Tilbage til oversigten
IPL, Peeling, Pigmentfjernelse

Uens hudtone og pigmentpletter?

Har sommeren sat sine spor? Pigmentpletter, uens hudtone og melasma er noget rigtig mange er ramt af, og som kan være til stor gene, og have en betydelig indvirkning på vores selvtillid, især når de påvirker vores ansigt – vores personlige visitkort. Heldigvis findes der en løsning – faktisk flere – på de mørke plamager. Men hvordan finder du den rigtige løsning? Det hjælper vi dig her med!

Cosmelan Peeling

En Cosmelan Peeling er den mest effektive behandling af melasma. Og hvad er melasma? Det er en form for hyperpigmentering, der ofte viser sig som mørke pletter eller plamager på huden, især i panden, på kinderne eller det famøse ‘overskæg’. Dette hudproblem opstår typisk som følge af hormonelle ændringer – som for eksempel under graviditet eller på grund af p-pillebrug – men det kan også påvirkes af overeksponering for sollys. Derfor kommer ens melasma ekstra meget til udtryk om sommeren.

Forud for din behandling, kommer du ind til en konsultation hvor du får en professionel vurdering af din hud og dine pigmentforandringer. Herefter kan behandlingen påbegyndes, der involverer følgende trin:

Trin 1 (klinikken): Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigmentreducerende maske ”Cosmelan 1”. Masken påføres på klinikken, og skal forblive på huden i 8-12 timer, hvorefter den vaskes af. Masken er brun og tørrer ind ca. en time efter påvirkning.

Trin 2 (vedligeholdelse derhjemme): ”Cosmelan 2” virker ved at reducere pigmenteringerne yderligere. Samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter. Du bliver vejledt i hvor længe du skal køre hjemmebehandlingen, men som udgangspunkt 6-8 uger.

Christina Tokking om sin behandling med Cosmelan Peeling:

“En af mine gode veninder hun anbefalede CeriX, og fra første sekund jeg trådte ind følte jeg mig ærlig talt hjemme. Der er en dejlig ro herinde, og så får man bare en rigtig god vejledning, som jeg virkelig værdsætter, fordi jeg har aldrig haft stor forstand på det her og det er bare en helt ny verden der er åbnet. Jeg er så glad for resultatet. Og har faktisk oplevet nogle veninder der har spurgt “har du makeup på lige nu?” nej.”

 

IPL

Har du uens hudtone, solskader eller gammelmandspletter? Så er vores IPL laserbehandling en effektiv løsning til at reducere pigmentpletterne og give en mere jævn hudtone. Antallet af nødvendige behandlinger er individuelt, men varierer typisk mellem 2 og 6 behandlinger. I den forbindelse tilbyder vi attraktive klippekort, med mulighed for at opnå fordelagtige besparelser på dine behandlinger.

Det er enormt vigtigt at skelne mellem hvilken type pigmentering der er tale om, for korrekt behandling! Derfor tilbyder vi altid gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi vurderer dine behov, svarer på dine spørgsmål og lægger en skræddersyet behandlingsplan.

Hudpleje

Den rette hudpleje er alfa omega for at bibeholde en sund og stærk hud, og kan desuden bidrage til at reducere og forebygge hyperpigmentering. Hos CeriX forhandler vi klinisk hudpleje, med aktivt potentiale til at skabe synlige ændringer i huden. Vi anbefaler kun hudplejeprodukter med klinisk dokumenteret effekt, da det er din garanti for rene og aktive ingredienser, baseret på kliniske tests, der viser, at det virker. Du er altså sikret potente og målrettede produkter der vil ændre din hud markant til det bedre.

Husk solcremen!

Og sidst, men ikke mindst – husk solcremen! Hver dag, året rundt og minimum faktor 30. En god solcreme forebygger ikke kun forbrænding, men beskytter også din hud mod for tidlig aldring og hyperpigmentering. Så den bedste forebyggelse er at investere i en god solfaktor og gøre det til en fast del af din daglige hudplejerutine. Se vores udvalg af solfaktor her.