Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Kirurgi

Brystforstørrelse: Forbedret selvværd?

Der er i sagens natur lige så mange grunde til at få lavet bryster, som der er kvinder, der får foretaget indgrebet. Det kan være, at man fra naturens side enten har meget små eller meget store bryster. Ønsket om en brystforstørrende operation kan også skyldes mistet fylde i brystet efter graviditet eller amning.

Kan en brystforstørrende operation (BFO) resultere i et bedre selvværd?

Fælles for mange kvinder er, at en brystforstørrende operation (BFO) kan have en positiv effekt på følelsen af selvværd. Flere kvinder oplever nemlig, at de hviler mere i sig selv, opnår en højere livskvalitet og føler sig bedre tilpas i deres egen krop, når de får lavet deres bryster. Så det er måske ikke helt uden grund, at brystforstørrelse med implantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet, og antallet af udførte brystforstørrelser i København og resten af Danmark stadig er støt stigende.

Er en brystforstørrelse det rigtige for dig?

Uanset hvorfor du vælger at få lavet dine bryster, ser vi det som vores vigtigste opgave at skabe et smukt og naturligt resultat. Derfor vil du forud for operationen komme til en grundig forundersøgelse, hvor du får en detaljeret gennemgang af hele forløbet og taler med én af vores dygtige plastikkirurger om dine forventninger og vores anbefalinger. Til den indledende konsultation får du også lov til at mærke og prøve forskellige implantater – ligesom du har mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte brænde inde med. På den måde finder I sammen frem til, hvad der passer bedst til lige præcis din kropstype.

Woman holding silicone implant for breast augmentation on color

En investering i mere end én forstand

En brystforstørrende operation er ikke kun en stor investering rent økonomisk. En brystforstørrelse er også en stor investering i dig selv og din krop. En undersøgelse fra Sociologisk Institut viser, at for langt de fleste kvinder så hænger udseende og lykke sammen. Jo mere tilfreds du er med din krop jo mere selvtillid og selvværd får du (kilde). Det tager vi naturligvis meget seriøst, og vi benytter udelukkende de nyeste og mest innovative og avancerede teknikker inden for den kosmetiske plastikkirurgi.

Det er en hjertesag for os at få kvinder til at slappe af i deres egen krop og skønhed. Hvad end, der fungerer for DIG og din krop, er dét det rigtige! Ligegyldigt hvad andre siger eller tænker. Så længe DU er glad og har ro i maven, er alt godt.

Design uden navn

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud