Tilbage til oversigten
CoolTech, Fedtreduktion

Fedtfrysning i Aarhus

Både mænd og kvinder oplever med årene problemer med genstridige fedtdepoter, som de, uanset hvor ofte og hvor meget de træner, har svært ved at slippe af med. Der findes heldigvis løsninger på udfordringer som disse, og især fedtfrysning, der er en ikke-kirurgisk behandling, er blevet meget populær de seneste år

Hos CeriX tilbyder vi fedtfrysning i Aarhus og omegn, så døjer du med fedt på uønskede steder af din krop, kan vi hjælpe dig med at blive dine problemer kvit. Vi behandler på det specifikke, lokale område, hvor du ønsker at få reduceret dine fedtdepoter. Vi sætter ind med behandling direkte dér, hvor problemet befinder sig.

Hvordan foregår en behandling med fedtfrysning?

En fedtfrysning i Aarhus foregår ved, at vi ved hjælp af CoolTech-teknologi fjerner uønsket fedt på de områder af din krop, hvor du ikke selv kan komme dine problemer til livs ved hjælp af motion og ændrede kostvaner. Det er muligt at behandle ved hjælp af CoolTech på stort set alle områder af kroppen, ligesom vi også har mulighed for at behandle flere områder ad gangen, hvis der er mere end ét sted på din krop, hvor du ønsker forandringer.

Ofte benyttes fedtfrysning til fedtreduktion på øvre og nedre del af maven, på yder- og inderlår samt til behandling af dobbelthage, mandebryster, mormorarme m.m.

Der er med andre ord en bred variation af behandlingsmuligheder, når det kommer til fedtfrysning, ligesom der er tale om en både simpel og skånsom metode.

Mange vælger netop fedtfrysning behandlingen, fordi de helst vil undgå kirurgi i kampen mod de uønskede fedtaflejringer. Fedtfrysning er netop mere nænsom mod din krop, ligesom de fleste oplever langt færre bivirkninger ved denne metode.

fedtfrysning_fedtsugning

Efter behandling med fedtfrysning

I tiden efter behandling kan du opleve hævelser og mindre smerter. I langt de tilfælde vil dog du stadig uden problemer kunne udføre dine daglige gøremål, som du plejer. Du er langt mindre påvirket efter en behandling ved hjælp af fedtfrysning sammenlignet med, hvis du fik foretaget en fedtsugning. Mange vælger derfor netop fedtfrysningen som alternativ til fedtsugningen, da bivirkningerne er færre, og resultaterne er tydelige og kan ses efter relativt kort tid.

Værd at vide om CoolTech

Her hos CeriX tilbyder vi fedtfrysning i Aarhus ved brug af CoolTech, og vi har gode erfaringer med anvendelsen af denne maskine. CoolTech er en veldokumenteret teknologi og behandlingsform, som går ind og fryser og reducerer fedt på et bestemt område af kroppen.

Der findes også andre former for maskiner, når det kommer til fedtfrysning, men den helt store fordel ved netop CoolTech er ifølge os, at denne teknologi muliggør, at to områder behandles på samme tid. Det betyder i praksis, at du kan forvente en halvt så lang behandlingstid hos os, når vi anvender CoolTech – og det er både fordelagtigt for dig og for os som behandlere.

En behandling ved hjælp af fedtfrysning tager normalt omkring 60 til 70 minutter per område, der skal behandles. Dertil skal siges, at der er tale om en stort set smertefri behandlingsform. De fleste, der kommer til os for en fedtfrysning, oplever ikke gener, imens fedtfrysningen står på. Du kan altså med helt ro i sindet tage kontakt til os og få en aftale om en behandling af dine genstridige og uønskede fedtdepoter.

Fedtfrysning giver permanente resultater

Når vi behandler ved hjælp af fedtfrysning, kan du forvente permanente resultater. Fedtet fjernes nemlig ved, at vi fryser det specifikke område ned til minus otte grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, så de vil krystallisere og forsvinde. Af den grund vil du ikke opleve, at du efter behandlingerne tager på igen på det behandlede område. Ved frysning af fedtdepoter er det nemlig ikke muligt at tage fedtet på igen på det samme område. Du vil derfor opleve virkninger, der er permanente og varer ved.

Overvejer du at få en fedtfrysning i Aarhus, anbefaler vi, at du kontakter vores klinik for en uforpligtende konsultation. Aftaler vi efterfølgende en fedtfrysning i vores klinik i Aarhus, kan du forvente at opleve tydelige resultater og forbedringer allerede efter to uger. Efter 8-12 uger kan du se det endelige resultat af behandlingen, og her er det muligt at aftale en ny behandling igen, hvis den ønskede effekt ikke endnu er opnået.

Hos CeriX står vi klar til at hjælpe dig

Hvis du tænker, at vores fedtfrysning i Aarhus vil være en mulig behandlingsform for dig, vil vi hellere end gerne høre fra dig. Når du kontakter vores klinik, aftaler vi en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker. Finder vi efterfølgende ud af, at en anden behandling vil være mere hensigtsmæssig for dig, laver vi blot en aftale herom.

I voresklinik i Aarhus er det nemlig dig og dine ønsker, der er i fokus, og vi står derfor altid klar til at imødekomme dine behov efter bedste evner. Hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder for fedtfrysning i vores klinik i Aarhus, kan du her på vores hjemmeside læse meget mere, ligesom du også finder information om vores øvrige behandlinger.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud