Halsløft

Hos CeriX er vi eksperter i at udføre halsløft, som reducerer overskydende hud og fedtvæv og opstrammer slap hud på halsen

 • Operationstid: 1-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
27.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR ET HALSLØFT

Der er forskellige former for halsløft. Er der tale om et lille hudoverskud eller en lille dobbelthage, kan det i nogle tilfælde klares ved at lægge et lille snit på halsen, hvor de fleste har en fold. Dette kan både foretages i lokal og fuld bedøvelse.

Har man meget hudoverskud på halsen, laves der et stort halsløft (udvidet halsløft). Et stort halsløft foregår i fuld bedøvelse. Snittet lægges foran øret, om bagved øret og i nogle tilfælde om til hårgrænsen, så vi kan fjerne det hudoverskud, der er. De fleste med et stort hudoverskud på halsen har også ofte løs hud langs kæben med hamsterposer. Her vi vil typisk supplere med et fuldt midface ansigtsløft eller et nedre ansigtsløft for at få strammet op og opnå en stram kæbelinje.

Halsløft

Halsløft

Halsløft egner sig til dig, der døjer med en dobbelthage eller kalkunhals

web_2.19.1

CeriX Ansigtsløft

Ansigtsløft er til dig, der ønsker at slippe af med tydelige aldersforandringer i ansigtet. CeriX Signature Facelift udføres med de mest innovative teknikker

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

Dit operationsforløb hos CeriX

Et halsløft er til dig, der ønsker at slippe af med den løse hud på halsen, som får dig til at se gammel og træt ud. Rynkerne reduceres eller fjernes ligeledes, og du vil komme til at ligne dig selv i en meget mere frisk og vital udgave efter operationen!

FORUNDERSØGELSE

Forud for dit halsløft kommer du til forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Til forundersøgelsen tilrettelægger vi dit operationsforløb med udgangspunkt i din specifikke situation.

Kirurgen kigger på dine aldersforandringer og viser dig, hvad du kan forvente. Kirurgen kommer desuden med sin vurdering af, hvad der er den mest velegnede operation til lige præcis dig, så du får det resultat, du ønsker.

VI KAN IKKE OPERERE DIG, HVIS DU HAR

 • BMI over 30
 • Udfordringer med hjerte, kredsløb og lunger
 • Tidligere alvorlige komplikationer ved narkose
 • Type 1 diabetes
 • Epilepsi med anfald

Der skal gå minimum 7 dage efter din forundersøgelse, før du kan blive opereret.

SELVE OPERATIONEN

På din operationsdag møder møder du op på CeriX Privathospital i Hellerup. Her vil vores sygeplejerske tage godt imod dig. Derefter hilser narkoselægen på dig, ligesom din kirurg kommer og tegner på dig, så du er helt klar til operationen, og vi sikrer, at du får et optimalt resultat.

Arret vil være lyserødt i 3 til 6 måneder efter operationen. Cirka 14 dage efter operationen vil du dog kunne dække arret med Foundation eller anden dækcreme, hvis du ønsker at skjule arret.

EFTER OPERATIONEN

Efter dit halsløft kommer du over på vores opvågning. Mange vælger at tage hjem samme dag, men du kan også tilkøbe overnatning på vores privathospital på Strandvejen i Hellerup. Inden du forlader klinikken, får du en tid til kontrol hos vores sygeplejerske, typisk efter 7 til 14 dage. Efter 3 måneder kommer du desuden til kontrol hos din kirurg. Det endelige resultat kan du forvente 6 måneder efter din operation, men du vil selvfølgelig kunne se forandringer med det samme.

Vi ringer til dig dagen efter din operation. Du får ligeledes et telefonnummer til vores akuttelefon, som du kan ringe til 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen hele året rundt.

FORHOLDSREGLER EFTER HALSLØFT

De første par uger efter dit halsløft skal du tage den med ro, dvs. ingen styrketræning eller løb m.m. Du må gerne gå ture og cykle, men du skal helst undgå fysisk aktivitet, der får puls og blodtryk unødigt op. Du skal forvente at bære hovedforbinding 1 til 2 dage efter operationen.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

AVANCERET OG INNOVATIV PLASTIKKIRURGI HOS CERIX

Hos CeriX varetager vi på vores Privathospital på Strandvejen i Hellerup alle former for avanceret plastikkirurgi, der bliver udført af vores dygtige, nytænkende og professionelle kirurger, der er blandt de bedste på markedet. Vores plastikkirurger mestrer de nyeste og bedste teknikker, som de har tillært sig i Hollywood af branchens mest anerkendte kirurger. Vi alt fra brystkirurgi og kropskirurgi til ansigtskirurgi, og vi lægger vægt på at have det mest professionelle og veluddannede personale, der sikrer, at patienten oplever den tryghed, der er nødvendig, uanset hvilken form for plastikkirurgi der er tale om.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

17

Christina

Jeg er så glad for resultatet efter min behandling med Cosmelan peeling. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Tusind tak, CeriX – for fantastisk behandling og service. Jeg kan varmt anbefale andre at få behandling hos CeriX, hvis man er plaget af pigmentforandringer og uens hudtone.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti