Tilbage til oversigten
Botox, Nyhed, Peeling, Restylane, Skønhed

Shapes by CeriX: Martha, 29 år og mor til søn på 4 år

Den perfekte behandling til forbedring af hudens struktur, fornyet glød og konturering? Svaret findes i den perfekte kombination – og den har vi skabt med vores nye signaturbehandling: Shapes by CeriX

Det er (kort fortalt) et behandlingsforløb, som både indeholder behandling med peeling, Skinbooster og ikke-permanent filler. Alle ansigter er forskellige og unikke, og derfor findes der ikke én universel formel for, hvordan behandlingen helt specifikt sammensættes. Det er noget, du finder ud af, når du kommer til gratis og uforpligtende konsultation forud for et eventuelt behandlingsforløb med Shapes by CeriX.

Naturlige resultater trender

Kosmetiske behandlinger har i mange år skabt overskrifter med fokus på de ekstreme ’tilfælde’ og kunstige resultater. I dag får de naturlige og vellykkede resultater heldigvis langt mere opmærksomhed. I dette indlæg deler Martha gavmildt ud af sine erfaringer med kosmetiske behandlinger og sit forløb med Shapes by CeriX. Tag pænt imod hende!

  • Navn: Martha
  • Alder: 29 år
  • Privat: Mor til dreng på 4 år
  • Titel: Administrativ eksamensansvarlig på gymnasium i Nordjylland

Hej Martha! Tak fordi du ville snakke med os. Der er (desværre) stadig mange, der synes, det er lidt grænseoverskridende at snakke om kosmetiske behandlinger. Det vil vi gerne lave om på, for der er jo ikke noget at skamme sig over. Så tak for at have modet til tale åbent om skønhed og kosmetiske behandlinger! Det betyder meget – og vil uden tvivl være en stor hjælp for andre, der overvejer at få behandlinger. Det er jo vigtigt, at vi deler, så andre, der overvejer, vælger behandlinger og klinikker på et oplyst grundlag.

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

Jeg er 29 år gammel, og bor i Støvring i Nordjylland. Til daglig arbejder jeg på et gymnasium, hvor jeg sidder som administrativ eksamensansvarlig. Jeg har en dreng på 4 år, og når jeg ikke arbejder, bruger jeg det meste af min fritid i stalden ved hesten. Jeg elsker at være aktiv og sidder helst ikke stille. Det betyder også, at der ikke altid er så meget tid til at gå helt så meget op i mig selv, som jeg egentlig gerne ville.   

Hvor har du fået interessen for skønhed fra?

Jeg har altid haft en naturlig interesse for skønhed. Sociale medier og veninder har dog kun forstærket min interesse for skønhed.   

Hvad er selvomsorg for dig?

Selvomsorg kan være flere ting. Dét, at gøre noget for sig selv som at tage et langt bad, bruge hårkur, lækre behandlinger til kroppen eller ansigtet, nyde lidt usundt hist og her, eller noget så simpelt som at være sammen med en veninde. Alt dette er med til, at jeg finder ro og føler, at jeg ‘passer på mig selv’.

Beskriv din skønhedsrutine?

Hver morgen bruger jeg Cleansing Mask, Ai (Anti-irritationsvæske) og HA olie, som er fugtbindende. Derefter slutter jeg af med en dagcreme. Hver aften bruger jeg igen Cleansing Mask, Ai (Anti-irritations væske), efterfulgt af A-retinoid 5% og til sidst slutter jeg af med Repair, som er en salve, der trænger ind i huden i løbet af natten.

Hvad bliver du inspireret af i forhold til skønhed?

Jeg bliver mest inspireret af andre eller af virksomheder. Hvis jeg ser, der kommer noget nyt frem, ser jeg tit tingene an og holder øje med udviklingen.

For mig er det vigtigt, at jeg ikke bare kaster mig ud i alle mulige ting, som jeg ikke selv er sikker i. Jeg søger råd og vejledning igennem andre, og lader mig inspirere, hvis det vækker min interesse.

Hvad er din holdning til kosmetiske skønhedsbehandlinger?

Min holdning er ret afslappet.

Jeg går meget op i, at man skal gøre det, man selv føler for. Ikke hvad andre synes, man skal gøre eller ikke gøre.

Jeg lægger selv vægt på, at det skal være naturligt for mig, men hvis andre ønsker at gøre det anderledes, skal jeg ikke være dommer for dette. Jeg elsker at have mulighed for at fremhæve de ting, som jeg i forvejen er glad for. Det er for mig med til at fjerne fokus fra de ting, jeg ikke så godt kan lide. Samtidig kan det også hjælpe mig med at forfine de steder, som jeg ønsker skal være anderledes.

Har du erfaring med at få lavet skønhedsbehandlinger eller andet kosmetisk?

Jeg har ingen tidligere erfaring. Det eneste, jeg har fået ‘lavet’, er mine øjenbryn. Det tog jeg tilløb til et par år. Det er vigtigt for mig, at jeg føler mig 100% sikker, før jeg kaster mig ud i nye behandlinger. Det er nemt at lade sig påvirke af andre folks meninger. Jeg er dog efterhånden nået til et sted, hvor jeg stoler helt på mig selv, og det betyder, at jeg hviler meget mere og er mere tilfreds med de (skønheds)valg, jeg træffer. Dét, at jeg har mulighed for at gøre noget godt for mig selv, er jeg bare rigtig glad for.

Hvorfor har du valgt Shapes by CeriX-behandlingen?

Jeg har valgt Shapes by CeriX, fordi jeg i lang tid havde overvejet at få lavet kosmetiske behandlinger. Samtidig havde jeg ikke turde springe ud i det, da jeg ikke helt vidste, hvor jeg skulle starte. Jeg gik med tanker som ”hvad nu hvis det slet ikke er min kæbelinje, der er problemet”, eller ”måske det ikke er normalt, at jeg godt vil have min bekymringsrynke væk i min alder”.  

Med Shapes by CeriX har jeg haft professionelle øjne til at se mig og rådgive mig i, hvor mine styrker er. Derved har jeg fået den hjælp, jeg søgte, i forhold til at ’starte op’.

Det har for mig været alfa og omega, når jeg som ny i dette gerne vil finde en balance i mine behandlinger, uden at jeg til at starte med kommer til at ligne noget, jeg slet ikke er eller vil. Jeg har fået rådgivning om mit ansigt, behandlingsmuligheder og fået det lavet med udgangspunkt i, at det skal være naturligt. Præcis som jeg ønskede det. Uden Shapes by CeriXkonceptet havde jeg formentligt ikke haft modet til at starte med at få behandling endnu. Men nu står jeg med følelsen: ”hvorfor startede jeg ikke før”. 

Hvilken behandling har du været mest glad for?

Det  er virkelig svært at svare på!

Jeg har været allermest glad for helheden i behandlingen. Jeg har f.eks. haft problematikker med min hud, men jeg har også ønsket mere fylde i mine læber.

På den måde har det været fantastisk, at jeg med Shapes by CeriX både har kunne forbedre kvaliteten af min hud og få fylde og definition de steder, jeg savnede mere konturering. Men hvis jeg SKAL vælge en favoritbehandling, så vælger jeg peeling med PRX-T33.

Har du en skønhedsrutine, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas?

Efter behandlingerne er det bedste for mig at tage min mascara på og tænke ”yes, jeg behøver ikke mere makeup”.

Før brugte jeg også foundation på urenheder og pudder. Det er ikke længere nødvendigt, da jeg efter mine behandlinger ikke døjer med mine urenheder.

Mine urenheder er mindsket og mine ’blackheads’ er væk. De var til stor irritation for mig før.

Hvorfor er det vigtigt for dig at stille op til noget som det her?

Det er det, fordi det er et springbræt for mig. Jeg ved nu meget mere om min hud, men også om mig selv: Hvad er mine behov, hvad føler jeg, og hvad opnår jeg på min ’selvværdskonto’ ved at gøre disse ting. Det har jeg nu fået klarhed over, og CeriX har hermed også fået endnu en stamkunde!

Og de hurtige

  • Hvad er skønhed for dig? Skønhed er et meget bredt begreb for mig. Men skønhed må ultimativt være, når man som kvinde eller mand hviler i sig selv. Når man står ved sig selv og påskønner sig selv. Vi alle har ret til skønhed, og alle har ret til at definere, hvad ’skønhed’ er for én selv
  • Hvad er din go-to skønhedsrutine? Min cleansing mask og repair forlader mig aldrig
  • Hvad har du altid i tasken? Repair salve og et par læbestifter, så jeg hurtigt kan pifte op, hvis jeg lidt spontant skal ud at lave sjov
  • Dit bedste skønhedstip? Gå ikke på kompromis med dig selv bare fordi, andre synes noget andet. Det er DIN krop og dig, der lever i den
  • Din yndlingsbehandling? PRX-T33-peeling er fantastisk
  • Din næste behandling? Opfyldning af min læber og reduktion af pande- og smilerynker ved øjnene

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation