Motiva-og-Mentor

Brystimplantater: Mentor og Motiva

Hos CeriX kan du vælge at få lavet din brystforstørrende operation med både Mentor og Motiva implantater

  • Operationstid: 60-90 min
  • Tilbage på arbejde: 7-14 dage
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 14 dage
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Book forundersøgelse Bliv ringet op Priser
Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

I denne video kan du komme med bag kulissen, når Heidi får lavet en brystforstørrende operation med Mentor implantater hos CeriX. Uanset om du vælger en brystforstørrelse med implantater eller eget fedt, så er det et længere forløb. Hos CeriX er du sikret tryghed hele vejen igennem.

Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du bl.a. med kirurgen om størrelse og valg af Mentor eller Motiva implantat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen.

Heidi1

#1 BRYSTFORSTØRRELSE: FØR OPERATIONEN

Heidi besøger CeriX Privathospital for første gang til forundersøgelse hos kirurg, Stig-Frederik Kølle, forud for sin brystforstørrende operation

Heidi2

#2 BRYSTFORSTØRRELSE: OPERATIONEN

I denne video skal Heidi skal have lavet sin brystforstørrende operation (BFO) på vores privathospital i Hellerup.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

De bedste brystimplantater på markedet

BRYSTIMPLANTATER FRA MENTOR ELLER MOTIVA

Hos CeriX bruger vi udelukkende brystimplantater fra enten Mentor eller Motiva, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af de brystimplantater, som vi benytter. Mentor og Motiva producerer ubestridt markedets bedste brystimplantater, hvilket betyder, at vi, ved at bruge brystimplantater fra disse to producenter, er i stand til at give dig den sikreste behandling og det mest naturlige resultat. For ligesom os går hverken Mentor- eller Motiva-brystimplantaterne på kompromis med kvaliteten.

MENTOR IMPLANTATER

Mentor har produceret brystimplantater i mere end 40 år, og deres erfaring og kvalitet har gjort dem til en markedsleder. Mentor har en stor og omfattende videnskabelig erfaring, der sikrer, at vi ved alt, hvad vi har behov for at vide om f.eks. kapseldannelse og ruptur. Dette er også medvirkende til, at Mentor er det eneste mærke på det europæiske marked, der har opnået godkendelse til brug i USA, hvor kravene til den videnskabelige dokumentation er meget strengere end i Europa.

Brystimplantaterne fra Mentor findes i flere forskellige grader af fasthed og flere forskellige former. Især de anatomiske eller dråbeformede brystimplantater bruger vi gerne, da vi med disse brystimplantater har nemmere ved at garantere, at brysterne ender med et helt naturligt look og en naturlig følelse.

MOTIVA IMPLANTATER

Motiva er en nyere producent af brystimplantater, men det er dog ikke et tegn på manglende kvalitet. Motiva arbejder nemlig under mottoet: ”Safety Through Innovation”. Og dette lever deres brystimplantater til fulde op til. Deres brystimplantater har den unikke SilkSurface-overflade, der gør brystimplantatet mere biokompatibelt. Dette betyder, at brystimplantatet har en helt utrolig lav komplikationsfrekvens på under 1 procent. Motiva implantaterne er også udformet og konstrueret, så de minimerer ardannelse. Enestående gelegenskaber gør det lettere at indføre brystimplantatet og dette på en væsentlig mindre traumatisk måde.

På nuværende tidspunkt findes der ikke et andet brystimplantat, der kan matche Motivas minimale ardannelse.

HVORDAN FÅR DU ET NATURLIGT RESULTAT MED IMPLANTATER?

Hos CeriX er vi dedikerede til at sikre, at du får en absolut naturlig følelse og form efter en brystforstørrende operation hos os. Ved en brystforstørrende operation kan man altså vælge at gøre brysterne større via brug af brystimplantater. Og hos CeriX sikrer vi, at du får indopereret de bedste implantater, så dine nye bryster er i harmoni med resten af din krop. Dermed får du det flotteste og mest naturlige resultat.

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSE MED IMPLANTATER HOS CERIX

Mange kvinder oplever, at de får mere selvtillid og øget selvværd efter en brystforstørrelse med brystimplantater (BFO). Overvejer du hvilket resultat, du kan opnå med en brystforstørrelse med implantater fra Motiva og Mentor, så kan du her se eksempler på før/efter billeder af brystforstørrelse.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

17

Anette Lang

“Jeg går altid ret grundigt til værks, når det handler om skønhed og sundhed. Så jeg har selvfølgelig scannet markedet og hørt rigtig meget om forskellige steder. Ud fra dét har jeg valgt CeriX – både fordi jeg ved, at behandlerne er erfarne og super professionelle, men også fordi jeg ved, at CeriX aldrig vil lave noget, der ser unaturligt ud! Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.”

Julie Zangenberg

Julie Zangenberg

Hos CeriX får man behandlinger, der er effektive, æstetiske og med blik for det naturlige look. Bl.a. har jeg altid været bevidst om min hals, og Rie har med enkelte finjusteringer fjernet et konstant irritationselement for mig. Skønhed handler enormt om selvværd, og det vigtigste er, at du FØLER dig skøn – det smitter. Jeg håber for alle kvinder, at de arbejder på deres selvværd dagligt og gør hvad end, der skal til for at få det godt med kvinden i spejlet.

03.cerix_30s_16x9.00_00_06_21.Still003

Natasha

Efter jeg er blevet mor, har min krop og hud ændret sig meget. Jeg har fået rynker hist og her, og ser træt ud. Behandlingen (Shapes by CeriX) har fornyet min hud, mit udtryk og min selvtillid. Det har været dejligt at tage hånd om mig selv, og kunne kigge i spejlet og se en version af mig, som jeg genkender. Jeg elsker især filler i tåretrugen. Det er så flot, og de dage, hvor min datter sover dårligt, kan overhovedet ikke ses på mig. Jeg er vild med det! Skinbooster har også gjort min hud smuk. Jeg har slet ikke det samme behov for makeup længere!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti