grand-opening

-25% GRAND OPENING RABAT!

Torsdag den 15. september slår vi dørerne op for vores nye Beauty House på Købmagergade 24 – lige ved siden af Illum. I den anledning giver vi dig -25% på en valgfri kosmetisk behandling! Og ikke nok med det, så udlodder vi også 5 gavekort á 2.000 kr. til en valgfri kosmetisk behandling. For at deltage i konkurrencen skal du forkæles og have foretaget en gratis walk-in hudanalyse i vores nye Beauty House mellem d. 15. september og 9. oktober 2022.

Vores hudanalyse er helt ekstraordinært gratis i perioden 15. september til 9. oktober i anledning af vores åbning. (Normalprisen for en hudanalyse er 350 kr.)

Vinderne findes ved lodtrækning d. 10. oktober og får direkte besked.

Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder hos CeriX Købmagergade i København. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og klippekort.

Klinikken i Dronningens Tværgade flytter til Købmagergade

Vores nuværende københavnerklinik flytter med over i det nye Beauty House. Det betyder for dig som kunde, at du nu skal booke tid på klinikken på Købmagergade 24 i stedet for i Dronningens Tværgade. Du finder parkering i Illums parkeringskælder lige ved siden af og kan komme hertil med offentlig transport til stationerne: Nørreport, Kongens Nytorv og Gammel Strand.

Book tid nu

Book tid nu

Du kan allerede nu booke tid på vores nye Beauty House og sikre dig -25% på din næste kosmetiske behandling.

Vi glæder os til at se dig på Købmagergade 24!

Book tid nu

Skandinaviens største

Det nye Beauty House kommer med sine 4 etager fordelt på 1600 kvm til at blive Skandinaviens største. I de luksuriøse omgivelser kommer vi bl.a. til at tilbyde kosmetiske behandlinger, hudanalyse, ansigtsbehandlinger og hudplejeprodukter.

Dermed bliver CeriX de første til at kunne tilbyde ”full circle assessment” og også den eneste klinik i Danmark, som kan levere hele pakken. På den måde kan CeriX dække dine behov hele vejen rundt, ligefra hudanalyse og hudplejeprodukter til kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi på vores privathospital i Hellerup. Vi kan dermed altid tilbyde bedste løsning til dig.

Full-circle