KJENNETH SCHØLLER HOLM

KONCEPT, STRATEGI & FORRETNINGSUDVIKLING

KJENNETH SCHØLLER HOLM

Kommerciel Direktør

Kjenneth er Kommerciel Direktør i CeriX og har helt fra begyndelsen været en central drivkraft bag både konceptualisering, drift og forretningsudvikling. Kjenneth står i spidsen for klinikåbninger, konceptudvikling, systemteknologi, markedsføring og personaleudvikling – alt sammen i tæt parløb med Rie:

”Rie er én af de mest kompetente forretningspartnere, jeg har arbejdet med. Hun yder altid sit ypperste, og hun forstår ikke mindst at skabe et unikt energifelt af perfektion og passion, som gennemsyrer hele organisationens DNA. CeriX består derfor kun er de bedste i deres felt, og CeriX teamet er noget helt særligt, som jeg er meget beæret af at være en del af”.

Kjenneth har over 20 års erfaring som iværksætter og har udviklet en lang række virksomheder. Kjenneth fungere også som adviser, hvor han har hjulpet mange start-ups og eksisterende virksomheder. Han har også et stort international netværk, hvor han bla. Har arbejdet sammen med Joe Vitale (filmen The Secret) Janet Attwood (skaberen af The Passion test) marketing guruen Dan Kurschell m.f.

Han har en meget bred erfaring med salg, branding og forretningsudvikling. Foruden den store praktiske erfaring står Kjenneth også bag konceptet LitUpp.com – en streamingtjeneste for coaching, hvor han og sit team har filmet og produceret online coaching programmer rundt i verden med nogen af de største trænere i sit felt. Han er også selv med sine 300+ foredrag en meget erfaren foredragsholder og coach indenfor personlig selvledelse:

”Alting handler om mennesker. Der skal være værdi for alle parter i en virksomhed. Det er en balance, som ofte er meget svær at skabe, specielt i en virksomhed i eksplosiv vækst. Hos CeriX har vi skabt et helt unikt eco-system, som bygger på passioneret faglig dedikation, fællesskab og et oprigtigt ønske om at tilbyde vores kunder den bedste service og product. Branchen bærer præg af aktører, som primært har opmærksomheden rettet mod ’fame and money’. Det udfordrer den generelle troværdighed. Det har dog den positive konsekvens, at vi hos CeriX sætter barren endnu højere, når det kommer til troværdighed og kvalitet”.

Entreprenørskab, iværksætteri, passion, innovation og udvikling er centrale nøgleord i beskrivelsen af Kjenneth. Følgende selskaber er blot et beskedent udvalg af porteføljen:

* LitUpp.com a international community of coaches
* Byghjemme.dk og Billigbyg.dk. Danmarks første online byggevarehus (est. 2004). Solgt til Bygghemma Group AB i 2011
* RCCentret
* Solcelleselskabet.dk
* InternetGiganten A/S
* JuniorBikes.com
* Organicshop.dk
* Prosupply.dk
* KlubJet

Er tilknyttet følgende klinikker:
  • #Hellerup
  • #Hovedkontoret
  • #København
  • #Odense
  • #Aalborg