Se månedens kampagner her

CeriX er den første klinik i Danmark som nu kan tilbyde behandlinger med den originale Plasma-pen

Reduktion af løs hud og tunge øjenlåg

Det lyder for godt til at være sandt, men med det revolutionerende alternativ Plasma-pennen er det faktisk muligt. Det er den eneste behandling der succesfuldt mindsker overskydende hud ud over kirurgi
Tilbage til oversigten

Book Gratis Konsultation

Du kan booke din konsultation her
via vores booking service.
Er du førstegangskunde er det gratis

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Facts omkring behandlingen

CeriX er den første klinik i Danmark som nu kan tilbyde behandlinger med den originale Plasma-pen. Behandlingen udføres på vores klinik i Hellerup.

Det lyder for godt til at være sandt, men med det revolutionerende alternativ Plasma-pennen er det faktisk muligt. Det er den eneste behandling der succesfuldt mindsker overskydende hud ud over kirurgi og som den første klinik i Danmark kan CeriX nu tilbyde behandlinger med den originale Plasma-pen.

Plasma-pen fra Plaxpot er den eneste plasma-pen i verden, som har sin egen patenteret plasmagenerator og en af de få, der bruger ægte plasmalys. Det er en æstetisk behandling med plasmaionisering. Dette betyder for behandlingen at den er mere præcis, sikker og giver et hurtigere og mere holdbart resultat, i forhold til penne der arbejder med elektrisk lys. Plasma-pennens forreste del giver en lille plasma-blitz fra spidsen, som så føres ned på huden. Dette overfladiske punkt laver en minimal kontrolleret skade i den øverste del af hudens overflade, som får vævet til at trække sig sammen.  Der efterlades små brunlige prikker på huden, for hver gang pennen rammer huden, som forsvinder i løbet af dagene efter behandlingen. Huden på behandlingsområdet strammes op og trækker cellerne nærmere hinanden.

Vil du gerne af med rynker og posede øjenlåg uden kirurgi og nåle?

Hvis man ikke er så meget til kirurgi og nåle er Plasmapennen et godt alternativ. Som den første klinik i Danmark kan CeriX præsentere den revolutionerende behandling med Plasmapennen, en behandling der uden brug af nåle reducerer rynker, creppet eller pergamentagtig hud.
Pennens plasmalys mindsker den overskydende hud og giver en ansigtsløftning uden brug af kirurgi.

Med alderen ændrer huden sig, den bliver mere tør, rynket og tynd. Når vi ældes “falder ansigtet nedad” og det skyldes at vi allerede fra 25 års alderen gradvist danner mindre og mindre kollagen og elastin hvilket påvirker hudens smidighed.

Mange synes det er svært at blive ældre og det liv vi har levet afsløres i vores ansigt. Stress, mangel på søvn, alder, genetik og travlhed på jobbet sætter sine spor i ansigtet og særligt omkring øjnene, særligt når man kommer over 40.

Pludselig har man svært ved at genkende sig selv i spejlet, øjenlågene er begyndt at hænge og selfierne bliver færre og færre.
Plasmapennen er en teknik der laver små kontrollerede “skader” i huden, der gør at huden regenererer sig og derved får huden til at trække sig sammen. Vores hud har nemlig en enestående evne til at reparere sig selv.
I denne process øger Plasmapennen derfor hudens spændstighed og elasticitet.

Der findes flere kopier på markedet som er elektiske, me den plasmapen CeriX bruger er den originale pen, der er den mest effektive på markedet.

Før behandlingen
Efter behandlingen

Fordele ved plasma-pen i forhold til kirurgi

  • Hurtigere heling af huden
  • Mindre risiko for infektion
  • Ingen risiko for at tage for meget overskydende hud
  • Hudkvaliteten på det behandlede område styrkes og forbedres samtidig

BEHANDLING MED PLASMA-PEN

Pennen strammer op i hudens bindevæv og reducerer overflødig hud, poser og rynker og løfter huden op med øjeblikkeligt resultat.

Plasmapennens spids giver et lille plasma blitz og laver en lille kontrolleret “skade” i huden som gør at huden trækker sig sammen. Der efterlades en lille brunlig prik i huden, hver gang pennen rammer huden og den overflødige hud forsvinder og oxideres. Plasmapenen fra Plaxpot er den eneste plasmapen i verden, der har sin egen patenterede plasmagenerator og en af de få der bruger ægte plasmalys. Behandling med Plasma pen egner sig godt til løs, slap eller overskydende hud, rynker, ar eller akne.

Vi anbefaler 3 behandlinger med 8 uger mellem hver behandling.

Facts omkring hudens aldringsprocess

Med alderen ændrer huden sig, den bliver mere tør, rynket og tynd. Når vi ældes “falder ansigtet nedad” og det skyldes at vi allerede fra 25 års alderen gradvist danner mindre og mindre kollagen og elastin hvilket påvirker hudens smidighed.

Mange synes det er svært at blive ældre og det liv vi har levet afsløres i vores ansigt. Stress, mangel på søvn, alder, genetik og travlhed på jobbet sætter sine spor i ansigtet og særligt omkring øjnene, særligt når man bliver omkring 40.

Pludselig har man svært ved at genkende sig selv i spejlet, øjenlågene er begyndt at hænge og selfierne bliver færre og færre.

Vi oplever hos os flere kunder der gerne vil gøre noget ved problemet, men som ikke har mod på at kaste sig ud i en behandling med nåle, her er Plasma-pennen et virkelig godt alternativ. Vi anbefaler behandling over 3 gange, men det er meget forskelligt hvordan ens hud responderer på behandlingen.

Efter behandlingen og bivirkninger:

De første 24-48 timer efter behandlingen anbefaler vi at lade huden være, dog er det en god ide at nedkøle huden, hvis man føler behov for det. Dette kan reducere efterfølgende hævelse.

Efter 24 timer kan huden vaskes forsigtigt med køligt vand. PLAXPOT cremen påføres 2-3 gange dagligt, allerede 24 timer og frem. Dette gøres hver dag i 7-10 dage efter behandlingen, hvilket er med til at forhindre infektioner og misfarvninger, samt at sikre den bedste opheling.

Umiddelbart efter behandlingen vil området være rødt, varmt og let svidende. Der kan opstå hævelse, som normalt aftager gradvist i løbet af en uges tid. Efter en uge vil de små sår normalt være helet og rødmen vil være helt aftaget efter 2-3 mdr. Det kan i meget sjældne tilfælde opstå længerevarende misfarvning i området, dette vil dog normaltvist aftage løbende. Infektion er ligeledes en meget sjælden bivirkning. Skulle dette ske, skal man straks kontakte klinikken eller egen læge. Vi anbefaler et behandlingsforløb på 3 behandlinger, med 4-8 ugers mellemrum for et optimalt resultat.

Det er vigtigt for resultatet at man 4 uger efter behandlingen, beskytter sig med en solcreme med min SPF50 og at man undgår direkte soleksponering