Tilbage til oversigten
Skønhed

Skønhed, tillid og diskretion

Holdningen til kosmetiske indgreb har flyttet sig milevidt de seneste år. Nuvel, nogle fordomme lever i bedste velgående. Generelt er accepten af skønhedsindgreb dog større end nogensinde. Tabu eller ej, skønhed er en privat sag, som fordrer en høj grad af diskretion, men hvordan sikres fortroligheden?

Holdning til kosmetiske indgreb

Der er sket meget indenfor den kosmetiske skønhedsbranche gennem de seneste år. Det er en branche, der i dén grad rimer på udvikling, innovation og transformation – i mere end én forstand. Danskernes interesse for skønhedsbehandlinger har aldrig været større. Det samme gælder for antallet af indgreb, der udføres. Ét er den stigende efterspørgsel og nysgerrighed på mulighederne for at forbedre og justere den ydre glød. Noget andet er den generelle holdning til indgreb af kosmetisk karakter og selve idéen om at bruge penge på at se godt ud.

Et minefelt af myter

Det er næppe nogen nyhed, at kosmetiske skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi længe har været synonym med et minefelt af myter. Der er dog ingen tvivl om, at den tabuprægede tilgang til kosmetisk skønhed er under opbrud. Det er et billede, kosmetisk sygeplejerske og ejer af CeriX, Rie LeClaire-Rosenblum kan bekræfte:

”Vi oplever en langt mindre tabuiseret holdning til skønhedsindgreb som f.eks. hudforyngelse med Botox og Restylane, fedtfrysning, permanent hårfjerning eller behandling af karsprængninger og ar. På samme måde har den sociale accept rykket sig markant, når pilen peger mod kosmetiske operationer som f.eks. brystforstørrelse, fedtsugning, ansigtskirurgi og øjenlågsoperationer”.

Ifølge Rie hænger den øgede accept og popularitet uden tvivl sammen med et kontinuerligt fokus på at lave behandlinger, der giver et smukt og naturligt resultat: ”En god behandling er en behandling, hvor dine nærmeste kan se, at der er sket noget med dig, men ikke nødvendigvis hvad”. Det er dog ikke et mantra, der gælder for alle i branchen, hvor der hele tiden kommer nye aktører til, for hvem ’money and fame’ vægter tungere end harmoniske resultater.

Fokus på de gode resultater

I forlængelse af de mere ’shady’ aktører på markedet, er det ikke længe siden, vi kun hørte om de skandaløse skønhedsindgreb. I dag fylder de mange gode historier og naturlige resultater langt mere i medierne. Det er en positiv udvikling, som både afspejler, at skønhedsindgreb er bredere accepteret og tilgængelige qua den teknologiske udvikling inden for feltet. Samtidig vidner udviklingen om, at niveauet i branchen har løftet sig markant de seneste år.

Og netop en høj branchestandard, udvikling og videndeling er en central mærkesag for Rie:

”Det ligger mig meget på sinde at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed. Personligt har jeg undervist læger og sygeplejersker i kosmetiske behandlingsteknikker i flere år og udgør en fast del af det Nordiske hold af Mastertrænere for bl.a. Restylane i Danmark. At sikre en høj branchestandard er et ønske, der går på tværs af alle behandlere hos CeriX samt vores plastikkirurger, der løbende deltager på internationale konferencer og videnskabelige selskaber. I sidste ende kan det hele koges ned til ønsket om at sikre de bedste resultater for vores kunder uanset hvilken behandling, de ønsker”. 

Skønhed: En privat sag

Det kan meget vel være, at det kosmetiske felt rider på en bølge af tolerance og accept. Det ændrer dog ikke på den kendsgerning, at det for langt de fleste er en meget intim og privat sag at få foretaget indgreb i skønhedens navn, som både kræver tillid og tryghed.

”Vi har stor respekt for, at skønhed er en privat sag. Værdier som loyalitet, diskretion og tillid udgør grundkernen i vores DNA. Det er et værdisæt, som vi har manifesteret i konceptet Black X. Det er et koncept, der netop udspringer fra et helt konkret ønske om diskretion, vi møder fra flere og flere af vores kunder”, lyder det fra Rie LeClaire-Rosenblum.

Black X og fuld diskretion

Tabu eller ej, dét at få lavet kosmetisk kirurgi er bare noget, mange ikke har lyst til at dele vidt og bredt. Med Black X-konceptet tilbyder CeriX afhentning af privatchauffør, indgang ad VIP-indgang samt egen private stue indrettet med tunge velourgardiner og sengetøj af lækker kvalitet. Heller ikke efter operationen er der sparet på noget med et stort, lækkert menukort med alt, hvad hjertet begærer.

Black X er ganske enkelt en oplevelse udover det sædvanlige, når det kommer til kvalitet og eksklusivitet. Ikke alene sikres 100% diskretion, men også kosmetisk plastikkirurgi med de nyeste, mest innovative og avancerede teknikker – alt sammen udført på vores luksuriøse privathospital på Strandvejen i Hellerup. I sidste ende er Black X den ultimative garant for en unik oplevelse med et tilfredsstillende resultat”, slutter Rie LeClaire-Rosenblum.

Kontakt os og få tid til gratis konsultation