Tilbage til oversigten
Hudpleje, laser, Peeling, profhilo, Skønhed

Brevkasse: Fornyet glød og fugt af huden med Profhilo

Lange dage foran skærmen, stress, for lidt søvn og for mange planer. Er du i underskud på energifronten, vil det lynhurtigt kunne ses på din hud. Huden lyver ikke! Og trænger din hud til et energiboost, er Profhilo er et godt bud

Spørgsmål: Jeg er 37 år, og jeg har egentlig altid været ret heldig med min hud. Men det seneste år med lockdown har ramt mig. At arbejde fuld tid på hjemmekontoret med to børn, alt for meget kaffe og sukker har efterladt min hud trist og grå og langt fra lige så frisk, som den plejer. Jeg har helt sikkert også haft lidt for meget tid til at se på og analysere mit ansigt på de mange Zoom-møder, der har været på programmet det seneste år. Uanset hvordan og hvorledes er jeg nået til et punkt, hvor jeg er klar til at gøre noget ved det, nu hvor samfundet og klinikkerne er åbne igen efter nedlukning. Jeg er bare ret meget i tvivl om, hvor jeg skal starte? Hvilken behandling er den rette til at komme tilbage til min glød og friske hud?

Svar: Der er ingen tvivl om, at vi er mange, der trænger til et boost ovenpå rigtig mange måneder foran skærmen ’bag lukkede døre’ uden mulighed for at pleje og passe på huden som sædvanlig. Det er slet ikke underligt, at det har sat sine spor at skulle passe fuldtidsjob derhjemme og jonglere med madlavning, kantineordning, skolefritidsordning, skolelærer, børnehavepædagog osv. Egenomsorg og selvpleje er derfor i høj kurs lige nu – ekstra tiltrængt og meget velfortjent!

Du fortæller, at du især er ked af, at din hud mangler glød og vitalitet. Det lyder derfor som om, du kunne være den rette kandidat til en behandling med Profhilo.

Profhilo: Fugter huden indefra

Profhilo er en relativt ny og innovativ injektionsbehandling, som på kort tid har vundet stor popularitet, da den både modvirker fine linjer i ansigtet og slap hud på hals, hænder, bryst og sågar arme! Profhilo går i mange kredse under betegnelsen ”den injicérbare fugtighedscreme”, da behandlingen effektivt tilfører huden fugt indefra.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Stram hud og fornyet glød

At huden mister spændstighed og glød er en helt naturlig og uundgåelig del af aldringsprocessen, og det hænger bl.a. sammen med, at niveauet af hyaluronsyre falder, hvilket medfører, at huden mister sin fylde og elasticitet, og huden bliver mere ”træt” og slap. Ligesom hyaluronsyre falder mængden af kollagen, hvilket typisk sker fra 30-årsalderen (ca. 1-2% om året).

Kollagen er et protein, som findes naturligt i kroppen. Det betegnes ofte som kroppens ’lim’, og det er ikke uden grund.

Sammen med elastin og hyaulonsyre (fugt) er kollagen nemlig en meget vigtig faktor, når det handler om at holde rynkerne væk og opretholde en fast og vital hud. Det er netop her Profhilo med sin høje koncentration af hyaluronsyre kommer ind i billedet. Koncentrationen af hyaluronsyre i Profhilo er dels højere sammenholdt med almindelige fillers som f.eks. Restylane, ligesom Profhilo har en bioremodelerende effekt, som går ind og forynger cellerne i huden.

Kosmetiske behandlinger

Forskellen på Profhilo og filler?

Modsat fillers diffunderer Profhilo ind i huden og forbedrer således hudens kvalitet i et større område, snarere end at blive siddende i et bestemt område, f.eks. i læberne eller kindbenene. Profhilo frigives langsomt i hudens øverste lag (epidermis) og fordeler sig altså jævnt for at hydrere samtidig med, at hudens naturlige produktion af elastin og kollagen stimuleres, hvilket skaber en løftende effekt i de nederste hudlag (dermis), som til gengæld opstrammer huden.

Den perfekte kombi: Profhilo, laser og PRX-T33 peeling

Mange vælger at kombinere behandling med Profhilo med både laser og kemisk peeling for at opnå den ultimative glød og hudforyngelse. I dit tilfælde vil du formentlig opnå den mest effektive forbedring af hudens kvalitet ved en kombination mellem Profhilo, Fraxel laser og PRX-T33 peeling. Laserbehandlingen laver en kontrolleret ’skade’ i hudens bindevæv, hvilket stimulerer ny celledannelse i huden. Laseren ”løfter” på den måde huden, så den får en mere jævn og ensartet struktur. Dertil er peeling med PRX-T33 en meget virksom peeling, der både reducerer ar, fjerner kar og efterlader huden opstrammet og fuld af fornyet glød. Tilsammen fungerer laser og peeling således rigtig godt i samspil med Profhilo, som booster huden indefra.

peeling

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud