cerix-institute

Kosmetisk sygeplejerske

Cerix aesthetic institute

Det forpligter at være den største og førende kosmetiske kæde i Danmark! I CeriX tager vi ansvar for at højne standarden, uddanne kosmetiske sygeplejersker, dele viden og erfaring for at nedbryde tabuerne omkring kosmetiske behandlinger. Ellers bliver den brede befolkning ved med at være uvidende omkring de naturlige resultater, det er muligt at opnå samt den høje standard og professionalisme, man som forbruger mødes af, hvis man vælger de rette klinikker og veluddannede behandlere.

Klik og læs mere om vores uddannelse og masterclass til kosmetisk sygeplejerske.

Læs om CeriX Aesthetic Institute

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske er tilrettelagt som en kombination af teoretisk undervisning, praktisk træning og grundig indføring i alle aspekter af den kosmetiske disciplin, herunder lovgivning, økonomi, salg og markedsføring. Du lærer desuden, hvordan du bruger sig selv bedst muligt i relationen mellem dig som ekspert og din kunde; kommunikation, adfærd, udstråling, troværdighed, kropssprog og fremtoning.

Læs mere her.

Kosmetisk Sygeplejerske uddannelse

CeriX Aesthetic Institute giver dig

medal
Kvalitet

Vi vil inspirere dig til at sigte højt. Til aldrig at nøjes med mindre end certificerede og effektive behandlinger udført af de bedste i branchen.

shield-check
Tryghed

Vi vil inspirere dig til at udvikle dig. Vær åben, hav modet til læring og udvikling faciliteret af nogle af de mest erfarne undervisere i Norden.

book
Videndeling

Vi vil inspirere dig til at tage handling. Til at tage del i vores vision om at højne standarden og kvaliteten i den kosmetiske branche.

laptop
Digital

Vi vil inspirere dig til at tænke nyt. Til at styrke din viden gennem fysisk såvel som online læring og udvikling af kompetencer.

people-carry
Udvikling

Vi vil inspirere dig til at blive en succes. Vid at du har potentialet for at blive en succes. Vær klar til at udvikle dig fagligt og personligt.

Læs mere

Max 8 pladser pr. hold!

Førende undervisere med mange års erfaring

RIEup3STAFF860
Rie LeClaire-Rosenblum
Kjenneth860
Kjenneth LeClaire-Rosenblum
Fie860
Annesofie Faurshou
Læs mere om underviserene

8 udvalgte med det rette mindset

Max 8 udvalgte kursister optages på CeriX Aesthetic Practitioner-uddannelsen, der er tilrettelagt som en kombination af teoretisk undervisning og praktisk træning samt personlig udvikling. Uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske strækker sig over 12 uger og 3 moduler. Dertil kommer et intromodul samt et struktureret ‘follow up’ forløb.

Læs mere om uddannelsen

FAQ

Hvordan bliver man kosmetisk sygeplejerske?

Skal man være uddannet sygeplejerske for at blive kosmetisk behandler?

Hvor lang tid tager det at blive kosmetisk sygeplejerske?

Hvad får du på CeriX Aesthetic Institute?

Hvad er CeriX Aesthetic Practitioner?

Hvad er Advanced Aesthetic Practitioner?

Ligger undervisningsmaterialet både digitalt og på print?

Hvorfor er personlig udvikling en del af uddannelsen?

Job i CeriX?