Store bryster

Selvom rigtig mange kvinder drømmer om at få større bryster, så kan det for mange omvendt være en ulempe at have store bryster.

For store bryster kan nemlig give anledning til en række gener og ubehag i dagligdagen. Men bare rolig, sådan behøver det ikke at være. Med en brystreduktion kan du få reduceret størrelsen på dit bryster for at opnå en bedre livskvalitet. 

 • Operationstid: 2-3 timer
 • Tilbage på arbejde: 1 uge
 • Bedøvelse: Fuld narkose
 • Første kontrol: 2 uger
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
49.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR EN BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

Hos CeriX er vi eksperter i alle former for brystkirurgi, uanset om det gælder brystforøgelser, brystreduktioner eller kosmetiske indgreb som ved f.eks. en indadvendt brystvorte. Så du er altid sikret den bedst mulige behandling og det bedst mulige resultat til den bedst mulige brystreduktionspris. En brystreduktion kan betyde et mere omfattende kirurgisk indgreb, og dermed er det også en større samlet proces, som patienten skal igennem, der strækker sig over længere tid.

Heidi4

Brystforstørrende operation: Før, under & efter

Følg Heidi i drømmen om at få lavet bryster, hun ikke behøver at være ked af. Du kommer med i hele forløbet op til operationen, under og efter.

Behandlingsforløb ved reduktioner af for store bryster hos CeriX

Hos CeriX arbejder vi hver dag for at hjælpe vores patienter med at få et bedre liv og opfylde deres ønsker til deres kroppe. Vores brystreducerende behandlinger er relativt simple. Selve behandlingen tager typisk 2-3 timer og kan både udføres med eller uden et komplementerende brystløft. Nedenfor kan du læse mere om selve behandlingsforløbet.

  FORUNDERSØGELSE

  Før du kan få foretaget en brystreduktion, vil du først skulle ind til vores obligatoriske forundersøgelse med en af vores plastikkirurger. Her vil I tale om dine ønsker og forventninger, og kirurgen vil vurdere, hvilken operationstype der bedst vil imødekomme dine behov. 

  I denne fase vil vi også bruge vores erfaring til at give dig et billede af, hvad du kan forvente dig af det endelige resultat. For os er det afgørende ikke at give vores patienter falske forhåbninger, så hvis vi mener, at du har for store forventninger, vil vi også påpege det. 

  HVOR STOR SKAL BRYSTREDUKTIONEN VÆRE?

  En af de ting, som vi vil komme ind på til forundersøgelsen, og som du også bør gøre dig nogle tanker om inden behandlingen, er hvor stor en brystreduktion du gerne vil have. For nogle kan fjernelse af et beskedent mængde væv være tilstrækkeligt, mens andre måske ønsker en mere markant reduktion. 

  Det er yderst individuelt, hvad der anses for at være den optimale størrelse, og det afhænger af dine personlige ønsker samt din krops proportioner. 

  Det er vigtigt at overveje din nuværende bryststørrelse, din højde, og din kropsbygning. For eksempel, hvis du er meget petit, kan en større reduktion give en mere proportionel figur. 

  Bredden på din brystkasse spiller også en rolle i beslutningsprocessen, da det handler om at skabe en harmonisk balance mellem din bryststørrelse og din kropsform.

  KONTRAINDIKATIONER

  Selvom vi kan tilbyder behandlinger til langt de fleste, så er der visse betingelser, som kan forhindre dig i at få en brystreduktion, herunder:

  • Hvis du har et BMI over 30
  • Hvis du har fået konstateret sygdomme i hjertet, kredsløbet, eller lungerne
  • Hvis du tidligere har haft alvorlige komplikationer ved narkose
  • Hvis du har type 1 diabetes
  • Hvis du har epilepsi med anfald

  SELVE BRYSTREDUKTIONS-OPERATIONEN

  Vores brystreducerende operationer foregår på CeriX Privathospital i Hellerup. Her vil du blive mødt af en af vores omsorgsfulde operationssygeplejersker. Herefter vil anæstesilægen og kirurgen hilse på dig. Du vil blive spurgt, om du har fastet, og om du har nogen allergier. Kirurgen vil markere på din krop, hvor og hvordan vævet skal fjernes for at opnå det ønskede resultat.

  Du vil derefter blive ført ind i operationsstuen, hvor vores anæstesilæge sørger for, at du falder i søvn. Selve brystreduktionen af dine bryster tager 2 til 3 timer, afhængig af omfanget af indgrebet. Ved behandlingen fjernes noget af dit brystvæv gennem et snit, der placeres omkring brystvorten og/eller under brystet. Hvor snittet lægges vil afhænge af den specifikke teknik, der anvendes til at opnå det bedste resultat.

  EFTER BRYSTREDUKTIONSOPERATIONEN

  Efter operationen vil du modtage grundig vejledning af både plastikkirurgen og sygeplejersken om, hvordan du bedst tager hånd om dig selv i helingsprocessen. 

  Dette inkluderer instruktioner om forholdsregler og svar på eventuelle spørgsmål for at sikre, at du føler dig tryg. Inden for det første døgn efter operationen vil kirurgen, der udførte indgrebet, kontakte dig. Du får også et direkte telefonnummer, så du altid kan kontakte os. Du vil også blive indkaldt til en opfølgningssession efter 10-14 dage, og yderligere en med plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen. 

  Brystreduktion af store bryster før og efter billeder

  FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTREDUKTION HOS CERIX

  En brystreduktion kan medføre en betydelig forandring, ikke kun fysisk, men også psykisk. At mindske størrelsen på dine bryster kan dramatisk forbedre både dit udseende og dit velvære, hvilket ofte fører til en markant stigning i selvtillid og livskvalitet. Vi har været vidne til bemærkelsesværdige transformationer hos patienter før og efter en brystreducerende operation. 

  Vores patienter oplever ofte en nyfunden glæde og en følelse af at være mere i harmoni med deres krop. En brystreduktion går langt ud over det æstetiske ved at adressere fysiske ubehag og skabe en mere balanceret og komfortabel kropsform. Dette bidrager til et markant løft i både selvværd og daglig komfort.

  Hos CeriX er du i gode hænder
  Læs mere om os
  user-lock
  Patientsikkerhed

  Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

  user-md
  Dygtigste kirurger

  Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

  syringe
  Nyeste udstyr

  Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

  hands
  Patientforsikring

  Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

  crown
  Naturlig & Æstetisk

  Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

  PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

  God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

  Book gratis forundersøgelse

  Finansiering

  Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

  Finansiering

  Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

  reception-600x400

  kundeudtalelser

  Heidi_ad.2.Still001

  Heidi

  Jeg er 55 år og ønsker at se ud, som jeg føler mig indeni; frisk og yngre end mine rynker røber mig til at være. For mig er det vigtigt, at jeg er tilfreds i egen krop, og at mit udseende stemmer overens med, hvordan jeg føler mig indeni. Med Shapes by CeriX-behandlingen har jeg opnået dét, jeg ville: Jeg er igen kommet til at ligne mit yngre jeg. Det hele hænger ikke nedad længere.

  Geggo.

  Stephanie Karma Salvarli (Geggo)

  Jeg har fået behandling for hormonelle pigmentforandringer hos CeriX. Jeg har oplevet fuldstændige vanvittige resultater med Cosmelan peeling! Jeg er SÅ glad for mit forløb, og jeg tror, at alle, der døjer med pigmenteringsproblemer, vil blive forbløffede over, hvor meget behandlingen har gjort! Jeg kigger nogle gange på mine ’før/efter-billeder’ – jeg var fuldstændig sort over min overlæbe og i panden… jeg er simpelthen så oprigtigt glad for og tilfreds med resultatet!

  Lise Sorthvid

  Lise Baastrup

  CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

  garanti

  CeriX Kvalitetsgaranti

  Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

  Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

  LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti