Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Kirurgi

CeriX med i sæson 2 af “Mig og mine nye bryster” på Viaplay

CeriX med i sæson 2 af ”Mig og mine nye bryster” på Viaplay. I sæson 2 af den populære serie kan du følge med, når Sarah får lavet sine nye bryster på CeriX privathospital.

I programmet kommer du med, når Sarah skal til den indledende forundersøgelse på vores privathospital på Strandvejen i Hellerup. Her snakker Sarah med vores kirurg, Stig-Frederik Kølle. Sammen med Stig-Frederik finder Sarah frem til den rette størrelse og form på sine nye bryster. Hun bliver også scannet med vores 3D scanner, så hun kan se, hvordan resultatet kommer til at se ud inden den brystforstørrende operation.

Herunder kan du se et klip fra programmet:

Se serien på VIAPLAY eller stream gratis på VIAFREE.