Tilbage til oversigten
Uddannelse

Drømmer du om at blive kosmetisk sygeplejerske?

I februar lancerede vi vores efterspurgte uddannelse; Kosmetisk Sygeplejerske v. CeriX Aesthetic Institute. Med mange års erfaring og de rette kompetencer, har vi et ansvar og et ønske om at højne standarden i den kosmetiske branche, hvilket er en vigtig del af formålet med vores uddannelse.

I vores uddannelsesforløb har vi lagt stor vægt på grundig og løbende uddannelse, så alle kursister klædes godt på til alt, lige fra dialog med kunden, til at vejlede og udføre de behandlinger som kunden efterspørger. Derfor har vi fokus på, at man på CeriX Aesthetic Institute tilegner sig den helt rette kombination af teori og hands on erfaring. Derudover forstår vi vigtigheden i, at man som aspirerende kosmetisk sygeplejerske kan tilgå træningsvideoer og nødvendig viden når som helst, hvorfor vi har udviklet en ny og dedikeret digital platform, hvor kursister får adgang til bl.a. teori, træningsvideoer, ny viden, fagligt fællesskab, løbende feedback og ’follow ups’ med svar på spørgsmål og udfordringer.

For at blive kosmetisk sygeplejerske, skal du igennem en masse forskellig teori, men også praksis og hands on træning. For at give dig den bedst mulige start på din karriere som kosmetisk sygeplejerske, har du et 12 måneders follow up forløb, hvor du bl.a. har adgang til træningsvideoer. Så det stopper ikke bare efter de 12 uger, men vi sikrer din fortsatte udvikling. Vi støtter dig på din karrierevej og bygger et stærkt fagligt fællesskab op, hvor man altid kan sparre med hinanden – og på den både er det vores ambition og passion, at sikre et højt fagligt niveau i den kosmetiske branche, udtaler indehaver Rie LeClaire-Rosenblum.

Vi har 3 uddannelsesforløb årligt, hvor der udvælges 8 kursister til hvert forløb. Uddannelsen strækker sig over 3 moduler, som hver har to dages varighed samt et intromodul og et ‘follow up’ forløb efterfølgende. Hos CeriX sørger vi for den helt rette kombination af teoretisk undervisning, praktisk træning og grundig indføring i alle aspekter af den kosmetiske disciplin, herunder lovgivning, økonomi, salg og markedsføring. Du lærer desuden, hvordan du bruger dig selv bedst muligt i relationen mellem dig som ekspert og din kunde; kommunikation, adfærd, udstråling, troværdighed, kropssprog og fremtoning.

Attraktiv karrierevej med klinikker i hele landet

CeriX Aesthetic Institute er et heltstøbt uddannelsesforløb med mulighed for at avancere til Master i kraft af den 2-årige Advanced Aesthetic Practitioner-uddannelse, hvor udvalgte kursister fra den kosmetiske grunduddannelse udvælges til en karriere i CeriX. Som udvalgt kursist, vil man indgå i et lønnet mesterlæreforløb under vejledning af en fast uddannelsesansvarlig, som sikrer udvikling og dygtiggørelse som kosmetisk sygeplejerske. Det inkluderer træning og registrering i alt fra laser, Ultherapy, CoolTech, karfjernelse, peelinger og milde rynker samt løbende personlig udvikling med sparring og feedback.

Rie LeClaire-Rosenblum, Indehaver og underviser, superviserer kursister

Når du har taget vores uddannelse som Aethetic Practitioner, har du mulighed for at gøre karriere i CeriX, og blive optaget i en del af vores mesterlære-forløb. Vi har klinikker i hele landet, og har derfor mulighed for at tilbyde dig en plads på den klinik som ligger tættest på din bopæl.

Du har altså mulighed for at udvikle dig i flere forskellige retninger, og dygtiggøre dig inden for en bred vifte af kosmetiske behandlinger. Som kosmetisk sygeplejerske hos CeriX er du i konstant udvikling – både personlig udvikling, men også faglig udvikling når det kommer til nye teknikker og behandlingsmetoder. Vi har klinikker i hele landet, hvilket gør dine muligheder for at gøre karriere i CeriX mere attraktive.

Forløbet som Aesthetic Practitioner hos CeriX

Lotte på 24 år blev færdiguddannet sygeplejerske i januar 2022, hvorefter hun blev optaget på vores uddannelsesforløb til kosmetisk sygeplejerske. Vi har fået Lotte til at sætte nogle ord på hendes forløb på CeriX Aesthetic Institute.

Der har først og fremmest været et rigtig godt sammenhold og god kommunikation os piger i blandt. Så har undervisningen været virkelig god, især fordi man får det i hænderne så hurtigt, hvilket giver et rigtig godt fundament, at kunne sætte det teoretiske op mod det praktiske. Jeg føler, at jeg har lært utrolig meget på kort tid og har udviklet mig både personligt og fagligt. Det har været lærerigt fra start til slut – jeg har ikke en finger at sætte på forløbet, for at være helt ærlig.

Mød Lotte her: