Tilbage til oversigten
Hudpleje, Skønhed, Sunekos

Sunekos bekæmper rander og løs hud

Sunekos er en ny, kosmetisk injektionsbehandling, der indeholder en patenteret formel af aminosyrer og hyaluronsyre, som er afgørende for hudens spændstighed. Det er behandlingen til dig, der er ked af mørke rande eller rynker og fine linjer, f.eks. i ansigtet og på brystet. Dig, der prøvet alverdens cremer og behandlinger uden resultat.

Hvad er Sunekos?

Sunekos er en injektionsbehandling, hvor der drages fordel af de unikke egenskaber ved aminosyrer og deres synergier med hyaluronsyre for at gendanne hudens kvalitet og balance. En behandling med Sunekos virker både ved at korrigere eksisterende alderstegn, men forebygger også nye aldersforandringer. Kliniske forsøg har vist, at hyaluronsyreprodukter alene booster og stimulerer huden, men tilsætningen af ​​aminosyrerne virker som et ekstra ’boost’, idet aminosyrerne direkte går ind og stimulerer fibroblasterne i dermis til at producere mere af hudens byggesten: kollagen og elastin, hvilket er vigtigt, når hudens hudlag skal genopbygges.

Hvilke områder kan behandles med Sunekos?

Sunekos kan med fordel anvendes på følgende områder: Ansigt, øjenomgivelser (poser og mørke rander), hals, decolletage, hænder, arme, lår og mave.

Collage close-up portrait of nice charming pretty attractive woman with perfect smooth soft skin after cream balm mask lotion lines showing places pieces of face isolated on gray pastel background

Hvad er de største fordele ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos forhindrer tegn på aldring. Sunekos er et naturligt produkt, der stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin på samme tid. Derved gendannes tabt fylde, og hudens elasticitet forbedres på en meget naturlig måde.

Hvor længe holder resultatet?

Hvor længe, effekten af en behandling med Sunekos holder, afhænger af din hudkvalitet, når du får lavet din behandling. For de fleste har behandlingen en holdbarhed på 6 måneder.

Kan jeg vende tilbage til arbejde direkte efter behandlingen?

Ja, behandlingen har ingen helingstid, hvilket betyder, at du kan fortsætte dine daglige gøremål direkte efter behandlingen. Får du behandling med Sunekos i øjenområdet, f.eks. med henblik på at reducere rander eller løs hud omkring øjnene, er det meget almindeligt, at du vil være en smule hævet i de første 24 til 72 timer efter behandlingen.

Du bør undgå træning og sol, indtil hævelsen er aftaget helt.

Hvor lang tid tager behandling med Sunekos?

Hvor lang tid, en behandling med Sunekos strækker sig over, afhænger af området, der behandles. Et kurforløb skal gentages 3-4 gange over en periode med et interval på 3-4 uger. Hver behandling tager i gennemsnit 15 minutter.

Se før/efter billeder her.

Se behandling med Sunekos af rande under øjnene her:

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation