Tilbage til oversigten
Botox, Hudpleje, Nyhed, Restylane, Skønhed

Shapes by CeriX: Malene, 25 år og jurastuderende

Kosmetiske behandlinger eller ej? Gør lige præcis dét, du selv har lyst til! Sådan lyder det simple budskab fra Malene, der prøvet vores nye signaturbehandling: Shapes by CeriX

Shapes by CeriX er en ‘pakke’ af flere behandlinger (peeling, filler, Skinbooster og botox), som tilpasses, så den passer til både den ældre eller den yngre målgruppe. Malene på 25 år tilhører sidstnævnte kategori, og vi har fået lov til at låne hende til en snak om skønhed.

Ikke længere tabu

At få lavet kosmetiske behandlinger er ikke længere tabu, og der er i dag en langt større åbenhed og villighed til at dele, når det kommer til kosmetiske behandlinger. Netop åbenhed og ærlig snak er vejen frem, for kun på den måde kan vi hjælpe hinanden med at vælge behandlinger og klinikker, som vægter kvalitet og naturlige resultater. Den mission ønsker Malene at bakke op om ved at fortælle sin historie og udbrede budskabet om, at kosmetiske behandlinger sagtens kan laves på en naturlig og diskret måde.

  • Navn: Malene
  • Alder: 25 år
  • Privat: Jurastuderende

Hej Malene! Tak fordi du ville snakke med os! Mange har (desværre) stadig en opfattelse af, at det kan være lidt grænseoverskridende at fortælle, at de har fået lavet en kosmetisk behandling. Det vil vi rigtig gerne lave om på, fordi det selvfølgelig ikke er noget, man skal skamme sig over. Alle har ret til at være den bedste udgave af sig selv – med eller uden kosmetiske behandlinger.

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

Jeg er 25 år, studerer jura på Aarhus Universitet og bor i Alslev (mellem Esbjerg og Varde).

Hvor har du fået interessen for skønhed fra?

Da jeg gik på efterskole, hjalp jeg med at lægge scenemakeup på de andre studerende til vores musicaloptrædener. Her begyndte jeg at se en masse videoer om makeup på YouTube, og det fangede virkelig min interesse for bl.a. makeup, håropsætning mv.

Hvad er selvomsorg for dig?

Selvomsorg for mig kan være mange ting, f.eks. afslapning, hudpleje, lægge makeup og lignende.

Selvomsorg for mig handler i bund og grund om at lytte til sig selv og gøre de ting, man har brug for og lyst til.

Beskriv din skønhedsrutine?

Hver morgen og aften anvender jeg en hudplejeserie (ansigtsskrub, skintonic, serum og dag-/natcreme). Om morgenen bruger jeg endvidere god tid på at lægge makeup og sætte hår.

Hvad bliver du inspireret af i forhold til skønhed?

Jeg bliver inspireret af dem, jeg følger på de sociale medier, men også ofte af folk jeg ser på gaden, hvis der er noget ved dem, jeg bemærker og synes ser godt ud.

Hvad er din holdning til kosmetiske skønhedsbehandlinger?

Whatever floats your boat! Man skal gøre lige præcis dét, man selv har lyst til.

Har du erfaring med at få lavet skønhedsbehandlinger eller andet kosmetisk?

Jeg har tidligere fået fjernet overskydende hud fra mine øjenlåg, da jeg fra naturens side havde meget tunge øjenlåg, hvilket er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er også ved at få lavet permanent hårfjerning ved CeriX, hvilket også bare gør hverdagen lettere.

Hvorfor har du valgt Shapes by CeriX-behandlingen?

Jeg fik øjnene op for behandlingen, da jeg virkelig havde brug for at gøre noget godt for mig selv. Jeg har i mange år presset mig selv i en sådan grad, at jeg fuldkommen glemte alt om selvomsorg og glemte at lytte til mig selv.

Hvilken behandling har du været mest glad for?

Som en del af min pakke*, har jeg fået lavet behandling med botox. Det har jeg virkelig ikke fortrudt, og jeg er helt sikkert allermest glad for behandling med botox mod pande- og bekymringsrynker! Jeg har i mange år døjet med hovedpine – hvilket også var årsagen til, at jeg fik fjernet overskydende hud fra øjenlågene – og den hovedpine er fuldstændig væk efter botoxbehandlingen. Så det har virkelig været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv!

*PRX-T33 peeling, filler (Malene: øjne, hage, læber, kindben) og Skinbooster.

Har du en skønhedsrutine, der får dig til at føle dig ekstra godt tilpas?

Jeg får spraytan én gang i ugen, hvilket virkelig hjælper på min selvtillid. Jeg fik i en alder af 17 konstateret modermærkekræft, hvorfor jeg aldrig må være i solen og derfor altid har været meget bleg. Spraytan er derfor den eneste løsning for mig, som ikke skader mine modermærker.

Hvorfor er det vigtigt for dig at stille op til noget som det her?

Jeg synes, det er vigtigt, at vi alle gør noget godt for os selv – uanset hvad det så end er, og hvad andre mener om det. Endvidere synes jeg, at det er fedt at være med til at gøre opmærksom på, at bl.a. botox- og fillerbehandlinger sagtens kan se helt naturligt ud.

Og de hurtige

  • Hvad er skønhed for dig? At man føler sig godt tilpas i sin egen krop
  • Hvad er din go-to skønhedsrutine? SkinCeuticals hudplejeserie
  • Hvad har du altid i tasken? Solcreme
  • Dit bedste skønhedstip? Rens din hud morgen og aften. Det hjælper mere, end man tror!
  • Din yndlingsbehandling? Botox
  • Din næste behandling? Botox og permanent hårfjerning fortsat

Udfyld kontaktformular og få en gratis konsultation