indgreb uanset omfanget. Da der altid er risici forbundet med kirurgiske indgreb, er der visse tilfælde, hvor vi ikke kan tilbyde en Stemform® stamcelleteknologi BFO.

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen.

Som før nævnt består operationen af to forskellige indgreb. I den først del af operationen skal man ind og høste en lille smule fedtceller, hvorfra man kan trække stamcellerne ud og dyrke dem i et laboratorie. På den måde har vi mange stamceller at tilføje 3 uger senere, når patienten får lavet sin endelige operation.  

Den anden del af operationen indebærer fjernelse af fedt fra et andet område af kroppen, f.eks. fra maven eller lårene. Fedttransplantationen i forbindelse med en brystoperation med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvor igennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen, hvorefter det injiceres ind i brysterne efter opdyrkelse af fedtstamcellerne.

En brystforstørrende operation med stamceller, vil som udgangspunkt kun kræve én enkelt operation, som giver et naturligt og varigt resultat. Herefter er det kroppens naturlige ældningsproces som fortsætter. Hele operationen foregår i fuld narkose.

Vælger du en brystforstørrende operation med stamceller hos CeriX får du:

 • Naturligt og harmonisk resultat
 • Fuld diskretion
 • Kun erfarne plastikkirurger

   EFTER OPERATIONEN

   Inden du tager hjem efter din behandling, vil plastikkirurgen og sygeplejersken give dig en grundig briefing, gennemgå de postoperative forholdsregler og besvare eventuelle spørgsmål, så du føler dig tryg.

    Desuden vil du tale med den kirurg, der har opereret dig inden for de første 24 timer, og du vil altid have et direkte nummer som du kan ringe til os på – døgnet rundt, så du kan føle dig tryg under hele forløbet. Du vil blive tilbudt en opfølgningstid hos plastikkirurgen efter operationen og også en opfølgning 3-6 måneder efter operationen.

    Vi vil gerne sikre os, at du er tilfreds med dit resultat, og at alt heler godt. Vi står altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, som du måtte have.

   SPECIEL OPFØLGNING FØR OG EFTER OPERATIONEN

   Denne type operation kræver at vi tager en blodprøvestatus med forskellige markører. Ligeledes skal du have foretaget en mammografi før operationen, hvis du ikke har en sådan en der er max 6 måneder gammel.

   Der vil være opfølgninger i tiden efter, dvs. 3 mdr., 1 år, 5 år og 10 år. Her tilses du af din kirurg og forud for 1 og 5 års kontrollen skal du igen have foretaget en mammografi. Vi udfører også brystvolumen bestemmelse med speciel foto 3D-teknologi, således vi måler brystvolumen før og efter operationen.

   Stemform® AIR – UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

   Der kan være forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt at udskifte eksisterende implantater. Det kan være man ikke længere ønsker brystimplantaterne, eller der kan være opstået kapseldannelse.

    Stemform® stamcelleberigede løsning til fedtinjektion tilbydes til kvinder som har (havde) implantater, som oplever komplikationer eller generel utilfredshed, et naturligt og effektivt ikke-kunstigt alternativt. Det tilbydes også til kvinder, som rutinemæssigt skal udskifte deres implantater. Vi kalder det AIR (artificial implant removal).

   Stemform® stamcelleteknologi kan være en god og varig løsning for dig, som ikke længere ønsker at have implantater eller hvis du døjer med kapseldannelse. Ved fedttransplantation med egne opdyrkede fedtstamceller, høstes der en smule fedt fra andre steder på kroppen, fx lår eller mave.

   Dette giver et mere naturligt resultat end brystforstørrelse med implantater, og grundet den høje overlevelse af fedtet med denne stamcelleteknologi betyder det også, at selv meget slanke kvinder som normalt ikke ville være egnet til en brystforstørrende fedttransplantation, nu kan opnå større bryster på en naturlig måde.

   STAMCELLER I SAMARBEJDE MED STEMFORM®

   Stemform® står bag denne nye teknologi med stamceller og blev grundlagt på ideen om, at mennesker kan opfylde deres kosmetiske ønsker uden brug af kunstige eller syntetiske materialer ved udelukkende at bruge deres eget kropsmateriale. Stemform® har brugt år på at modificere og perfektionere en kommercielt mulig løsning til stamcelleberiget fedttransplantation til kosmetiske behandlinger.

   Se før/efter billeder

   BFO-Stamceller-cerix

   SE DINE NYE BRYSTER I 3D

   Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. BFO med stamcelleteknologi.Ved brug af dette højteknologiske udstyr kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

   • Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
   • Din kirurg vælger implantater og procedurer
   • Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

    Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

    FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSE MED STAMCELLER

    Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med din krop, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til netop din krops proportioner. I kosmetisk kirurgi anvendes fedttransplantationer bl.a. pga. af sine helende egenskaber til at give både fylde og en mere ungdommelig hud i f.eks. ansigt og på hænder. Den hyppigst udførte operation, hvor der bruges fedt fra kroppen, er dog stadig brystforstørrelse.

    Til en Stemform stamcelleteknologi BFO overlever op til 100% af det transplanterede fedt, hvilket giver et varigt resultat efter blot en enkelt operation. 

    Se før/efter billeder

    Hos CeriX er du i gode hænder
    Læs mere om os
    user-lock
    Patientsikkerhed

    Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

    user-md
    Dygtigste kirurger

    Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

    syringe
    Nyeste udstyr

    Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

    hands
    Patientforsikring

    Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

    crown
    Naturlig & Æstetisk

    Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

    PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

    CeriX Privathospital i Hellerup er glad for at kunne tilbyde en eksklusiv og privat kirurgisk oplevelse. Vores topmoderne udstyr og faciliteter er uovertrufne, og vores team af kirurger er blandt de bedste inden for deres felt. Vi er dedikerede til at give vores patienter den bedst mulige pleje og resultat. Vores diskrete og individualiserede tilgang sikrer, at hver enkelt patient føler sig godt tilpas og får den opmærksomhed, de fortjener. Vi mener, at hver patient fortjener den højeste kvalitet af pleje, og vi er forpligtede til at levere netop det.

    Book forundersøgelse

    Finansiering

    Hos CeriX er vi stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvor meget du vil betale om måneden. Uanset hvor meget du vælger at låne, er dine månedlige udbetalinger faste. 

    Finansiering

    Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

    reception-600x400

    kundeudtalelser

    17

    Johanne Emilie

    Daniel har givet mig bryster, som jeg ikke troede, jeg kunne få – samt den glæde og selvtillid, der følger med, når man kan se sig selv rigtigt i spejlet og være glad for det, man ser. 

    De varmeste anbefalinger herfra – både til Daniel, men så sandelig også til hele CeriX, der altid er topprofessionelle, imødekommende og hjælpsomme.

    Stine3

    Stine Bramsen

    Jeg har i mange år været træt af min arrede og ujævne hudtone. Særligt efter mine to graviditeter var jeg ramt af pigmentforandringer og Melasma i panden. Derfor ønskede jeg at gøre en indsats for at blive gladere for min hud. Ved første møde følte jeg mig meget tryg og tilpas, og Rie lagde en god plan for at forbedre min hud. Jeg havde nærmest ingen spørgsmål, for alt blev forklaret simpelt og professionelt i en afslappet tone. Jeg kan se en betydelig forskel i mit ansigt og er så glad for, at jeg fik anbefalet Rie og CeriX. Nu er jeg mere tilpas med sparsom makeup i hverdagen og føler jeg ser sundere og yngre ud

    theresakj

    Theresa Kofoed

    CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

    garanti

    CeriX Kvalitetsgaranti

    Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

    Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

    LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti