Tilbage til oversigten
Brystforstørrelse, Kirurgi

Amanda fik brystforstørrelse med eget fedt

Efter lang tids overvejelse besluttede Amanda få lavet en brystforstørrelse med eget fedtvæv. I sæson 3 af “Mig og mine nye bryster” kan du følge med i Amandas vej mod drømmekroppen og se, hvordan operationen foregår

Amanda havde længe været ked af sin såkaldte ’æbleform’, hvor fedtet især samlede sig på maven. Samtidig ønskede hun sig bryster med mere fylde. Amanda var derfor den perfekte kandidat til brystforstørrelse med eget fedtvæv.

Jeg har tænkt på det længe, og jeg kan bare mærke, at det er den rigtige beslutning for mig. Jeg vil jo gerne behandle min krop godt og føle mig godt tilpas. Jeg gør det kun for min egen skyld.

Det er et meget naturligt indgreb, hvor man går ind og ’skulpturerer’ kroppen. Det er en 2-i-1 procedure, hvor fedtet suges fra steder med uønskede fedtdepoter, f.eks. maven og flankerne. Herefter ’renses’ fedtet, hvorved der opnås rent fedtvæv til transplantation. Fedtet overføres til en stump kanyle, som injicerer fedtet. På den måde opnås brystforstørrelse med god symmetri og uden ujævnheder.

Sarah T. blogindlløg

På CeriX privathospital i Hellerup kom Amanda til en konsultation hos vores kirurg, Stig-Frederik Kølle, hvor hun fik svar på alle sine spørgsmål.

En ny kropsfigur

For Amanda var det vigtigste at få et meget naturligt resultat og en slankere krop med en mere tydelig timeglasfigur. Og det fik hun!

Det er jo sådan helt uvirkeligt. Det er helt surrealistisk at mærke ned af denne her krop, som jo er min egen! Det er meget overvældende. Når jeg kigger ned af mig selv, så bliver jeg bare simpelthen så glad! Det føles sindssygt godt at vise min nye krop.

Se Amandas forvandling på TV

Du kan følge med, når Amanda får lavet brystforstørrelse med eget fedtvæv hos CeriX i programmet ”Mig og mine nye bryster” på VIAPLAY, hvor alle episoder kan streames nu.

Har du ikke adgang til VIAPLAY, så kan du også streame programmet gratis på streamingtjenesten VIAFREE, hvor episoderne udgives løbende.