Job hos CeriX

karrieremulighed

Er du passioneret for dit fag og går du op i dit arbejde, så har vi
drømmejobbet til dig.

Ansøg her:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail

Send til: job@cerix.dk 

Kosmetisk Sygeplejerske søges til CeriX Esbjerg

Vi søger en dedikeret, positiv og udadvendt sygeplejerske til vores kosmetiske speciallægeklinik i Esbjerg. Det er en fordel, men ikke et krav, at du på forhånd er registreret til at måtte udføre kosmetiske behandlinger.

Er du ikke allerede registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne udføre laser- og injektionsbehandlinger, skal du være indstillet på at investere dig i egen uddannelse. Denne vil foregå i København og være betalt af CeriX.

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne vil alt afhængig af din erfaring være behandling og konsultationer i klinikken i Esbjerg. Derfor søger vi en alsidig sygeplejerske, som ikke er bange for at arbejde og kan lide kundekontakt. Ligeledes lægger vi vægt på din selvstændige arbejdskraft og dit initiativ.

Vi tilbyder dig

 • En spændende og alsidig hverdag
 • At blive en del af et stort og innovativt team
 • Mulighed at udvikle dig som behandler, da vi har nogle af Danmarks mest erfarende behandlere

Om CeriX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Odense, Aalborg og Esbjerg samt 45 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks største. CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

 • Stillingen er mellem 30-37 timer
 • Arbejdstiden vil være indenfor klinikkens åbningstider med to faste lørdage pr. måned
 • Løn efter kvalifikationer
 • Opstart d. 1/9, hvor september primært vil bestå af kurser, superviserede behandlinger og registreringer.

Lyder stilling som noget for dig, så send en ansøgning til job@cerix.dk. Vi holder samtale løbende og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Receptionist søges til CeriX (Hovedstaden)

Vi søger en udadvendt, smilende og servicemindet medarbejder til en del af vores receptionistteam. Stillingen vil være i receptionen, og du vil være tilknyttet vores klinikker i København, Frederiksberg og Hellerup. Du får en vigtig rolle, som den første vores kunder interagerer med, når de kontakter os. Stillingen vil være delt mellem vores callcenter samt receptionsarbejde. Du vil således komme til at bistå vores sygeplejersker med at booke tider og tage imod betaling fra kunder samt en masse ad hoc opgaver.

Vi driver en kæde af kosmetiske klinikker og et eksklusivt privathospital i Hellerup. Så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, er dette måske den rette stilling for dig.

Arbejdsopgaver

 • Telefonbetjening
 • Besvarelse af mails
 • En del af vores ekstraordinære kundeserviceteam
 • Højre hånd til vores sygeplejersker i en travl hverdag

I dig søger vi en person, som er indstillet på at levere service udover det sædvanlige, og som har lyst til at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. Du skal kunne indgå i et team, hvor I løfter i flok, og du skal være indstillet på at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid.

Vi tilbyder dig

 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team

Om CeriX

CeriX er en kæde er kosmetiske speciallægeklinikker, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Frederiksberg, Odense, Hellerup, Vedbæk, Esbjerg og Aalborg samt 45 ansatte, også Danmarks førende. CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Lyder stilling som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk 

Vi holder samtale løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sygeplejerskestuderende søges til CeriX Aalborg 

Vi søger en udadvendt, smilende og servicemindet sygeplejerskestuderende til vores reception i Aalborg. Stillingen vil være i vores reception på klinikken i Aalborg, hvor du vil være den første, som vores kunder møder, når de træder ind ad døren. Du vil ligeledes skulle bistå vores sygeplejersker med at booke tider og tage imod betaling fra kunder.

Din rolle vil være helt central for vores kunders oplevelse. Vi driver en kæde af kosmetiske klinikker og et eksklusivt privathospital i Hellerup. Så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, er denne stilling den rette for dig

Arbejdsopgaver

 • Kundeservice i receptionen i Aalborg
 • Højre hånd til vores sygeplejersker i en travl hverdag
 • Telefonbetjening
 • Besvarelse af mails
 • En del af vores ekstraordinære kundeservice team

I dig søger vi en person, som er indstillet på at levere en service udover det sædvanlige. Du skal have lyst til at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. Du kommer til at indgå i et team, hvor vi løfter i flok, og du skal være indstillet på, at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen. Stillingen er deltidsstilling (10-15 timer ugentligt), og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid.

Arbejdssted: Bispensgade 30, st, 9000 Aalborg

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team

Om CeriX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Frederiksberg, Odense, Hellerup, Vedbæk, Aalborg og Esbjerg samt 45 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks største. CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Lyder stilling som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk. Vi holder samtale løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.

IT koordinator med interesse for udvikling og projektstyring

CeriX har travlt med mange spændende projekter og søger derfor en ny kollega, som skal være med til at projektlede interne og eksterne IT-projekter fra A-Z. Du skal være i stand til at udfordre os andre og stille skarpt på de gode, holdbare systemløsninger.

Som vores nye IT Specialist arbejder du med større og mindre projekter. Dit udgangspunkt er et solidt teknologisk overblik, som du bruger i udviklingen af løsninger, der giver endnu bedre brugeroplevelser for vores kunder. Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at omfatte at projektstyre driftsoptimering af CRM systemer, webplatform, implementering af udviklingsprojekter som f.eks. journalsystem, e-boks, betalingsgateway, bookingsystem, kundeklub mv. for at:

 • Sikre stabil drift og vedligeholdelse af eksisterende IT-systemer
 • Forenkle og udvikle IT-løsninger
 • Sikre projektledelse af interne resurser og kompetencer
 • Varetage opfølgning og prioritering af tekniske udviklingsopgaver
 • Prioritere og koordinere tekniske leverandører
 • Præge den digitale transformation af virksomheden

Du vil bl.a. komme til at varetage teknisk support af:

 • WordPress
 • MailChimp
 • Gecko
 • Novax
 • amoCRM
 • E-commerce mv.

Vores forventninger til dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtig, så længe den er relevant. Vi forventer ikke, at du er programmør, men du forstår sammensætningen af systemer og deres virkefelt. Du har erfaring med projektledelse af IT- og web-projekter, hvor du har arbejdet med agile udviklingsmetoder, f.eks. SCRUM. Du er vant til at arbejde med de tekniske områder, der bruges i IT-projekter (f.eks. HTML, Apps, API’er og BPMN m.m.). Du arbejder med vores backend og tredjepartssystemer, som vi integrerer op imod hinanden. Og du får en naturlig indflydelse på valg af nye teknologier i vores fortsatte udvikling af nye løsninger. Du implementerer gode løsninger i tæt samarbejde med vores eksterne bureau og leverandører.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med et lille, men dedikeret team, som danner kernen i landets hurtigste voksende kæde i sin branche. Vores nøgle fokus er forretningsudvikling, optimering af kundeoplevelse og skalering.

Om CeriX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet. CeriX som åbnede i 2016 er med sine 7 klinikker og Privathospital samt knap 50 medarbejdere, også Danmarks største kæde i kraftig vækst. CeriX ejes og drives af Rie og Kjenneth, som du vil arbejde tæt sammen med på kontoret i København, men du vil også blive en del af firmaets unge, stærke og energiske team.

 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Arbejdstider: Fuld tid
 • Arbejdssted: København
 • Tiltrædelse: Snarest muligt

Hvis du kan kende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og dit CV til job@cerix.dk. Vi læser ansøgningerne løbende og lukker sagen, når vi har fundet en egnet kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Marketing & Event Manager

Med et stort drive og kreativt mindset

Om CeriX

CeriX er Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker med 5 klinikker og et Privathospital. Hos CeriX afholder vi løbende arrangementer og events i forbindelse med klinikåbninger og for vores kunder med henblik på at inspirere og skabe engagement. Vi har en lang række fantastiske ambassadører, som tæller kendte danskere som f.eks. Julie Zangenberg, Pernille Aalund, Alice Rosenkrantz Stadil og Stephanie Karma Salvarli. Personligheder, som alle hjælper os med at udbrede kendskabet til CeriX og skabe opmærksomhed om vores arbejde med at hjælpe danskerne, så de føler sig friskere og bedre tilpas.

CeriX vækster, og det betyder, at vi løbende har brug for nye og dygtige medarbejdere. Netop nu søger vi en marketing og event profil til vores marketingteam.

3 overordnede ansvarsområder

 • Eventplanlægning og afvikling
 • Ambassadørprogram og influencersamarbejde
 • Ad hoc marketingopgaver

Ansvaret består i at drive og koordinere arrangementer og events fra strategi og idégenerering til praktiske opgaver og eksekvering. Du sikrer topprofessionel koordination og kvalitet fra A-Z, så vores events bliver til fantastiske oplevelser for vores kunder. Du står i spidsen for at styrke vores ambassadørprogram og sikre samspil med den overordnede marketingstrategi. Endelig kommer du, i parløb med vores marketingansvarlig, til at varetage en bred vifte af marketing- og kommunikationsopgaver, f.eks. udarbejdelse af tekst til hjemmeside, indholdsproduktion, koordinering af tryk- og onlineprogram for arrangementer m.m.

Du kan dokumentere solid og relevant erfaring med projektledelse, eventplanlægning og afholdelse. Du har erfaring med at drive influencer- og ambassadørprogrammer med henblik på at skabe målbar og forretningsmæssig værdi. Du er som minimum uddannet indenfor for marketing og kommunikation med et par års erfaring fra lignende stilling.

Som person er du selvstændig, proaktiv og udadvendt. Du arbejder struktureret med et kreativt og skævt mindset. Du trives i en hverdag med afvekslende og udfordrende opgaver. Du er handlekraftig og evner at føre dine idéer ud i livet.

CeriX tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk og uformelt miljø med en flad struktur og højt til loftet. Du bliver en del af vores marketingteam.

 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Arbejdstider: Fuld tid
 • Arbejdssted: København
 • Tiltrædelse: Snarest muligt

Hvis du kan kende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og dit CV vedlagt eksamensbeviser til job@cerix.dk. Vi læser ansøgningerne løbende og lukker sagen, når vi har fundet en egnet kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Kirurgisekretær med fokus på kundeservice til CeriX Privathospital i Hellerup (Stillingen er besat)

Vi søger en positiv, smilende og servicemindet kirurgisekretær til en del af vores kirurgiteam.

Du vil komme til at spille en central rolle for vores patienters oplevelse, når de besøger CeriX. Vi driver en kæde af 7 kosmetiske klinikker og et privathospital i Hellerup, så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, så er denne stilling den rette for dig.

Du skal som person være indstillet på at levere en service udover det sædvanlige, og du skal have lyst til at være med til at give vores patienter den bedste oplevelse hver gang. Du kommer til at indgå i et team, hvor vi løfter i flok, og du skal være indstillet på, at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen.

Vi forventer af dig, at du:
 • Har kunden i fokus og er professionel i din tilgang til opgaveløsningen
 • Gerne plastikkirurgisk erfaring og gerne fra den private sektor
 • Arbejder tværfagligt, selvstændigt, bevarer overblikket og kan prioritere opgaver, når der er travlt
 • Aktivt bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Ser alle arbejdsopgaver som en udfordring, og gerne med et smil på læben
Arbejdsopgaver
 • Telefonbetjening, bookinger, afklaring af spørgsmål, fakturaudstedelse og betalingspåmindelser
 • Korrespondance med kunder på e-mail
 • Journalskrivning
 • Varetagelse af frontdisk-funktion i samarbejde med dine kollegaer i receptionen

Vi arbejder med flere IT-systemer, så det er en forudsætning, at du har IT-flair, og erfaring med bl.a. Novax, Gecko, Amo og Relatel vil være at foretrække. Stillingen er en fuldtidsstilling på i gennemsnit 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid mellem kl 7.30-20. Lørdagsvagter kan også forekomme.

Arbejdssted: CeriX, Strandvejen 191, 2900 Hellerup

Vi tilbyder dig:
 • En spændende og travl hverdag med mange faglige udfordringer
 • At være en del af et stort og innovativt team
 • Et spændende og attraktivt fagligt fællesskab på tværs af faggrupper

OM CERIX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Odense, Aalborg og Esbjerg samt 40 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks førende.

CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Ansøgning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte hospitalschef Heidi Melin på telefon 53841721.

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk 

Vi holder samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig.