Job hos CeriX

karrieremulighed

Er du passioneret for dit fag og går du op i dit arbejde, så har vi
drømmejobbet til dig.

Ansøg her:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail

Send til: job@cerix.dk 

Kosmetisk Sygeplejerske søges til CeriX Aarhus

Vi er stolte over endelig at kunne åbne CeriX i Aarhus. Med hele 500 kvm og 8 behandlerrum bliver klinikken den største i CeriX kæden.

Det er ingen hemmelighed, at vi er 100% kompromisløse, når det kommer til at sikre vores høje faglige standard, så vi altid kan tilbyde vores kunder den bedste behandling på markedet. Vi søger derfor en professionel og udadvendt sygeplejerske til CeriX Aarhus, som i særlig grad har en stærk faglig profil, gerne med flere års erfaring fra lignende stilling. Du er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne udføre kosmetiske behandlinger med Botox, ikke-permanente fillers. Er du godkendt til Sklerosering, IPL, Ultherapy® og fedtfrysning, er det et plus.

Så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, er CeriX det rette sted for dig. Udvikling, professionalisme og passion er vigtige elementer i vores DNA. Vi forventer derfor, at du er videbegærlig, fagligt nysgerrig og opdateret om det nyeste indenfor behandlingerne samt har ønsket om meruddannelse.

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne vil alt afhængig af din erfaring være behandling og konsultationer Derfor søger vi en alsidig sygeplejerske, som ikke er bange for at arbejde og kan lide kundekontakt. Ligeledes lægger vi vægt på din selvstændige arbejdskraft og dit initiativ.

Vi tilbyder dig:
 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team
 • Løbende faglig udvikling indenfor de nyeste behandlinger
Om CeriX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Odense, Aalborg, Esbjerg og Aarhus samt 50 ansatte sygeplejersker og læger, også Danmarks største. CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

 • Løn: Efter kvalifikationer
 • Arbejdstider: 37 timer pr. uge med varieret fremmøde
 • Arbejdssted: Guldsmedgade 1, 8000 Aarhus
 • Tiltrædelse: D. 1/1 2021
Ansøgning

Hvis du kan kende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning til job@cerix.dk med ”Kosmetisk sygeplejerske” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Sygeplejerskestuderende søges til CeriX Aarhus

Vi søger en udadvendt, smilende og servicemindet sygeplejerskestuderende til CeriX Aarhus. Stillingen vil være i vores reception på klinikken i Aarhus, hvor du vil være den første, som vores kunder møder, når de træder ind ad døren. Du vil ligeledes skulle bistå vores sygeplejersker med at booke tider og tage imod betaling fra kunder.

Din rolle vil være helt central for vores kunders oplevelse. Vi driver en kæde af kosmetiske klinikker og et eksklusivt privathospital i Hellerup. Så har du lyst til at være en del af en iværksættersucces i rivende udvikling, er denne stilling den rette for dig.

Arbejdsopgaver:
 • Kundeservice i receptionen i Aarhus
 • Højre hånd til vores sygeplejersker i en travl hverdag
 • Telefonbetjening
 • Besvarelse af mails
 • En del af vores ekstraordinære kundeservice team

I dig søger vi en person, som er indstillet på at levere en service udover det sædvanlige. Du skal have lyst til at være med til at give vores kunder den bedste oplevelse hver gang. Du kommer til at indgå i et team, hvor vi løfter i flok, og du skal være indstillet på, at en stor del af arbejdet vil være kundebetjening via telefonen. Stillingen er deltidsstilling (10-15 timer ugentligt), og arbejdstiden vil være fordelt i vores åbningstid.

Arbejdssted: Guldsmedgade 1, 8000 Aarhus C

Vi tilbyder dig:
 • En spændende og alsidig hverdag
 • At være en del af et stort og innovativt team
OM CERIX

CeriX er en Speciallægeklinik, som tilbyder kosmetiske injektions- og laserbehandlinger samt plastikkirurgi af højeste kvalitet med det bedste udstyr på markedet. CeriX, som åbnede i 2016, er med sine klinikker i København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Odense, Aarhus, Aalborg og Esbjerg samt 50 ansatte sygeplejerske og læger, også Danmarks største. CeriX drives af Rie og Kjenneth, og du vil hos CeriX blive en del af firmaets unge og energiske team.

Lyder stilling som noget for dig, så send din ansøgning til job@cerix.dk. Vi holder samtale løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Anæstesisygeplejerske søges til CeriX Hellerup

Vi søger en dygtig og engageret anæstesisygeplejerske til CeriX Privathospital i Hellerup. Stillingen er som udgangspunkt på 30-32 timer pr. uge og med tiltrædelse snarest muligt. Vores Privathospital behandler patienter i relation til det kosmetiske og plastikkirurgiske speciale. Vi udfører bl.a. brystkirurgi, ansigtskirurgi, fedttransplantation og maveplastik.

Du får en spændende og varieret hverdag med arbejdsopgaver relateret til din funktion som anæstesisygeplejerske i forbindelse med opvågning og operation i generel anæstesi.

Arbejdsopgaver
 • Varetagelse af opvågning
 • Generel anæstesi
 • Postoperativ ambulant kontrol
 • Assistance på OP-siden ifm. operationer
 • Genbehandling af instrumenter, varebestilling og andet forefaldende arbejde
Vi søger en kollega, som 
 • Er uddannet anæstesisygeplejerske
 • Vil engagere sig i udviklingen
 • Er positiv og har gode samarbejdsevner
 • Er omstillingsparat og fleksibel

Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdstider: 16-32 timer pr. uge med varieret fremmøde
Arbejdssted: Strandvejen 191, Hellerup
Tiltrædelse: Snarest muligt

Om CeriX

CeriX er et Privathospital på Strandvejen i Hellerup, som tilbyder plastikkirurgi med fokus på både høj kvalitet, nyeste teknologier samt høj faglighed og professionalisme. CeriX er med sine 7 klinikker Danmarks største og mest eksklusive kæde af kosmetiske speciallægeklinikker. Virksomheden er i rivende vækst, og vi søger derfor nye og dygtige medarbejdere. Netop nu søger vi en anæstesisygeplejerske til CeriX Privathospital.

Ansøgning

Hvis du kan kende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning til job@cerix.dk med ”Anæstesisygeplejerske” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.