Job hos CeriX

karrieremulighed

Er du passioneret for dit fag og går du op i dit arbejde, så har vi
drømmejobbet til dig.

Sekretær/Receptionist søges til CeriX Hellerup

Vi søger en udadvendt, smilende og servicemindet medarbejder til en del af vores kirurgiteam. Stillingen vil primært være i receptionen på vores lækre privathospital i Hellerup, hvor du ville være den første, vores patienter møder, når de træder ind ad døren. Du vil ligeledes skulle bistå vores lægesekretærer, operationssygeplejerske og kirurger med klargøring til operation, opfølgning, billeder, patientoplysningsskemaer og meget andet. Din hverdag vil være særdeles vekslende.

Du vil komme til at spille en helt centralt rolle for vores patienters oplevelse, når de besøger CeriX. Vi driver en kæde af 5 kosmetiske klinikker og et privathospital i Hellerup, så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, så er denne stilling den rette for dig.

Arbejdsopgaver:
 • Kundeservice i receptionen
 • Højre hånd til vores lægesekretærer i en travl hverdag
 • Telefonbetjening
 • Besvarelse af mails
 • Primær person i frontdisk

Du skal som person være indstillet på at levere en service udover det sædvanlige, og du skal have lyst til at være med til at give vores patienter den bedste oplevelse hver gang. Du kommer til at indgå i et team, hvor vi løfter i flok, og du skal være indstillet på, at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid.

Arbejdssted: CeriX, Strandvejen 191, 2900 Hellerup

Vi tilbyder dig:
 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team

OM CERIX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Odense, Hellerup, Aalborg og Esbjerg samt 40 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks førende.

CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat. Opstart senest 1. marts 2020.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Business Development Manager & Project Leader

Med et kommercielt mindset og lysten til at eksekvere

Om CeriX

CeriX er Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker med 5 klinikker og et Privathospital. CeriX er en virksomhed i rivende vækst, og vi søger derfor flere hænder til at udvikle og styrke vores position som absolut markedsledende i Danmark og Norden. Den æstetisk-medicinske branche er én af de hurtigst voksende industrier på globalt plan, og der er et stort fokus på innovation fra et både behandlingsmæssigt og forretningsmæssigt perspektiv. 

I takt med udviklingen søger således CeriX en entreprenant Business Development Manager til at assistere ledelsen med udvikling af forretningen og dets koncept samt standardisering og optimering af processer på tværs af lokationer og eksternt i forhold til kunder.

Rollen har 3 overordnede ansvarsområder:

 • Forretningsudvikling
 • Projektledelse
 • Procesoptimering

Ansvaret består i at styrke den samlede forretningsmæssige og kommercielle tilgang til markedet og CeriX’ kunder. I parløb med ledelsen vil du stå i spidsen for åbning af nye klinikker, hvor du bl.a. kommer til at fungere som projektleder og varetage praktiske opgaver forbundet med indkøb, valg af inventar, kontraktgennemgang samt dialog og koordination med håndværkere m.v. Du får desuden ansvaret for at udvikle, optimere og implementere interne såvel som eksterne processer og arbejdsgange.

Du kan dokumentere relevante kommercielle indsatser, hvor du har arbejdet analytisk og systematisk samt erhvervet dig en bred forretningsforståelse. Du arbejder struktureret med dine opgaver og har erfaring fra en lignende stilling som Business Development Manager eller Brand Manager e.l. Det er en fordel, hvis du har en kandidatuddannelse fra CBS, DTU e.l.

Som person er du selvstændig, selvkørende og proaktiv. Du er struktureret med et forretningsmæssigt mindset og evner at sætte dig ind i markeds-, konkurrent- og kundesituationen. Du tænker strategisk og har stor erfaring som projektleder.

CeriX tilbyder den rette kandidat mulighed for at præge egen rolle/position og på den måde sikre såvel faglig som personlig udvikling i en virksomhed i stor vækst. Du får mulighed for at få direkte indflydelse på virksomhedens drift, strategi og lønsomhed.

 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Arbejdstider: Fuld tid
 • Arbejdssted: København
 • Tiltrædelse: Snarest muligt

Hvis du kan kende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og dit CV vedlagt eksamensbeviser til job@cerix.dk. Vi læser ansøgningerne løbende og lukker sagen, når vi har fundet en egnet kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Marketing & Event Manager

Med et stort drive og kreativt mindset

Om CeriX

CeriX er Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker med 5 klinikker og et Privathospital. Hos CeriX afholder vi løbende arrangementer og events i forbindelse med klinikåbninger og for vores kunder med henblik på at inspirere og skabe engagement. Vi har en lang række fantastiske ambassadører, som tæller kendte danskere som f.eks. Julie Zangenberg, Pernille Aalund, Alice Rosenkrantz Stadil og Stephanie Karma Salvarli. Personligheder, som alle hjælper os med at udbrede kendskabet til CeriX og skabe opmærksomhed om vores arbejde med at hjælpe danskerne, så de føler sig friskere og bedre tilpas.

CeriX vækster, og det betyder, at vi løbende har brug for nye og dygtige medarbejdere. Netop nu søger vi en marketing og event profil til vores marketingteam.

3 overordnede ansvarsområder

 • Eventplanlægning og afvikling
 • Ambassadørprogram og influencersamarbejde
 • Ad hoc marketingopgaver

Ansvaret består i at drive og koordinere arrangementer og events fra strategi og idégenerering til praktiske opgaver og eksekvering. Du sikrer topprofessionel koordination og kvalitet fra A-Z, så vores events bliver til fantastiske oplevelser for vores kunder. Du står i spidsen for at styrke vores ambassadørprogram og sikre samspil med den overordnede marketingstrategi. Endelig kommer du, i parløb med vores marketingansvarlig, til at varetage en bred vifte af marketing- og kommunikationsopgaver, f.eks. udarbejdelse af tekst til hjemmeside, indholdsproduktion, koordinering af tryk- og onlineprogram for arrangementer m.m.

Du kan dokumentere solid og relevant erfaring med projektledelse, eventplanlægning og afholdelse. Du har erfaring med at drive influencer- og ambassadørprogrammer med henblik på at skabe målbar og forretningsmæssig værdi. Du er som minimum uddannet indenfor for marketing og kommunikation med et par års erfaring fra lignende stilling.

Som person er du selvstændig, proaktiv og udadvendt. Du arbejder struktureret med et kreativt og skævt mindset. Du trives i en hverdag med afvekslende og udfordrende opgaver. Du er handlekraftig og evner at føre dine idéer ud i livet.

CeriX tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk og uformelt miljø med en flad struktur og højt til loftet. Du bliver en del af vores marketingteam.

 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Arbejdstider: Fuld tid
 • Arbejdssted: København
 • Tiltrædelse: Snarest muligt

Hvis du kan kende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og dit CV vedlagt eksamensbeviser til job@cerix.dk. Vi læser ansøgningerne løbende og lukker sagen, når vi har fundet en egnet kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Kosmetiske Sygeplejersker søges til CeriX Aalborg og CeriX Hellerup

(Stillingen er besat)

Vi søger en professionel og udadvendt sygeplejerske, som i særlig grad har en stærk faglig profil, gerne med flere års erfaring fra lignende stilling. Det er et plus hvis du er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, til at kunne udføre laserbehandlinger og evt. Rynkebehandlinger og Ikke-Permanente Filler behandlinger. Har du erfaring med fedtfrysning og peelinger er det også en fordel.

Vi driver en af kæde af kosmetiske klinikker og et nystartet privat hospital, så har du lyst til at være en del af en iværksætter succes i rivende udvikling så læs mere.

Fælles for alle vores kunder er, at din rolle er helt central for kundens oplevelse. Vi forventer derfor, at du er vidensbegærlig og er opdateret om det nyeste indenfor behandlingerne samt har ønsket om mer-uddannelse.

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne vil alt afhængig af din erfaring være behandling og konsultationer Derfor søger vi en alsidig sygeplejerske, som ikke er bange for at arbejde og kan lide kundekontakt. Ligeledes ligger vi vægt på din selvstændige arbejdskraft og dit initiativ.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team.
 • Mulighed for udvikling af dig som behandler, da vi har nogle af Danmarks mest erfarende behandlere

Om CeriX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX som åbnede i 2016 er med sine klinikker i København, Odense, Hellerup og Aalborg samt 28 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks største.
CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.
Stillingen er mellem 30.37 timer. Løn efter kvalifikationer
Lyder stilling som noget for dig, så send en ansøgning til job@cerix.dk 
Vi holder samtale løbende og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Receptionister og kundeservicemedarbejdere søges til CeriX København

(Stillingerne er besat)

Vi søger to udadvendte, smilende og servicemindet medarbejdere til en del af vores receptionist team. Stillingerne vil være i receptionen i vores klinik i København, hvor du ville være den første som vores kunder møder når de træder ind ad døren. Du vil ligeledes skulle bistå vores sygeplejersker med at booke tider og tage imod betaling fra kunder samt en masse ad hoc opgaver.

Fælles for alle vores kunder er, at din rolle er helt central for kundens oplevelse. Vi driver en kæde af kosmetiske klinikker og et nystartet privat hospital, så har du lyst til at være en del af en iværksætter succes i rivende udvikling så læs mere.

Arbejdsopgaver:

 • Kundeservice i receptionen i København
 • Højre hånd til vores sygeplejersker i en travl hverdag
 • Telefonbetjening
 • Besvarelse af mails
 • En del af vores ekstraordinære kundeservice team.

I dig søger vi en person, som er indstillet på at levere service udover det sædvanlige, og som har lyst til at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. Du skal kunne indgå i et team, hvor i sammen løfter i flok, og skal være indstillet på at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team

OM CERIX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX som åbnede i 2016 er med sine klinikker i København, Odense, Hellerup og Aalborg samt 35 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks førende.

CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Lyder stilling som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk 

Vi holder samtale løbende og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat, seneste start 1. december 2019.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sygeplejerskestuderende søges til reception CeriX Odense

Vi søger en udadvendt, smilende og servicemindet sygeplejerskestuderende til vores reception i Odense. Stillingen vil være i vores reception på klinikken i Odense, hvor du ville være den første, som vores kunder møder, når de træder ind ad døren. Du vil ligeledes skulle bistå vores sygeplejersker med at booke tider og tage imod betaling fra kunder.

Fælles for alle vores kunder er, at din rolle er helt central for kundens oplevelse. Vi driver en kæde af kosmetiske klinikker og et nystartet privathospital i Hellerup, så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, er denne stilling den rette for dig.

Arbejdsopgaver:

 • Kundeservice i receptionen i Odense
 • Højre hånd til vores sygeplejersker i en travl hverdag
 • Telefonbetjening
 • Besvarelse af mails
 • En del af vores ekstraordinære kundeservice team.

I dig søger vi en person, som er indstillet på at levere en service udover det sædvanlige, og som har lyst til at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. Du skal kunne indgå i et team, hvor vi løfter i flok, og du skal være indstillet på, at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen.

Stillingen er deltidsstilling (10-15 timer ugentligt), og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team

OM CERIX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Odense, Hellerup, Aalborg og Esbjerg samt 35 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks største.

CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Lyder stilling som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk 

Vi holder samtale løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg her:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail

Send til: job@cerix.dk