Lis-B-610-x-580
Tilbage til oversigten

LISE BAASTRUP

Skuespiller og sanger

Jeg har valgt CeriX, fordi jeg synes, de er meget professionelle – og så har jeg ladet mig fortælle, at de har de bedste maskiner på markedet. Så jeg føler virkelig, at jeg er i rigtig, rigtig kyndige hænder.

Jeg har som regel travlt med enten at optræde, lave TV eller være 100% mor for min lille pige, så når jeg endelig besøger CeriX, står den på ultimativ selvforkælelse og mig-tid! Jeg får fedtfrysning med CoolTech, og det er virkelig en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Vi er jo født med et bestemt antal fedtceller, og de kan udvide sig, hvis man tager på, og de kan blive mindre, hvis man taber sig, og dem vil vi altid have i kroppen. Med CoolTech kan jeg slippe af med de genstridige fedtceller, især omkring graviditetområdet ved maven, så de ikke udvider sig og kommer igen, f.eks. ved næste graviditet. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning.

Covid-19
+

Alle CeriX klinikker holder åbent

Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til at begrænse smittespredning med coronavirus. Vi anbefaler dig at blive testet inden din behandling, men dette er ikke et krav, idet offentlige og private sygehuse og klinikker mv. er undtaget krav om coronapas. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 61616117 eller info@cerix.dk, hvis du har spørgsmål.
Corona-tiltag
  • Mød ikke op, hvis du ikke føler dig rask
  • Bær mundbind, når du er i klinikken
  • Mød op alene til din konsultation/behandling
  • Sprit dine hænder af ved ankomst
  • Hold så vidt muligt afstand (1-2 meter)
Kirurgi
  • Fremvis en negativ test for covid-19 (maks. 72 timer gammel) på operationsdagen
    Covid-19 og vaccine
    • Ekstremt sjælden og ufarlig reaktion. Læs artikel her.