Tilbage til oversigten
Kirurgi

Nyhed i kirurgien: Renuvion

På CeriX Privathospital tilbyder vi kosmetisk kirurgi af højeste klasse. Vi tilbyder nu, blandt de første i Danmark, en helt ny operation – Renuvion. En metode velegnet til dig, som døjer med løs hud du ønsker at få strammet op.

For CeriX er det enormt vigtigt at holde os ajour ift. nye teknikker og behandlingsmetoder, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger til hver enkelt patient. Vi er derfor stolte af, at vi blandt de første i Danmark tilbyder Renuvion, som er en ny teknologi, hvor man kortvarigt går ind og opvarmer huden, som får bindevævsstrukturerne til at trække sig sammen og derved opstrammes den løse hud.

Renuvion er en innovativ kombination af radiofrekvensenergi og heliumplasma, som opvarmes sikkert til den optimale temperatur for maksimal vævskontraktion og køler ned på mindre end et sekund. Formålet er at opstramme løs hud, derfor kan denne operation med fordel kombineres med fedtsugning. Mens fedtsugning går ind og fjerner de genstridige fedtdepoter på kroppen, er Renuvion en teknik som går ind og opstrammer løs og slap hud, hvorfor de to operationer komplimenterer hinanden godt.

Hvem henvender Renuvion sig til?

Renuvion er den rette løsning for dig, som har lidt/noget løs hud, som du ønsker at få strammet op. De klassiske områder er mave, flanker, inderlår, inderside af overame og hals/hage.

Metoden er beregnet til dem som har en lille mængde overskydende hud. Typisk når man bliver ældre, mister man elastikken i huden, og det gør man får slap hud på f.eks. mave, lår, arme og hals.

Når man mister meget elastik i huden, eller får meget løs hud, så bliver man nødt til at fjerne den. Renuvion er den her mellemting, hvor man ikke behøves at fjerne noget hud, men som går ind og strammer op så den bliver mere fast igen.

Hvornår ses det endelige resultat og er dette permanent?

Det endelige resultat vil ses efter 6-9 måneder, hvor man kan forvente at huden har trukket sig ordentligt sammen efter operationen. Det er individuelt hvor længe det holder, men som udgangspunkt er det et varigt resultat og dermed den naturlige ældningsproces som fortsætter herefter.

Et godt supplement til fedtsugning

Renuvion kan med fordel kombineres med fedtsugning, da det optimerer resultatet hvis huden er lidt løs bagefter. Her går Renuvion ind og opstrammer den løse hud, og giver et mere effektivt resultat. Afhængig af dit udgangspunkt, kan denne operation også stå alene. Den ideelle løsning for dig besluttes altid i samråd med kirurgen, efter at have set dig til en forundersøgelse.

Ifbm. fedtsugning, af især arme, kan det være svært at få huden til at trække sig ordentligt sammen. Her er Renuvion et godt supplement efter fedtsugning, for at stramme huden bedre op.

Mød Frederikke på 27 år, som får lavet Renuvion på armene

Jeg har valgt Renuvion, fordi jeg godt kunne tænke mig at få opstrammet mine overarme. Selvom jeg har prøvet at træne og træne og træne har det ikke rigtig hjulpet, så nu tænkte jeg, at jeg ville prøve noget andet.

For mig vil det betyde sindssyg meget at få pæne overarme, da jeg vil føle mig bedre tilpas om sommeren i stropkjoler. Det render jeg ikke i og har faktisk aldrig rigtig gjort det, fordi jeg ikke er så begejstret for mine overarme.