Brystimplantater: Silimed, Mentor og Motiva

Hos CeriX kan du vælge at få lavet din brystforstørrende operation med både Silimed, Mentor og Motiva implantater

  • Operationstid: 60-90 min
  • Tilbage på arbejde: 7-14 dage
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 14 dage
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Book forundersøgelse Bliv ringet op Priser Læs mere om cerix tryghedsgaranti

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

I denne video kan du komme med bag kulissen, når Heidi får lavet en brystforstørrende operation med Mentor implantater hos CeriX. Uanset om du vælger en brystforstørrelse med implantater eller eget fedt, så er det et længere forløb. Hos CeriX er du sikret tryghed hele vejen igennem.

Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger. Her taler du bl.a. med kirurgen om størrelse og valg af Mentor eller Motiva implantat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen.

Heidi1

#1 BRYSTFORSTØRRELSE: FØR OPERATIONEN

Heidi besøger CeriX Privathospital for første gang til forundersøgelse hos kirurg, Stig-Frederik Kølle, forud for sin brystforstørrende operation

Heidi2

#2 BRYSTFORSTØRRELSE: OPERATIONEN

I denne video skal Heidi skal have lavet sin brystforstørrende operation (BFO) på vores privathospital i Hellerup.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

Beregn prisen for din operation

Din pris*

*Prisen er et estimat, som bliver præciseret via en samtale med kirurgen, hvor dine behov bliver afdækket.

Kontant frapris
0 kr.
Bliv kontaktet

Send prisberegningen til os og vi kontakter dig for at booke en forundersøgelse hos vores kirurg.

De bedste brystimplantater på markedet

BRYSTIMPLANTATER FRA MENTOR ELLER MOTIVA

Hos CeriX bruger vi udelukkende brystimplantater fra enten Mentor eller Motiva, da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af de brystimplantater, som vi benytter. Mentor og Motiva producerer ubestridt markedets bedste brystimplantater, hvilket betyder, at vi, ved at bruge brystimplantater fra disse to producenter, er i stand til at give dig den sikreste behandling og det mest naturlige resultat. For ligesom os går hverken Mentor- eller Motiva-brystimplantaterne på kompromis med kvaliteten.

MENTOR IMPLANTATER

Mentor har produceret brystimplantater i mere end 40 år, og deres erfaring og kvalitet har gjort dem til en markedsleder. Mentor har en stor og omfattende videnskabelig erfaring, der sikrer, at vi ved alt, hvad vi har behov for at vide om f.eks. kapseldannelse og ruptur. Dette er også medvirkende til, at Mentor er det eneste mærke på det europæiske marked, der har opnået godkendelse til brug i USA, hvor kravene til den videnskabelige dokumentation er meget strengere end i Europa.

Brystimplantaterne fra Mentor findes i flere forskellige grader af fasthed og flere forskellige former. Især de anatomiske eller dråbeformede brystimplantater bruger vi gerne, da vi med disse brystimplantater har nemmere ved at garantere, at brysterne ender med et helt naturligt look og en naturlig følelse.

MOTIVA IMPLANTATER

Motiva er en nyere producent af brystimplantater, men det er dog ikke et tegn på manglende kvalitet. Motiva arbejder nemlig under mottoet: ”Safety Through Innovation”. Og dette lever deres brystimplantater til fulde op til. Deres brystimplantater har den unikke SilkSurface-overflade, der gør brystimplantatet mere biokompatibelt. Dette betyder, at brystimplantatet har en helt utrolig lav komplikationsfrekvens på under 1 procent. Motiva implantaterne er også udformet og konstrueret, så de minimerer ardannelse. Enestående gelegenskaber gør det lettere at indføre brystimplantatet og dette på en væsentlig mindre traumatisk måde.

På nuværende tidspunkt findes der ikke et andet brystimplantat, der kan matche Motivas minimale ardannelse.

HVORDAN FÅR DU ET NATURLIGT RESULTAT MED IMPLANTATER?

Hos CeriX er vi dedikerede til at sikre, at du får en absolut naturlig følelse og form efter en brystforstørrende operation hos os. Ved en brystforstørrende operation kan man altså vælge at gøre brysterne større via brug af brystimplantater. Og hos CeriX sikrer vi, at du får indopereret de bedste implantater, så dine nye bryster er i harmoni med resten af din krop. Dermed får du det flotteste og mest naturlige resultat.

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSE MED IMPLANTATER HOS CERIX

Mange kvinder oplever, at de får mere selvtillid og øget selvværd efter en brystforstørrelse med brystimplantater (BFO). Overvejer du hvilket resultat, du kan opnå med en brystforstørrelse med implantater fra Motiva og Mentor, så kan du her se eksempler på før/efter billeder af brystforstørrelse.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Silassorthvid

Silas Holst

Jeg har valgt at få behandling hos CeriX. Jeg har også rigtig mange venner, der tidligere har fået behandling hos CeriX, og de har alle været utroligt glade for resultatet. Min krop er en stor del af mit arbejde. Som skuespiller og danser er den på mange måder mit primære ‘arbejdsredskab’. Så for mig er det helt naturligt at være meget opmærksom på, hvordan min krop ser ud, ligesom jeg går super meget op i at holde den i så god fysisk form som overhovedet muligt! Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg kan komme ind til CeriX og få ultimativ mig-tid!

Design uden navn

Christina

Jeg har i mange år været plaget af overskydende hud på mine øvre øjenlåg.

Udover et lidt træt udtryk gav de tunge øjenlåg mig en virkelig belastende spændingshovedpine. Efter min operation har jeg både fået et friskere look, og jeg har ikke samme spændingshovedpine som tidligere.

Jeg er så glad for min beslutning og mine ”nye” øjenlåg!

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti