Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Kirurgi

BFO: I spørger. Vi svarer

En brystforstørrende operation (BFO) er en stor beslutning. En beslutning, som for de fleste afføder en storm af spørgsmål.

Vi har derfor afholdt en spørgerunde på vores Instagram med fokus på brystforstørrelse. I dette indlæg har vi samlet alle spørgsmål og svar. Sidder du med flere eller andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen nederst i dette indlæg, så rækker vi ud til dig!

Hvad koster en forundersøgelse?

En forundersøgelse koster 500 kr.

Hvad er priserne (BFO)?

De vejledende priser kan ses lige her. For en skræddersyet behandlingsplan, kræver det en forundersøgelse. Efter forundersøgelsen er der 7 dages betænkningstid, inden selve operationen kan udføres.

Hvilket mærke benytter I (BFO)?

Hos CeriX anvender vi anvender Mentor og Motiva.

Hvornår skal (bryst)implantaterne skiftes?

Det er der ingen regler for. Implantater kan som udgangspunkt holde meget længe. Ofte bliver de skiftet pga. kroppen ændres og ændrer udseende/form eller pga. komplikationer til implantaterne (f.eks. kapseldannelse).

Ser det naturligt ud (BFO)?

Det kan se naturligt ud. Det afhænger af valg af implantat, hvor både form og størrelse spiller en rolle.

Er der synlige ar efterfølgende (BFO)?

Ja, man får ar. Arret er placeret i folden under brystet, ved kanten af brystvorten eller i armhulen. Arrene bliver dog som regel meget pæne – som en tynd hvid streg.

Er der mulighed for at få et kirurgisk indgreb under fuld diskretion?

Ja, ved vores koncept CeriX Black X opnås fuld diskretion. Vores pakke inkluderer: Afhentning af privatchauffør, VIP indgang og egen privat stue efter din operation.

Er der mulighed for at lave en afdragsordning (BFO)?

Ja, vi tilbyder en afdragsordning, som lyder på hhv. 499 kr./mdr., 899 kr./mdr. eller 999 kr./mdr. Vi betaler renterne og gebyrerne. For mere information er du mere end velkommen til at skrive til os på info@cerix.dk.

Hvor længe holder implantaterne?

Der er livstidsgaranti på Mentorimplantaterne. Dette betyder dog ikke, at man forventeligt kan have dem livslangt, men at de implantater, vi benytter (Mentor og Motiva), er af den bedste kvalitet på markedet.

Hvad er sandsynligheden for, at man kan amme efterfølgende?

Man kan ofte amme bagefter. Mange beskriver dog, at man ammer lidt hyppigere pga. den volumen af mælk, der kan være i brystet, reduceres pga. implantatvolumen. Brysterne kan ændres efter amning, men falder normalt på plads og påvirker ikke resultatet efter brystforstørrelse.

Laver I kun brystforstørrelser? Hvad med brystreduktion?

Vi tilbyder også brystreducerende operationer.

Læs mere om brystforstørrelse:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud