CeriX-migog-langingsite2

Du er her nok, fordi du har læst en artikel om CeriX på migogkbh.dk, migogaarhus.dk, migogodense.dk eller migogaalborg.dk

Vi har et skønt samarbejde, som fungerer sådan her:

Du får: Som ny CeriX kunde får du 500 kr. rabat på din første behandling. Beløbet kan bruges på alle vores kosmetiske behandlinger og kan ikke kombineres med kampagner, produkter, rabatter og bonuspoint.

Vi får: Vi bliver opdaget af endnu flere nysgerrige danskere, som ønsker at blive den bedste udgave af sig selv. Vi håber selvfølgelig, at du får lyst til at besøge os på én af vores skønne klinikker, så vi kan få lov at møde dig og hjælpe dig på din skønhedsrejse.

Hos CeriX udfører vi alle injektions- og laserbehandlinger samt kosmetisk kirurgi. Vi udfører ikke bare kosmetiske behandlinger, men oplevelser. Skønne oplevelser med kvalitet, høj faglighed og sikkerhed i hyggelige og eksklusive omgivelser på vores klinikker. Fordi vi ved, at en skønhedsbehandling er mere end bare en behandling. Det er en følelse. Af velvære, af at folde sig ud og føle sig som den bedste udgave af sig selv. Vi har CeriX klinikker fordelt på tværs af landet; København, Frederiksberg, Hellerup, Vedbæk, Odense, Aarhus, Esbjerg og Aalborg. Derudover finder du vores eksklusive privathospital på Strandvejen i Hellerup. Alle vores kosmetiske sygeplejersker og læger er specialuddannede og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre behandlinger.

Er du klar? Udfyld formularen herunder og skriv “Migog” i beskedfeltet eller nævn “Migog”, når du booker din konsultation/ankommer til din behandling.