Læbeløft

Hos CeriX har vi mange års erfaring med læbeløft(lipflip). Vi arbejder altid for at sikre dig et naturligt resultat, som passer til din alder, og harmonerer med den måde du føler dig indeni.

  • Behandlingstid: 15-30 min.
  • Resultat: Efter 10-14 dage
  • Bedøvelse: Ingen
  • Holdbarhed: 3-4 måneder
  • Nedetid / Opheling: Ingen
  • Konsultation: Gratis
Kontant frapris
1.000 kr.

HVORDAN FOREGÅR ET LIPFLIP MED BOTOX?

I takt med at vi bliver ældre, kan overlæben komme til at vende mere nedad, hvilket gør den smallere og mindre fyldig. Ved et Botox lipflip sprøjtes meget små mængder Botox ind i musklerne, der sidder rundt om munden over din overlæbe. Dette får overlæben til at ’slappe af’ så den ikke trækker sig sammen og dermed kommer den til at fremstå fyldigere. Især når vi smiler, kan overlæben nogle gange ‘forsvinde’, men med et liplift slapper musklen i overlæben af og syner derfor fyldigere når man smiler. 

thunb-to-botox2

Rynkebehandling hos CeriX

Rie fortæller i denne video alt om behandling med Botox, herunder hvordan Botox virker, og hvor længe resultatet holder.

LÆBELØFT FØR OG EFTER

OPLEV DEN FANTASTISKE FORVANDLING

Ved at behandle overlæben med Botox, afslappes musklen så læben ikke forsvinder når man smiler, og derved syner læberne større.

SÅDAN VIRKER LÆBELØFT MED BOTOX

Et ikke kirurgisk-læbeløft er en simpel, men meget effektiv behandling, der kan medvirke til at du får mere fyldige læber.

Derudover kan det også medvirke til at lindre tandkødssmil, hvis du har en smal overlæbe. Et læbeløft med Botox anvendes ofte hos personer, som allerede har en smule fylde i læberne. Personer der i stedet har meget smalle læber, vil ofte få et bedre resultat ved hjælp af fillers som kan bruges til at lave en decideret læbeforstørrelse.

Vores læbeløftsbehandlinger med Botox/Vistabel er en populære behandling, da vi med blot et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat.

Man vil dog aldrig – modsat hvad mange tror – sprøjte Botox direkte ind i læberne. Botox skal udelukkende bruges til at mindske muskelaktivitet. Ellers kan det være fordelagtigt at kombinere med filler i læberne.

SÅDAN VIRKER BOTOX VED LÆBELØFT

Botox er et præpatat, der bruges når man gerne vil have bestemte muskler til at slappe af. Derfor anvendes Botox oftest til rynkebehandlinger. Når man behandler rynker med Botox, såsom rynker ved øjnene, lammer man de muskler, der trækker sig sammen og udglatter hermed rynkerne.

Ved et lipflip med Botox lammes musklerne som sidder rundt om munden, så overlæben ikke bliver trukket nedad, hvorved den bliver mere synlig og syner større uden at være gemt væk.

HVAD ER BOTOX?

Botulinum Toxin Type A udvindes fra bakterien Clostridium botulinum.

Botox har siden 1960’erne været anvendt til medicinske behandlinger. Siden 1990’erne er Botox blevet anvendt til kosmetiske behandlinger. Mængden af Botox/Vistabel, som anvendes ved kosmetiske behandlinger, er meget lille sammenlignet med medicinske behandlinger.

FØR BEHANDLING MED BOTOX

Forud for behandling med Botox skal du til en konsultation hos én af vores kosmetiske specialister. Til konsultationen bliver du undersøgt, og du modtager rådgivning om valg af behandling.

Du får både skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder, metoder, bivirkninger og forløbet efter behandling. Før du beslutter dig for, om du vil have lavet et læbeløft med Botox, skal du have tid til at tænke dig om. Derfor skal der ifølge loven gå mindst 48 timer fra konsultation til behandling. Du kan dog sagtens booke tiden med det samme.

SELVE BEHANDLINGEN

Selve behandlingen foretages med en meget fin nål, som anvendes til at injicere Botox i området over din overlæbe. Med behandlingen sikrer man, at overlæben ikke kan trække sig nedad, men i stedet vil den kunne slappe af. Botox er en behandling, som typisk tager mellem 10 og 20 minutter.

GØR ET LIP FLIP ONDT?

De fleste kan mærke et lille prik i huden, hvor det efterfølgende vil svie en smule. Efter behandlingen vil der være små hævelser, som ligner myggestik, som forsvinder af sig selv inden for en halv time.

EFTER BEHANDLING MED BOTOX

Behandlingen begynder at virke i løbet af 3-4 dage, og den fulde effekt­ opnås efter 10-14 dage. Der kan meget sjældent forekomme blå mærker i det det behandlede område. Er du gravid eller ammer eller har muskel- og nervesygdomme kan vi ikke behandle dig med Botox.

Hos CeriX gør vi meget ud af at give den rette vejledning, og vi tilbyder således opfølgning i form af kontrol 2-4 uger efter behandlingen.

HVOR LANG TID HOLDER ET BOTOX LIP FLIP?

Vi anbefaler som udgangspunkt at gentage behandlingen hver 3. eller 4. måned for at bibeholde resultatet.

I takt med at musklen bliver mindre, vil den have sværere ved at kæmpe sig op og få aktivitet igen. Fordelen ved dette er, at der på sigt kan komme til at gå længere tid imellem hver behandling.

ET LÆBELØFT KAN KOMBINERES MED EN FILLERBEHANDLING

I mange tilfælde vælger vores kunder at kombinere et Botox liplift med en fillerbehandling. Hvor Botoxbehandlinger kan lamme bestemte muskler, så kan fillers tilføje ekstra fylde, herunder særligt i og omkring læberne. Vores dygtige behandlere vil til en eventuel konsultation tale med dig om dine ønsker og muligheder for at få netop det resultat, du drømmer om. Vi vil altid sige vores mening, også hvis vi har en formodning om, at dine ønsker til dit udsende ikke er realistiske eller vil komme til at virke unaturlige.

wexø

Maiken Wexø om kosmetisk skønhed

“Jeg stemmer for åbenhed, og jeg starter gerne med mig selv. Jeg har fået rynkebehandling cirka hver ottende måned, siden jeg var 40 år”

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

CeriX er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

users
Mere end 10 års erfaring

Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede og certificerede

user-md
Behandlingsplan

Du får en skræddersyet behandlingsplan med udgangspunkt i lige netop dig

hands
Høj faglighed

Vi er kompromisløse, med sikkerhed, kvalitet og høj faglighed

crown
Naturlig & Æstetisk

Behandlinger udføres med øje for et smukt og æstetiske resultat med respekt for din anatomi

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

CeriX efterlever Styrelsen for Patientsikkerheds regler indenfor kosmetiske behandlinger. Alle behandlere hos CeriX er uddannet på Masterniveau og kan behandle alle indikationer for kosmetiske behandlinger.

 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti

kundeudtalelser

theresakj

Theresa Kofoed

CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

Design uden navn

Christina

Jeg har i mange år været plaget af overskydende hud på mine øvre øjenlåg.

Udover et lidt træt udtryk gav de tunge øjenlåg mig en virkelig belastende spændingshovedpine. Efter min operation har jeg både fået et friskere look, og jeg har ikke samme spændingshovedpine som tidligere.

Jeg er så glad for min beslutning og mine ”nye” øjenlåg!