Tilbage til oversigten
Hudpleje, IPL, laser, profhilo, Skønhed, Sunekos

4 behandlinger til aldrende hænder

At vaske hænder mange gange om dagen og bruge store mængder håndsprit har sikkert fået dig til at blive mere opmærksom på, hvordan dine hænder tager sig ud. Måske er du begyndt at bemærke tørhed, solpletter, tydelige blodårer og sener…

Det er helt normalt, og du er langt fra alene! Det er alt sammen tegn på aldrende hænder. Jep, vi ser fine linjer og rynker i vores ansigter og booker måske en tid til at få furerne udglattet. Hvad mange dog ikke er klar over er, at selvom vores ansigter ser friske og ungdommelige ud, afslører vores hænder alle de alderstegn, vi ellers er blevet kvit i ansigtet.

Så hvad kan vi gøre ved det? Her er fire fantastiske behandlinger til aldrende hænder.

Vent et øjeblik! Hvordan modvirker du i første omgang aldrende hænder?

Du kan aldrig helt forhindre, at dine hænder ældes – men du kan udskyde det. Ligesom vores hud andre steder, bliver vores hænder naturligt ældre, når vi ældes.

Vi har en tendens til at forsømme hænderne, hvilket betyder, at hænderne hurtigere kommer til at se ældre ud end tilfældet sammenlignet med vores ansigt.

En ting, du kan gøre for at bremse hændernes aldringsproces, er at bruge en god solcreme. Vi fokuserer generelt mest på ansigtet sammenholdt med resten af kroppen, og de fleste af os bruger sandsynligvis (forhåbentlig) en solfaktor på mindst 30 hver dag som en helt naturlig og integreret del af vores hudplejerutine. Vi glemmer desværre, at vores hænder er lige så udsatte for solen som andre steder. Så næste gang du når til solcremen, skal du også smøre hænderne ind og gøre det til et nyt ritual i din hudplejerutine.

Det er også vigtigt at være godt hydreret og bruge en god fugtighedscreme, der holder hænderne bløde og dejlige.

Er du dog er nået til et punkt, hvor dine hænder afslører din alder, er der ingen grund til at fortvivle! Her er de behandlinger, som kan forynge hænderne.

Filler… i dine hænder?

Jep! Filler er ikke kun til ansigtet eller læberne – behandling med filler er fuldstændig fantastisk til hænderne. Hvis du bemærker tegn på aldring på ryggen af dine hænder, kan hyaluronsyrebaseret filler, f.eks. Restylane Skinbooster, måske være den rette behandling for dig. Men hvordan fungerer det så?

Din professionelle – og registrerede – kosmetiske sygeplejerske injicerer små mængder filler i de områder, der har brug for lidt volumen, og du vil straks kunne se, hvordan området opnår fornyet, naturlig fylde, ligesom fremstående vener og kreppet hud udjævnes.

Den type filler, der anvendes, er ikke-permanent, så effekten holder mellem 6 og 12 måneder, selvom det for nogle kan holde endnu længere. Hej hej kreppet hud!

Skinbooster

Profhilo

En relativt ny dreng i klassen er Profhilo, som er den ultimative drømmebehandling, når det kommer til at tilføre ansigtet fugt og glød.

Vidste du, at Profhilo også kan bruges på ryggen af hænderne?

Du kan læse mere om Profhilo her, men kort fortalt er det en injicerbar behandling, som anvender ren, koncentreret hyaluronsyre, som nivellerer og integrerer sig løbende sammenlignet med traditionelle fillers. Det betyder, at det er muligt at sprede Profhilo over et større område. Profhilo er ideelt til tør eller glansløs hud, idet behandlingen binder fugt naturligt for at fugte og tilføje glød. Vink farvel til den slappe, kreppede hud! Profhilo øger kollagenproduktionen og forbedrer hudens kvalitet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Sunekos

Suneskos er en ny, innovativ behandling, som bekæmper og reducerer fine linjer, rynker, ar og endda strækmærker.

Når Sunekos anvendes til hænder, reduceres rynkerne, ligesom Sunekos virker ved at opbygge det vigtige kollagen og elastin, hvilket får huden på hænderne til at se fyldigere, faster og mere forynget ud.

For det bedste resultat skal du muligvis have et behandlingsforløb (kur) på 2 behandlinger med Sunekos.

Laser

Ønsker du at minimere alderspletter eller solskader, kan behandling med laser (IPL) være dét, du har brug for. Når hudens struktur på hænderne er behandlet med Profhilo eller Sunekos, kan vi også behandle eventuelle sol- eller alderspletter på håndryggene.

Laserlyset giver huden på hænderne en mere jævn tone, hvilket også bidrager til et mere ensartet og ungdommeligt udtryk.

Behandlingen er hurtigt overstået og kræver ingen nedetid efterfølgende. Du skal huske solcreme på hænderne i tiden op til og efter behandlingen. Laserlyset sigter efter de farvede elementer i huden på hænderne og de irriterende pletter destrueres og forsvinder i tiden efter behandlingen.

laserlys

Der har du det…

Ingen grund til at vores hænder skal se ældre ud end vores ansigter! Med disse fire behandlinger at vælge mellem, slipper du for kreppede og senede hænder, mens du i stedet kan se frem til bløde og rynkefri hænder. Og husk nu solcremen!

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation