Tilbage til oversigten
Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning i Odense

Rigtig mange mænd og kvinder har som fast vane at fjerne uønsket hår på bestemte steder af kroppen. Selvom hår forskellige steder på kroppen er en ganske naturlig ting, kan det for nogle være uønsket eller til gene på anden vis, og her vil en permanent hårfjerning være en mulig behandling. Det er nemlig ikke alle, der foretrækker en kraftig hårvækst, ligesom mange hellere vil bruge tiden på andre ting end at fjerne uønsket hår.

Hos CeriX tilbyder vi permanent hårfjerning i Odense, hvor en af vores klinikker befinder sig. Bor du derfor i Odense eller omegn, og generes du af uønsket hårvækst i din dagligdag, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vi står klar til at modtage din henvendelse, så vi efterfølgende sammen kan finde frem til den mest hensigtsmæssige behandlingsform til dig.

Uønsket hårvækst kan forekomme hos alle

Hårvækst, der af den ene eller anden grund er til gene, kan forekomme hos alle. Dertil kommer, at det er meget individuelt, om man generes af hår på kroppen eller ej, og nogle påvirkes selvsagt af hårvækst mere end andre. Mange mænd oplever eksempelvis at blive generet af kraftig hårvækst på ryggen, ligesom mange kvinder finder hår under armene uønsket.

I stedet for gang på gang at fjerne disse ved hjælp af barberskrabere, voks eller lignende, er det muligt hos os at få en permanent hårfjerning i vores klinik i Odense, så du kommer af med dine uønskede hår én gang for alle.

Behandlingen henvender sig både til unge og ældre, og vi tilbyder fjernelse af hår mange forskellige steder på kroppen alt efter dine ønsker til behandlingen.

Overvejer du en permanent hårfjerning i Odense, skal du imidlertid være opmærksom på, at det kun er muligt at fjerne mørke hår og altså ikke helt lyse hår. Det skyldes, at de lyse hår ikke indeholder pigment, hvilket netop er det, lyset fra laseren indstilles til at ramme.

Før, under og efter en hårfjerning

Op til din behandling, hvor vi vil fjerne dine uønskede hår permanent, er det vigtigt, at du nøjes med at barbere dine hår af, så kun håret uden på huden fjernes.

Det giver nemlig de bedste betingelser for, at laserbehandlingen kan behandle i dybden og fjerne fremkomsten af det uønskede hår. Du skal derfor undgå at epilere, plukke eller vokse dine hår på de områder, hvor behandlingen finder sted – og det gælder både før og mellem behandlingerne.

Til gengæld er det ikke noget problem, at du mellem behandlingerne barberer de hår væk, der stadig forekommer – dog vil du med al sandsynlighed opleve, at det er langt mindre, end hvad du har været vant til.

Når du skal have udført en permanent hårfjerning i klinikken i Odense, vil behandlingen foregå over flere gange. Det skyldes, at hårene vokser i forskellige stadier og altså ikke er aktive på samme tid. Normalt vil fem til otte behandlinger være tilstrækkeligt for, at du bliver helt hårfri på det ønskede område.

Hvor lang tid, der skal gå mellem hver behandling, vil afhænge af, hvor på kroppen du ønsker fjernelse af hår. Du kan dog regne med, at du allerede efter første behandling vil mærke tydelige forbedringer og langt mindre hår end før.

Vi anvender det mest sikre udstyr

Hos CeriX anvender vi kun det bedste og mest sikre udstyr under vores behandlinger. Det skyldes, at vi altid vil kunne tilbyde dig de bedste resultater med minimale gener og bivirkninger. Ved en permanent hårfjerning anvendes IPL, der står for Intens Pulseret Lys, og som er en effektiv laserteknologi til at ødelægge hårsækkene i de områder, hvor du ønsker at blive hårfri.

Behandlingen foregår ved, at lys fra laseren omdannes til varme, idet lyset rammer hårsækken, og derved ødelægges den aktive hårsæk, som fremadrettet ikke kan vokse et nyt hår. Teknikken er stort set smertefri, og de fleste oplever blot en stikkende og varm fornemmelse fra laseren, mens hårfjernelsen udføres.

Efter en behandling kan der forekomme røde områder på huden og mindre hævelser, der hvor hårene er blevet fjernet, men dette forsvinder typisk relativt hurtigt, hvorefter du ikke vil mærke mere til behandlingen, før den næste skal foregå.

Bliv dine uønskede hår kvit hos CeriX

Vi kender her hos CeriX alt til, hvor generende uønsket hår kan opleves, og derfor har vi specialiseret os i fjernelse af disse. Vores behandlinger er alle skånsomme, og de fleste vil opleve mærkbare resultater i løbet af ganske få behandlinger.

Uønsket hår kan forekomme både på kroppen og i ansigtet, og uanset hvor dit problem befinder sig, kan vi hjælpe dig med en permanent hårfjerning i Odense. Alt, hvad du skal gøre, er at kontakte vores klinik, og så aftaler vi sammen en tid til en uforpligtende konsultation, hvor vi kan drøfte din tanker og ønsker.

Herefter vil en eventuel behandling blive aftalt, og inden længe vil du være fri for hår på de steder af din krop, hvor du længe har været generet af disse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud