SKUESPILLER OG CREATIVE DIRECTOR COZY BY JZ

JULIE ZANGENBERG

SKUESPILLER OG CREATIVE DIRECTOR COZY BY JZ

“Når det kommer til sundhed, velvære og skønhed, har jeg altid været stor tilhænger af eksperter. Jeg er ikke uddannet træner, dermatolog eller kostvejleder, så når jeg har brug for hjælp på disse fronter, undersøger jeg, hvem der er den bedste indenfor sit felt og lader dem rådgive og hjælpe mig – og følger deres rådgivning. Det lyder simpelt, men det er så effektivt. Rie og CeriX er, hvis man spørger mig (og alle dem, der anbefalede mig dem i sin tid), de bedste indenfor deres felt.

Hos CeriX får man behandlinger, der er effektive, æstetiske og med blik for det naturlige look. Bl.a. har jeg altid været bevidst om min hals, og Rie har med enkelte finjusteringer fjernet et konstant irritations-element for mig.

Skønhed handler enormt om selvværd, og det vigtigste er, at du FØLER dig skøn – det smitter. Jeg håber for alle kvinder, at de arbejder på deres selvværd dagligt og gør hvad end, der skal til for at få det godt med kvinden i spejlet. Jeg tror på, det skal starte indefra med kost, sundhed, opnåelser og mentalitet. Men det er 2019, og hvis der derefter er andet der stresser dig, kan jeg kun anbefale en konsultation hos CeriX”.