Brystforstoerrende-operation-Stamceller-cerix

Stemform® – Brystforstørrelse med egne stamceller

Hos CeriX tilbyder vi, som nogle af de første i Danmark, brystforstørrelse med stamcelleteknologi. En brystforstørrelse (BFO) med stamceller er 100% naturlig, da operationen består af eget fedt tilsat egne, opdyrkede fedtstamceller.

 • Operationstid: 2-3 timer (2 indgreb)
 • Tilbage på arbejde: 2-3 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
215.000 kr.
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED STAMCELLER

Brystforstørrelse med stamceller kræver to indgreb. Første gang skal man ind og høste en lille smule fedtceller, hvorfra man kan trække stamcellerne ud og dyrke dem – på den måde har vi mange stamceller at tilføje 3 uger senere, når patienten får lavet sin endelige operation. Stamcellerne gør, at man har meget bedre kontrol over hvor meget fedt som bliver tilbage, og derfor skal der som regel kun én fedttransplantation til, for et varigt resultat.

Cerix-stamceller-daniel-bfo

Stemform® BFO

Plastikkirurg Daniel Yadete fortæller om brystforstørrelse med egne stamceller.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift

CeriX Signature Breastlift er egnet til dig, der ønsker et brystløft eller en brystforstørrelse, men med så få og usynlige ar som muligt  

Stemform® Brystforstørrende operation med eget fedt, tilsat egne opdyrkede stamceller

Stemform® Brystforstørrelse med egne stamceller er den ideelle løsning til dig som drømmer om et naturligt resultat, uden brug af kunstige implantater, og giver et permanent resultat efter bare en enkelt operation.

FORUNDERSØGELSE FØR BFO MED STAMCELLER

Inden beslutningen om en brystforstørrelse med stamceller, kommer du til en forundersøgelse hos en af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om dine forventninger, kirurgen vurderer, hvad der vil passe bedst til din kropstype, hvorfra fedtet skal tages og du får en grundig gennemgang af dine muligheder. Ud fra dine forventninger og kirurgens anbefalinger planlægger I sammen din operation.

KONTRAINDIKATIONER

Du kan ikke få en brystforstørrende operation, hvis du har:

 • BMI over 30
 • Sygdomme i hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget af vores sygeplejerske, og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil bl.a. blive hørt, om du har fastet, og om du har nogle allergier. Derefter tegner kirurgen på dig i forhold til, hvor fedtet skal høstes fra og genplaceres. Til sidst kommer du ind på operationsstuen, hvor du bliver lagt til at sove af narkoselægen.

Fedttransplantationen i forbindelse med en brystoperation med eget fedt foretages via minimale ”indgange”, hvor igennem der suges fedt fra lokaliserede depoter på kroppen evt. på mave, flanker og lår. Efter dette bliver fedtet transplanteret til brysterne. En brystforstørrende operation med stamceller, vil som udgangspunkt kun kræve én enkelt operation, som giver et naturligt og varigt resultat. Herefter er det kroppens naturlige ældningsproces som fortsætter.

Vælger du en brystforstørrende operation med stamceller hos CeriX får du:

 • Naturligt og harmonisk resultat
 • Fuld diskretion
 • Kun erfarne plastikkirurger

  EFTER OPERATIONEN

  Inden du skal hjem igen, bliver du grundigt informeret af plastikkirurgen og sygeplejersken, som gennemgår forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på eventuelle spørgsmål, så du føler dig tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn, og du har hele tiden et direkte nummer, du kan komme igennem til os på – 24/7. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Du vil blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen efter operationen og ligeledes til opfølgning 3-6 måneder efter operationen.

  Speciel opfølgning før og efter operationen:

  Denne type operation kræver at vi tager en blodprøvestatus med forskellige markører. Ligeledes skal du have foretaget mammografi før operationen, hvis du ikke har en der er max 6 måneder gammel. Der vil være opfølgninger i tiden efter, dvs. 3 mdr., 1 år, 5 år og 10 år. Her tilses du af din kirurg og forud for 1 og 5 års kontrollen, skal du igen have foretaget mammografi. Vi udfører også brystvolumen bestemmelse med speciel foto 3D-teknologi, således vi måler brystvolumen før og efter operationen.

  Stemform® AIR – UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

  Der kan være forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt at udskifte eksisterende implantater. Det kan være man ikke længere ønsker brystimplantater, en anden hyppig årsag kan være kapseldannelse.

  Stemform® stamcelleberigede løsning til fedtinjektion tilbyder kvinder som har (havde) implantater, som oplever komplikationer eller generel utilfredshed, et naturligt og effektivt ikke-kunstigt alternativt. Det tilbydes også kvinder, som rutinemæssigt skal udskifte deres implantater. Vi kalder det AIR (artificial implant removal).

  Brystforstørrelse med eget fedt tilsat stamceller, kan være en god og varig løsning for dig, som ikke længere ønsker at have implantater eller hvis du døjer med kapseldannelse. Ved fedttransplantation med egne opdyrkede fedtstamceller, høstet der en smule fedt fra andre steder på kroppen, fx lår eller mave. Dette giver et mere naturligt resultat end brystforstørrelse med implantater, og grundet den høje overlevelse af fedtet med denne stamcelleteknologi, betyder det også, at selv meget slanke kvinder, som normalt ikke ville være egnet til en brystforstørrende fedttransplantation, nu kan opnå større bryster på en naturlig måde.

  STAMCELLER I SAMARBEJDE MED STEMFORM®

  Stemform® står bag denne nye teknologi med stamceller og blev grundlagt på ideen om, at mennesker kan opfylde deres kosmetiske ønsker uden brug af kunstige eller syntetiske materialer ved udelukkende at bruge deres eget kropsmateriale. Stemform® har brugt år på at modificere og perfektionere en kommercielt mulig løsning til stamcelleberiget fedttransplantation til kosmetiske behandlinger.

  Se før/efter billeder

  BFO-Stamceller-cerix

  SE DINE NYE BRYSTER I 3D

  Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

  1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
  2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
  3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

  Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

  FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSE MED STAMCELLER

  Hos CeriX lægger vi vægt på, at resultatet kommer til at fremstå i naturlig balance med din krop, og dit endelige resultat skal være rigtigt i forhold til netop din krops proportioner. I kosmetisk kirurgi anvendes fedttransplantationer bl.a. pga. af sine helende egenskaber til at give både fylde og en mere ungdommelig hud i f.eks. ansigt og på hænder. Den hyppigst udførte operation, hvor der bruges fedt fra kroppen, er dog stadig brystforstørrelse. Til en brystoperation med eget fedt, tilsat egne stamceller, overlever op til 100% af det transplaterede fedt, hvilket giver et varigt resultat, efter blot en enkelt operation. 

  Se før/efter billeder

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

  user-md
  Dygtigste kirurger

  Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

  syringe
  Nyeste udstyr

  Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

  hands
  Patientforsikring

  Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

  PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

  Hos CeriX har vi opbygget vores eget univers af det nyeste inden for operationsudstyr, som du ikke vil opleve nogen andre steder. Samtlige af vores forskellige typer af avanceret plastikkirurgi bliver udført af de dygtigste og mest nytænkende, professionelle plastikkirurger i landet, der gennem lange specialuddannelser har tillært sig og adopteret smarte teknikker fra selveste Hollywood. Vores unikke og brede viden på feltet gør, at vi er i stand til at yde dig den absolut bedste og mest sikre behandling i forbindelse med din brystoperation med eget fedt. Vi holder os løbende opdaterede i forhold til nye trends, tendenser og teknikker ud fra en ambition om konstant at udvikle os – og for at kunne garantere dig det bedste af det bedste.

  Book forundersøgelse

  Finansiering

  Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

  Finansiering

  Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

  reception-600x400

  kundeudtalelser

  17

  Anna

  Jeg skulle have lavet et halsløft på CeriX privathospital. Jeg møder op på klinikken og bliver taget så godt imod, lige fra start. Jeg var SÅ nervøs. Så kom den sødeste anæstesilæge og tog sig af mig. Så sød, empatisk, omsorgsfuld og rolig. Han gjorde min oplevelse god. Da jeg så kom ind i operationsstuen, kunne jeg mærke, at jeg var klar til at løbe. Operationssygeplejersken kiggede mig i øjne og sagde, at hun ville passe rigtig godt på mig, og det gjorde mig helt rolig og tryg, og jeg havde 100% tillid. Jeg har aldrig følt mig i så trygge hænder som den morgen. Sikke et omsorgsfuldt og topprofessionelt  team, der ser mennesket. Jeg er så glad for at jeg igen har en hals, hage og kæbe uden fedt. Kirurgen har godt nok gjort det flot. Det var den helt rigtige beslutning. Af hjertet tusind tak for et topprofessionelt, omsorgsfuldt og dygtigt team

  Alice1

  Alice Rosenkrantz Stadil

  Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

  Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

  Heidi_ad.2.Still001

  Heidi

  Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti