Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Gode råd, Kirurgi, Mommy Makeover, Skønhed

Er Mommy Makeover det rette valg for dig?

Én af de smukkeste og mest givende oplevelser i livet er utvivlsomt moderskab. Men mon ikke de fleste kvinder nemt kunne undvære hormoner på afveje samt muskler og hud, der pludselig opfører sig sært og sidder anderledes?

Børn er én af de største gaver, vi kan få i livet. Efter-graviditetskroppen er bare ikke den samme givende gave for mange kvinder, som f.eks. er plaget af strækmærker, ekstra graviditetskilo, overskydende og løs hud på maven og andre kropslige forandringer. Måske netop derfor får flere og flere kvinder lavet en Mommy Makeover. I dette indlæg dykker vi dybere ned i, hvad en Mommy Makeover indebærer.

Kroppen forandrer sig

Både under og efter en graviditet forandrer kroppen sig. Det er helt naturligt.

Kroppen bliver aldrig den samme igen. Forandringerne er forskellige fra kvinde til kvinde, og mens nogle vælger at omfavne forandringerne, vælger andre at få en Mommy Makeover for at føle sig mere som sig selv

Ingen kvinder eller kroppe er ens. Netop derfor er en Mommy Makeover ikke en one-size-fits-all-løsning. Det er tværtimod en kombination af flere forskellige indgreb, som tilpasses og skræddersyes, så det matcher den enkelte kvindes behov.

Design uden navn

Når kur og træning ikke er nok

Nogle gange er slankekure og motion ikke nok til at komme tilbage til en krop, man føler sig godt tilpas i. Måske netop derfor er såkaldte Mommy Makeovers blevet meget populære.

Generelt er antallet af kvinder, der får foretaget flere kosmetiske indgreb stigende. Der er ingen tvivl om, at det hænger sammen med, at der efterhånden er en langt større accept af få foretaget kosmetisk kirurgi fra en samfundsmæssig vinkel. – Rie LeClaire-Rosenblum, ejer af CeriX og kosmetisk sygeplejerske

Tilgængeligheden er større, og tærsklen for at få foretaget indgreb mindre, ligesom de naturlige og vellykkede resultater har fået mere taletid i den ’brede’ befolkning.

Hvad er Mommy Makeover?

’Mommy Makeover’ er som nævnt et begreb, som dækker over en kombination af forskellige kosmetiske kirurgiske operationer, som tilpasses de behov og udfordringer den enkelte kvinde måtte have, typisk efter graviditet og amning. For de fleste indebærer det en maveskindsoperation, dvs. reduktion af løs hud og korrektion af delte mavemuskler, og fedtsugning i kombination med en operation på brystet, f.eks. brystforstørrelse med implantat, brystforstørrelse med eget fedt, brystreduktion eller brystløft. 

Kvinden, der får foretaget ’Mommy Makeover’ har typisk fået 2 eller 3 børn – og målgruppen spænder i de fleste tilfælde fra 30-35 år og op til 50. Dvs. perioden, hvor den enkelte kvinde måske har erkendt, at hun ikke skal have flere børn. – Daniel Yadete, plastikkirurg CeriX

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CeriX (@cerix.dk)

Før operationen

Første step er at finde og kontakte en plastikkirurg, som har dokumenteret erfaring. Til den indledende forundersøgelse er det helt centralt at bruge tid på at afstemme forventninger.

At afstemme forventninger er faktisk én af de mest udfordrende ting inden for kosmetisk plastikkirurgi – og så meget desto vigtigere! – Daniel Yadete

Det er ligeledes til forundersøgelsen, at kirurgen gennemgår hele processen og operationen – før, under og efter.

Hvornår er du klar til Mommy Makeover?

Timingen for en Mommy Makeover er naturligvis helt individuel. Som tommelfingerregel er det bedst at vente, indtil man har haft sin sidste planlagte graviditet. Ligesom det også er en god idé at vente med at få foretaget indgreb til efter amning, da amning normalt ændrer brystets form en del.

Det anbefales at vente godt seks uger efter amningen er færdig, fordi der helt naturligt sker nogle forandringer med brystet i forbindelse med amning. – Daniel Yadete

Efter endt amning vil de fleste desuden være i nærheden af deres målvægt, og det er ikke uden betydning, da det er vigtigt at være i god form forud for en større operation som f.eks. Mommy Makeover.

Hvad er prisen for en Mommy Makeover?

En Mommy Makeover består som beskrevet af flere forskellige indgreb tilpasset den enkelte kvindes ønsker og udfordringer. Prisen afhænger derfor af, hvad der skal laves. Typisk består en Mommy Makeover f.eks. af et brystløft og en maveskindsoperation eller en brystforstørrelse kombineret med en fedtsugning og en maveskindsoperation. Prisen varierer derfor fra ca. 45.000 kr. op til 85.000 kr.

Forløbet efter Mommy Makeover

En brystforstørrende operation med implantater tager normalt omkring 30-45 minutter. Til sammenligning tager en Mommy Makeover typisk 4-6 timer.

Foretager vi et brystløft kombineret med en abdominoplastik (maveskindsoperation, red.), som er den mest almindelige kombination, tager det omkring 6 timer. – Daniel Yadete

Efter operationen vil der være en helingsperiode, hvor det er vigtigt at tage den med ro. De fleste skal regne med at tage fri fra arbejde en uges tid. Desuden skal træning, tunge løft og fysisk aktivitet sættes på pause seks uger efter uanset kombinationen af indgreb.

rie

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud