Job hos CeriX

karrieremulighed

Er du passioneret for dit fag og går du op i dit arbejde, så har vi
drømmejobbet til dig.

Bogholder/regnskabsansvarlig søges

CeriX søger en frisk og dynamisk bogholder som kan fungere som hele organisationens regnskabsansvarlig og assistent til ledelsen på hovedkontoret i indre København.

Dine opgaver

Dine opgaver vil være at stå for den daglige bogføring, balancer, forberedelser til årsregnskab, lave løn, betale regninger samt forefaldende administrative opgaver fra ledelsen i den daglige drift. Stillingen er ny, da funktionerne tidligere har været besat af ekstern assistance og af ledelsen selv.

Om CeriX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX som åbnede i 2016 er med sine klinikker i København, Odense, Hellerup og Aalborg samt 25 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks største.
CeriX drives af Rie og Kjenneth, som du vil arbejde tæt sammen med på kontoret i København, men du vil også blive en del af firmaets unge og energiske team.
Stillingen er en deltidsstilling med mulighed for fuldtid. Løn efter kvalifikationer
Lyder stilling som noget for dig, så send en ansøgning til rie@cerix.dk.
Vi holder samtale løbende og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

(STILLINGEN ER BESAT)

Sygeplejerske søges:

Vi søger en professionel og udadvendt sygeplejerske, som i særlig grad har en stærk faglig profil, gerne med flere års erfaring fra lignende stilling, og som et minimum skal du være registreret ved Sundhedsstyrelsen, til at kunne udføre laserbehandlinger, og evt. Rynkebehandlinger og Ikke-Permanente Filler behandlinger.

Hos CeriX får du mulighed for at arbejde med behandling af mange forskellige patienttyper.

Fælles for alle vores kunder er, at din rolle er helt central for kundens oplevelse. Vi forventer derfor, at du er vidensbegærlig og er opdateret om det nyeste indenfor behandlingerne, samt har ønsket om mer-uddannelse.

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne kan være varierende, og du må ikke være bange for at tage fat,- også med arbejdsopgaver som ligger uden for dit felt. Derfor søger vi en alsidig sygeplejerske, som ikke er bange for at arbejde og kan lide kundekontakt. Ligeledes ligger vi vægt på din selvstændige arbejdskraft og dit initiativ.

Vi tilbyder dig:

  • Løn efter kvalifikationer
  • En spændende og alsidig hverdag
  • At være en del af et ungt og innovativt team.
  • Mulighed for at arbejde med mange forskellige patienttyper.

ET PROFESSIONELT TEAM

Har du lyst til at være en del af et professionelt og innovativt team, I en hurtigt voksende kosmetisk Speciallæge klinik, i centrum af København?

Nedenfor kan du se de åbne stillinger vi har pt.

Det vil glæde os at høre fra dig

De bedste hilsner

Rie

 

Ansøg her:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail

Send til:  rie@cerix.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til, at ringe til Rie Jensen på: 53505092.