Tilbage til oversigten
Kirurgi

Q&A med kirurgerne

At lade sig operere af kosmetiske årsager er en stor beslutning, som kræver mange overvejelser og betænkningstid. Derfor har man også ofte spørgsmål, som man gerne vil have svar på – og allerbedst er hvis svaret kommer fra den kirurg, der skal operere en.

Derfor har vi givet jer mulighed for at stille alle de spørgsmål I måtte have angående kosmetiske operationer til vores tre dygtige plastikkirurger; Daniel, Jakob og Stig-Frederik. Det er der kommet tre Q&A-videoer ud af – en med hver kirurg, hvor de svarer på en lang række af jeres spørgsmål. Se videoerne og læs et udpluk fra hver herunder.

 

Se videoen med Daniel her

Q: Bør man vente med at få en brystforstørrende operation til efter, man har fået børn og ammet? 

A: Man kan få en brystoperation både før, man har fået sine børn, mellem børnene og også efter. Det der er vigtigt er, at hvis man ved, man vil være gravid inden for en kort tidshorisont, så kan det være en god idé at vente, og hvis man vil have sine børn sådan ‘trip, trap, træsko’, hvis man fx vil have tre og der skal være halvandet-to år imellem, så vil det være en god idé at vente, når nu man er i gang, til man er helt færdig med at få børn.

 

Se videoen med Jakob her

Q:  Hvorfor kan man ikke få lavet en brystforstørrende operation, hvis man har type 1 diabetes?

A: Risikoen er større, når man har type 1 diabetes, for infektioner. Og at man ikke kan få lavet brystforstørrende operation, det er lidt afhængigt af personen, man skal se risiciene op imod gevinsten af operationen. Har man en dysreguleret – det vil sige en ikke-godt-reguleret sukkersyge – så heler man rigtig dårligt. Forudsætningen for at man kan få foretaget en hvilken som helst operation – også en kosmetisk, det er, at man har en velreguleret sukkersyge. Hvis man har en ureguleret sukkersyge, så er der stor risiko for at få infektioner og specielt, når man lægger fremmedlegemer ind, så kan der opstå infektion omkring det, og så skal det hele laves om. Så som udgangspunkt, hvis man har en velreguleret diabetes, og der ikke er nogle andre komplikationer, så skulle der ikke være nogle problemer i at få en brystforstørrende operation.

 

Se videoen med Stig-Frederik her

Q: Er en øjenlågsoperation permanent?

A: En øjenlågsoperation, den er permanent. Det hud man fjerner, det er fjernet. Det fedtvæv man fjerner inde i midten, det vil også være fjernet. Men man kan sige, at ligesom med alle andre ting, der er på kroppen, så ældes man stadig, og det vil sige, at på et eller andet tidspunkt, så vil man få noget nyt løs hud, og man kan også godt få noget nyt fedtfrembuling, som vi kalder det, inde i midten. Så man siger, at øjenlågskirurgi, det holder mellem 10 og 20 år. Hos nogle kan det være kortere, hos nogle kan det være længere. Men man kan sige, at det er en permanent ting, men man ældes stadig efterfølgende.

_________________________________________________________________________________________________

CeriX Privathospital

Den høje standard og kvalitet ses ikke kun hos vores dygtige kirurger, men også i CeriX Privathospitals luksuriøse og smukke omgivelser, der er placeret på Stranvdvejen i Hellerup. Her sætter vi hver dag en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed. Vi udfører plastikkirurgi med de nyeste teknikker, og vores kirurgiske team deltager løbende i internationale konferencer og videnskabelige selskaber, så vi altid kan leve op til alle krav for kvalitetsudvikling og kvalitetssikring.

Hvis du vil høre mere, så book en forundersøgelse hos en af vores dygtige kirurger.

 

Book tid til forundersøgelse her