Tilbage til oversigten
Restylane, Skønhed

Sådan får du smukke læber

Hos CeriX udfører vi mange forskellige læbebehandlinger, typisk med Restylane. Vi tilpasser os altid dine behov og ønsker, hvad end det er at skabe mere fylde, definition, korrektion af asymmetri eller reduktion af de aldersrelaterede rynker, som opstår omkring læberne.

Indrømmet… Vi elsker fyldige læber! Men de skal være naturlige. Vi sørger derfor altid for at bygge dine læber op, så du får et naturligt og harmonisk resultat, der passer til dit ansigt og dine proportioner.

Det behøver ikke være unaturligt at få lavet læber. Jeg får fylde i mine læber, men det er stadig mine EGNE læber. Mine læber er ikke ’uægte’, bare fordi jeg får mere volumen. Skønhed er individuel, og der skal være plads til alle! – Caroline, 31 år

Vi er kompromisløse, når det kommer til faglighed og kvalitet. Vores kosmetiske sygeplejersker er derfor trænede i de mest anerkendte teknikker. Vi uddanner løbende i takt med, at ny viden opstår, så du altid får den bedste behandling. Det er din garanti for et smukt og naturligt resultat.

Læbeforstørrelse med Restylane

Vi udfører læbeforstørrelse med Restylane, som er en ikke-permanent filler, der består af 98% vand og 2% sukkerstof i form af hyaluronsyre.

Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv, hvor det binder vand og giver huden fylde, blødhed og elasticitet.

Med alderen mister vi fedtdepoter og producerer mindre hyaluronsyre, hvilket giver en mere slap hud med mindre volumen. Restylane kan bruges de steder, vi gerne vil løfte huden op og give mere fylde, f.eks. læberne.

Design uden navn-kopi

Sådan foregår læbeforstørrelse

Behandlingen for større læber kræver ingen særlig forberedelse.

Når du ankommer på klinikken, får du påsmurt lidt bedøvende creme på læberne, som skal virke cirka 30 minutter før behandlingen.

Selve behandlingen tager ligeledes små 30 minutter, og resultatet ses med det samme! Efter behandlingen kan dine læber føles ømme og hæve lidt op i et par dage. Men det er intet, der forhindrer dig i at fortsætte din hverdag.

Gør læbeforstørrelse ondt?

Mange er nervøse for, om læbeforstørrelse gør ondt. Der er heldigvis ikke noget at frygte! Før behandlingen går i gang, smøres dine læber med et lag bedøvende creme. Restylane indeholder desuden lokalbedøvelse, som hjælper med at nedsætte smerte og ubehag under selve behandlingen. Endelig er vores kosmetiske sygeplejersker uddannet i at udføre behandlingen meget skånsomt, så oplevelsen bliver så behagelig som muligt.

CeriX Signature Heartlips

CeriX Signature Heartlips er baseret på en anerkendt teknik, som vi hos CeriX er registreret til at måtte udføre. Med Heartlips får du, som navnet antyder, læber formet som et kurvet og blødt hjerte. Det er en fantastisk behandling, som giver et mere fyldigt og sensuelt look.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Skræddersyet behandling

CeriX Heartlips er ikke for alle, og behandlingen tilpasses naturligvis dine behov og ønsker. Læbeforstørrelse handler nemlig først og fremmest om at respektere ansigtets naturlige anatomi og proportioner. Således skal én på 50 år ikke have den samme forstørrelse, som én på 20 år, da udgangspunktet er forskelligt.

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation