BEHANDLING AF SMÅ BRYSTER MED BFO

Synes du, at dine bryster er for små i forhold til, hvad du godt kunne tænke dig? Så er du ikke alene. Hos CeriX har vi mange års erfaring med at lave brystforstørrende operationer, både med implantater, eget fedt og stamceller, så du kan få de bryster, du drømmer om.

 • Operationstid: 60-90 min
 • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
32.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

I denne video kan du følge med på sidelinjen, når Heidi får lavet en brystforstørrende operation hos CeriX. Uanset om du vælger en brystforstørrelse med implantater eller eget fedt, så er det et længere forløb.

Hos CeriX er du sikret tryghed hele vejen. Dit forløb begynder med en forundersøgelse hos én af vores dygtige plastikkirurger. Her taler du med kirurgen om muligheder, størrelse og det forventede resultat – alt sammen med afsæt i din krops naturlige udgangspunkt og dine ønsker til brystforstørrelsen. Herefter planlægges selve indgrebet, som foregår på vores eksklusive luksusklinik i Hellerup.

Heidi4

Brystforstørrende operation: Før, under & efter

Følg Heidi i drømmen om at få lavet bryster, hun ikke behøver at være ked af. Du kommer med i hele forløbet op til operationen, under og efter.

BFO STF

Brystforstørrende operation med implantater

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater  

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Din behandling for små bryster hos CeriX

Selvom forløbet for vores brystforstørrende operationer er lidt forskellig alt efter, hvilken behandling du vælger, så er der en række trin, som du skal gennemgå, uanset hvilken behandling du vælger. Vi vil kort nedenfor gennemgå nogle af disse trin og opridse nogle af de fordele der er ved den enkelte type brystforstørrende operation.

FORUNDERSØGELSE

Uanset hvilken behandling du måtte vælge, så skal du først igennem en obligatorisk forundersøgelse. Ved en forundersøgelse har du mulighed for at møde vores kirurger og fortælle os om dine ønsker og behov. Dette er også vores mulighed for at komme med vores anbefalinger til, hvilken behandling, der vil være bedst for dig, og hvad du kan forvente dig af det endelige resultat. Dette skridt sikrer, at du føler dig fuldt informeret og tryg ved den planlagte behandling.

KONTRAINDIKATIONER

Selvom vi kan tilbyde brystforstørrende operationer til rigtig mange, så er der visse forhold, der kan begrænse muligheden for at få en brystforstørrelse hos CeriX, herunder:

 • Hvis du har et BMI over 30
 • Hvis du har sygdomme i hjertet, kredsløbet eller lungerne
 • Hvis du tidligere har haft alvorlige komplikationer ved narkose
 • Hvis du har type 1 diabetes
 • Hvis du har epilepsi med anfald

Vores prioritet er din sikkerhed og tilfredshed med resultatet, derfor er disse forbehold en nødvendig del af vurderingsprocessen.

HVILKEN BEHANDLING SKAL JEG VÆLGE?

Som forklaret tilbyder vi i dag tre forskellige brystforstørrende operationer. Hver behandling har sine fordele og ulemper, alt efter, hvad du søger.

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED IMPLANTATER

En brystforstørrende operation med implantater er den klassiske løsning ved små bryster. Denne type behandling udføres med implantater som enten er anatomiske / dråbeformede implantater eller runde implantater. De dråbeformede implantater har mest fylde i den nederste del af implantatet som ved et naturligt bryst. Ved de runde implantater er fylden ligeligt fordelt imellem den øvre og den nedre del af implantatet.

De anatomiske implantater giver større, men mere naturlige bryster, hvorimod runde implantater kan gøre barmen væsentligt større. Dog kommer resultatet også til at se en anelse mere unaturligt ud. For de fleste er det dog ønskværdigt at have en markant og rund barm.

 

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDT

Ved en brystforstørrende operation med dit eget fedt anvendes fedt andre steder fra kroppen – typisk fra maven, flankerne og lårene, hvorefter fedtet bliver transplanteret til brysterne. Fordelen ved denne behandling er, at man undgår at få indopereret et fremmedlegeme, i form af et implantat ind i kroppen. Derudover undgår man også risikoen for kapseldannelse.

Dog vil noget af det transplanterede fedt bliver nedbrudt over tid, hvilket gør at dine bryster vil skrumpe lidt igen med tiden. En normal brystforstørrende operation med eget fedt af denne type vil derfor typisk kræve 2-3 fedttransplantationer med ca. tre måneders mellemrum. Dette er som resultat af det faktum, at hen imod 30% af det transplanterede fedt risikerer at gå til grunde i løbet af de første uger efter indgrebet.

Samlet set vil du dog stadig få større bryster ved denne behandling, men ikke i samme omfang som ved brug af implantater. Til gengæld bliver resultatet mere naturligt ved denne behandling.

SELVE OPERATIONEN

På operationsdagen bliver du indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup, hvor du vil blive modtaget af vores omsorgsfulde sygeplejerske. Narkoselægen og kirurgen vil tage imod dig for at sikre, at du har det godt, og at du har fået fastet, samt høre om du har nogle allergier, vi skal være opmærksomme på.

Du vil derefter blive ført til operationsstuen, hvor narkoselægen vil påbegynde anæstesien. Operationen varer typisk fra 1 til 3 timer, afhængig af den valgte behandlingsform.

EFTER OPERATIONEN

Efter at din operation er færdiggjort, vil du modtage grundig information og vejledning fra både din plastikkirurg og sygeplejersken hos CeriX. De vil detaljeret gennemgå, hvordan du bedst passer på dig selv i helingsperioden, besvare dine spørgsmål, og sikre at du føler dig fuldstændig tryg ved hele processen. Inden for det første døgn efter operationen vil du også have en opfølgningssamtale med din kirurg,. Du har altid mulighed for at tage kontakt til os 24/7, hvis der skulle være det mindste.

Omkring 10-14 dage efter din operation vil du blive indkaldt til en opfølgningskonsultation hos en af vores sygeplejersker, og du vil få tilbudt en yderligere opfølgning med din plastikkirurg 3-6 måneder efter operationen for at sikre, at du er tilfreds med resultaterne.

FORHOLDSREGLER EFTER OPERATIONEN

Det er almindeligt at tage sygeorlov i en kort periode, typisk mellem 7 til 14 dage, afhængigt af din arbejdssituation. I ugerne efter operationen anbefales det, at du undgår at løfte tunge genstande – dette gælder for op til 6 uger. Med hensyn til fysisk aktivitet og træning, bør du vente med øvelser, der belaster brystmuskulaturen, i op til 3 måneder. Lettere motion og andre typer træningsaktiviteter kan dog genoptages efter 4 til 6 uger, alt efter hvordan din helingsproces skrider frem.

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSER HOS CERIX

En brystforstørrende operation (BFO) kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystforstørrende operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Alice1

Alice Rosenkrantz Stadil

Jeg er en MEGA beauty og sundhedsnørd. Jeg elsker ALT, der ikke kræver nål og kniv. Jeg har været en været en tur i stolen hos CeriX og prøvet Ultherapy®. Det er en behandling, hvor man med ultralyd stimulerer det lag i huden, som producerer kollagen og elastin – dét, der får os til at se unge og spændstige ud. Lige da jeg forlod briksen kunne jeg se en forskel, så jeg er SÅ tilfreds allerede nu!

Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.

theresakj

Theresa Kofoed

CeriX tilbyder mere end de klassiske kosmetiske behandlinger. De tilbyder fantastiske peelinger som f.eks. mesoeclat. Med den behandling bliver min hud babyblød og får den skønneste glans, og fine linjer bliver udglattet. Jeg stoler fuldt ud på det kyndige, dygtige personale, når jeg ligger mig i stolen og bliver altid mødt med den største venlighed og professionel vejledning. Jeg anbefaler Rie og CeriX til alle jeg kender!

Geggo.

Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti