Tilbage til oversigten
Restylane, Skønhed

Er behandling af mørke rande under øjnene med fillers sikkert?

Gør behandling af rander under øjnene med filler ondt? Hvor meget koster behandling af rander under øjnene? Hvordan udføres behandling af øjnene med filler?

Spørgsmålene om behandling af rander under øjnene med filler er mange. Vi giver dig derfor svarene på de oftest stillede spørgsmål i dette indlæg.

Behandling af rande under øjnene?

Det lille stykke hud under øjnene, også bedre kendt som ’tear trough’, kan få selv den mest friske og veludhvilede person til at se og føle sig udmattet. Den primære grund til, at mænd såvel som kvinder ønsker behandling af rander under øjnene, er, at de er kede af at se trætte ud hele tiden. Mange har måske forsøgt sig med dyre cremer og sera, som ikke har afhjulpet det trætte look.

Er filler til øjnene sikkert?

Spørgsmålet om sikkerhed er af gode grunde helt centralt. I mange år har den kosmetiske branche været underreguleret.

Det er heldigvis langt fra tilfældet i dag, hvor behandling med filler under øjnene foregår med de sikreste og mest gennemtestede produkter og udføres af professionelle og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker, som har stor erfaring med lige præcis denne type behandling.

Sørg dog altid for at vælge en klinik og en uddannet behandler, som har masser af træning og erfaring med at udføre behandling af rander under øjnene og andre avancerede behandlinger med filler. Vær sikker på at din behandler udfører behandlingen flere gange om ugen, og ikke blot på månedsbasis. Vælger du en professionel behandler, er du sikret et trygt forløb og et godt resultat.

Collage close-up portrait of nice charming pretty attractive woman with perfect smooth soft skin after cream balm mask lotion lines showing places pieces of face isolated on gray pastel background

Hvor lang tid går der før det endelige resultat efter ‘tear trough’?

Det endelige resultat efter behandling af rander under øjnene med filler er normalt synligt efter 10 til 14 dage. Med dét sagt vil du dog se en effekt af behandlingen med det samme, men det tager typisk et par uger, før resultatet er endeligt. Vi skal altid se dig til en opfølgende kontrol ca. 2 uger efter selve behandlingen, så vi kan sikre, at resultatet er lige præcis, som det skal være.

Hvordan foregår behandling af rande under øjnene?

Behandlingen kan udføres på forskellige måder. Nogle klinikker og behandlere anvender en spids nål, mens andre anvender en stump kanyle – eller en kombination af de to teknikker. For at undgå misfarvning og sikre den mest skånsomme og effektive behandling udføres behandlingen oftest med stump kanyle, hvor der laves et lille hul i huden med en tynd nål, hvorefter filleren indføres med en kanyle.

Design uden navn-kopi

Hvad koster behandling af rander under øjnene?

Prisen for behandling af rander under øjnene afhænger af, om du har brug for et stort løft af huden under øjnene eller blot et lille ’boost’. Prisen for et ’soft lift’ er 3.500 kr., mens et ‘full lift’ koster 5.500 kr. Du kan se alle priser her.

Hvilken filler er bedst til behandling af rander under øjnene?

At der anvendes kvalitetsprodukter, som er gennemtestede, sikre og effektive er alfa og omega. Hos CeriX anvender vi de mest effektive ikke-permanent fillers til behandling af rander under øjnene. Forskellige klinikker anvender forskellige fillers. Vær altid opmærksom på, at der anvendes hyaluronsyrebaseret filler, da det betragtes som det sikreste. Når du kommer til konsultation forud for behandling, vil din kosmetiske sygeplejerske give dig grundig information om alt fra selve behandlingen til de produkter, der anvendes.

Gør behandling af rander under øjnene ondt?

Tro det eller ej: Behandling af rander under øjnene gør ikke ondt. Du mærker selvfølgelig et lille prik, når der prikkes hul i huden, så kanylen kan indføres, men det vil ikke være smertefuldt. Ligeledes indeholder selve produktet lokalbedøvelse, så der vil slet ikke være nogen smerte.

Er jeg den rette kandidat til behandling af rander under øjnene?

Det afhænger af dit ansigt og huden under dine øjne – hvor dyb ’fordybningen’ er, hvor meget løs hud der er, og om du har væske eller fedt under øjnene. Det er meget individuelt, og vi skal altid se dig til en konsultation (mindst 48 timer) før behandling. Når du kommer til konsultation, vurderer vi hvilken behandling, der passer allerbedst til dig.

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation