Tilbage til oversigten
Klinik

CeriX åbner i Hellerup!

Kom ned til en gratis og uforpligtende konsultation på Strandvejen 191 2900, Hellerup

Vi glæder os til at tage imod jer.

Kom ned og besøg vores nye klinik!

Vi ligger på Strandvejen 191, i Hellerup.


Hvad CeriX står for:

CeriX er Danmarks største kæde af kosmetiske speciallægeklinikker, og vi stræber altid efter at være i front inden for kosmetiske behandlinger og nuanceret skønhed. Vi mener, det er vigtigt at bryde tabuet omkring botox- og filler-behandlinger og fremme en åben og ærlig samtale om kosmetiske procedurer.

Vi forstår, at skønhed kommer i mange former og størrelser, og vi tror på, at alle fortjener at føle sig selvsikre og komfortable i deres egen hud. Hos CeriX fokuserer vi på at fremhæve og forbedre de unikke træk og den individualitet, hvert menneske besidder.

Hos CeriX tilbyder vi en lang række kosmetiske behandlinger, heriblandt:


Kun det bedste af det bedste

I vores klinik i Hellerup vil vores erfarne og veluddannede kosmetiske sygeplejerske fortsætte med at levere kosmetiske procedurer af højeste kvalitet. Vi bruger kun de bedste produkter og de mest avancerede teknikker for at sikre, at vi opnår de ønskede resultater, samtidig med at jeres sikkerhed og velbefindende er i højsædet.


Gratis og uforpligtende konsultation

Book en gratis og uforpligtende konsultation hos CeriX, og lad vores eksperter vurdere dine behov og finde den perfekte behandling til dig.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores nye klinik i Hellerup og være en del af jeres rejse mod at føle jer selvsikre og strålende. Hos CeriX handler skønhed om at være autentisk og om at omfavne alle vores kunders individuelle træk.