Tilbage til oversigten
Gode råd, Hudpleje

Kend din huds behov: Få en hudanalyse

Vi kender det alle; den evige søgen efter de helt rigtige hudplejeprodukter! I virkeligheden handler det om din huds behov og hvilken hudtype du har. Hos CeriX Købmagergade tilbyder vi helt ekstraordinært gratis hudanalyse i en begrænset periode, i anledning af vores grand opening.

Mange af os bruger de helt forkerte hudplejeprodukter, uden at være klar over det. Med en avanceret hudanalyse kan vi afdække dine individuelle behov lige fra de produkter din hud har brug for til kosmetiske behandlinger som kan afhjælpe, forbedre eller forebygge diverse udfordringer.

Hvordan ved jeg om jeg bruger de rigtige produkter?

Måske du er en af dem som har kørt med den samme hudplejerutine eller de samme typer produkter i årevis. Og måske det fungerer for dig. Men er du en af dem som hyppigt skifter ud og aldrig helt finder dine ultimative favoritter til din morgen- og aftenrutine? Så er det højst sandsynligt fordi du ikke kender til din huds specifikke behov. Din mor, søster eller veninde kan sagtens have en god hudplejerutine som fungerer for dem, men ikke for dig. Vi har alle forskellige hudtyper og derfor forskellige behov.

Det aller bedste du kan gøre for dig selv, er uden tvivl at få den helt rigtige vejledning. Vores Beauty Specialister har mange års erfaring inden for hudpleje og er eksperter i vores produkter. Vi anbefaler desuden at du får foretaget en hudanalyse, som ganske enkelt analyserer din hudtype.

Hvad er en hudanalyse?

Vores hudanalyse er et avanceret og brugbart redskab til af aflæse din huds nuværende tilstand, og dermed også din huds behov. Hudanalysen måler både sensitivitet, celleaktivitet, pigmenteringer, uv-skader og fugtniveau. Den analyserer din hud i de dybere hudlag, og kan derfor se mere og dybere end det blotte øje kan.

Hvor ofte bør jeg få en hudanalyse?

Med vores hudanalyse kan vi se din huds tilstand her og nu, men denne ændrer sig løbende. Forandringer i hudens tilstand kan bl.a. ske i forbindelse med årstidsskift eller skyldes hormonelle forandringer som graviditet. Derfor kan du sagtens få foretaget en hudanalyse flere gange om året, så du altid er opmærksom på, hvad din hud har brug for.

5 gode råd, til en strålende og sund hud

#1: Rens din hud hver dag – både morgen og aften

#2: Drik masser af vand

#3: Søvn! Værn om dit nattesøvn

#4: Beskyt din hud mod sol, vind og vejr – året rundt

#5: Brug de rigtige hudplejeprodukter – få vejledning i de til din hud

  Hvorfor skal jeg rense min hud hver dag?

  Først og fremmest er det vigtigt at fjerne makeup, så huden kan få luft i løbet af natten, hvis den ikke får det i løbet af dagen. Men luften indeholder også kemikalier fra bl.a. forurening, hvorfor det er vigtigt at rense ansigt både morgen og aften. På den måde fjerner du affaldsstoffer, døde hudceller og andre bakterier som har samlet sig på huden. Når du har renset din hud er den også mere modtagelig og klar til at absorbere din serum eller creme.

  Typiske problemstillinger

  Vi har listet en række forskellige problemstillinger op, hvor de fleste kan nikke genkendende til enten én eller flere af punkterne:

  • Tør hud
  • Fedtet hud
  • Kombineret hud
  • Akneplaget hud
  • Hyperpigmenteret hud

  Kan de rette produkter alene afhjælpe diverse problemstillinger?

  Som udgangspunkt kan du nå virkelig langt med den rette hudplejerutine. Hos CeriX forhandler vi produkter af højeste kvalitet med klinisk dokumenteret effekt. Med de rigtige produkter er det muligt at korrigere, beskytte og forebygge.

  Udfordringer som fedtet hud eller tør hud kan let afhjælpes med den rette hudpleje. I mange tilfælde kan specifikke produkter målrettet uren hud også afhjælpe urenheder, bumser og lign., ligesom produkter målrettet pigmenteringer kan afhjælper pigmentpletter og give en mere jævn hudstruktur. Men i nogle tilfælde er produkter ikke nok, her skal suppleres med kosmetiske behandlinger for optimal effekt. 

  Hvilke behandlinger kan supplere en god hudplejerutine?

  Hos CeriX tilbyder vi en bred vifte af kosmetiske behandlinger, så vi kan imødekomme dine individuelle behov. Døjer du med hormonelle pigmentforandringer tilbyder vi Cosmelan peeling, som er den mest effektive behandling på markedet. Lider du af akne, vil acnelan peeling højst sandsynligt være den rette behandling for dig, mens vores fractional laser er enormt effektiv til reduktion af ar f.eks. efter akne.

  Botox og ikke-permanent filler er nok nogle af de mest velkendte udtryk du kender indenfor kosmetiske behandlinger. Selvom du kan forebygge rynker med anti-age hudplejeprodukter, vil Botox altid være et godt supplement til både reduktion af eksisterende rynker og forebyggelse af fremtidige.

  Filler består primært af hyaluronsyre som giver masser af fugt og derfor er filler-behandlinger en kæmpe win-win. Du opnår fylde eller konturering afhængig af område og ønske, mens huden bliver fugtet indefra.

  Opsummering

  Uanset hvilken hudtype du har, er det vigtigt at pleje og passe på din hud! Kombinationen er den rette vejledning, de rigtige hudplejeprodukter og supplerende kosmetiske behandlinger kan give dig de resultater du drømmer om. Og drømmer vi ikke alle om en smuk og fejlfri hud? 😉