PLASTIKKIRURGISKE BRYSTOPERATIONER

Der eksisterer mange gode grunde til at få foretaget en brystoperation. Uanset hvilken grund du har til at ønske en operation med brystimplantater, så er vores mål hos CeriX altid at skabe et naturligt udseende for alle vores patienter. Vi har mange års erfaring med behandling og patienthåndtering i forbindelse med enhver form for plastikkirurgiske brystoperationer – ikke mindst indgreb med brystimplantater. Vores dygtige og professionelle plastikkirurger er blandt de førende i landet, og deres erfaring er med til at sikre, at vi skaber de bedste resultater for vores patienter, når de ønsker større bryster, fjernelse af brystimplantater eller en udskiftning af brystimplantater.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

BFO STF

Brystforstørrende operation med implantater

Plastikkirurg, Stig-Frederik Kølle, fortæller i denne video om brystforstørrende operation med implantater  

blackX1

Ultimativ eksklusivitet med CeriX Black X

Kosmetisk kirurgi er en intim og privat sag. Med Black X giver vi dig fuld diskretion. 

Vi har din tryghed i fokus

Ved alle vores brystoperationer ønsker vi at sørge for, at du som patient hos os får den bedst mulige oplevelse og det bedst mulige resultat. Vi sætter en ære i at levere et naturligt og smukt resultat hver eneste gang, og så giver vi dig som patient den bedste vejledning under hele forløbet. Dermed kan du føle dig tryg under hele forløbet – før, under og efter din brystoperation.

HVILKEN BRYSTOPERATION SKAL JEG VÆLGE?

Hos CeriX tilbyder vi mange typer af brystoperationer til både kvinder og mænd:

BRYSTFORSTØRRELSE MED EGET FEDT ELLER IMPLANAT

En brystforstørrende operation kan give bedre livskvalitet. Flere og flere kvinder har fokus på en harmonisk krop – heriblandt brysterne. Der kan være mange årsager til, at man er ked af sine bryster. Mange kvinder kan især se en ændring i brysterne efter graviditet eller vægttab. Disse ændringer kan være svære at leve med – og kan give en dårligere livskvalitet. Og med alderen kan brystet miste volumen og elasticitet, og det smukke og feminine bryst forsvinder. Måske du aldrig har haft så meget volumen, eller måske har du asymmetriske bryster. Årsagerne til at få opfyldt et ønske om brystforstørrelse kan være mange. Ud over at forstørre brystet med implantater er det faktisk også muligt at foretage en brystoperation med eget fedt.

Ved en brystforstørrende operation kan brysterne gøres større via en brystoperation med eget fedt eller med implantater. Hos CeriX sikrer vi, at den brystforstørrende operation er i harmoni med resten af din krop. Dermed får du det flotteste og mest naturlige resultat, uanset om det er en brystoperation med eget fedt eller med implantater.

BRYSTLØFT – FÅ DEN FLOTTE FORM TILBAGE

Mange kvinder oplever efter graviditet, vægttab og aldring, at brysterne kommer til at hænge, og pludselig er det ikke så nemt at have en helt almindelig bh på. Mange kvinder synes heller ikke om det at have bikini på, hvis de ikke er tilfredse med deres bryster. Og ofte er det en kombination af, at huden giver sig, og at der mangler volumen i brysterne. Smukke bryster er for mange lig med kvindelighed, og det at have bryster, man er glad for og tilfreds med, øger også livskvaliteten og selvværdet. Et traditionelt brystløft efterlader dog det, man kalder et ankerformet ar, som for mange virker skæmmende og er årsag nok til ikke at ville lade sig operere.

CERIX SIGNATURE BREASTLIFT

Men det er nu muligt at tilbyde en operation, hvor brygterne løftes uden synlige ar. Dette unikke indgreb kalder vi CeriX Signature Breastlift. Dette indgreb er til dig, som ønsker at få brysterne løftet. Det kan også lade sig gøre at give brysterne mere volumen ved at kombinere løftet med et implantat, hvis du skulle ønske dette.

Teknikken bag dette unikke indgreb stammer fra den anerkendte plastikkirurg Dr. Kao fra Los Angeles, som har opkaldt proceduren efter en af hans klienter, som ville have en naturlig barm efter at have født. Vi er de eneste i Danmark, der har kompetencen til at kunne tilbyde dig denne behandling.

En af hemmelighederne bag dette indgreb er den indvendige stabilitet, som bliver etableret ved hjælp af et net i brysterne. Det kan næsten sammenlignes med en indvendig bh. Indgrebet er til dig, som ønsker et naturligt løft, en rund form på brystet og mere fylde.

BRYSTREDUKTION TIL MÆND OG KVINDER

Der kan være mange årsager til, at mænd udvikler bryster. Alle mænd har et lille brystkirtelanlæg, som kan udvikle sig i puberteten. Andre har gennemgået et vægttab, som kan gøre, at brysterne hænger. Misbrug af anabole steroider kan også give brystvækst hos mænd. Fælles er dog, at det for de fleste mænd kan være så generende og hæmmende, at det f.eks. kan være ubehageligt at have en stram T-shirt eller skjorte på. Brystudvikling ses hos mange mænd. Det er muligt at fjerne overskydende hud, fedtvæv og brystkirtelvæv ved hjælp af en brystreduktion for mænd.

Der kan hos kvinder være flere grunde til, hvorfor man ønsker at få foretaget en brystreduktion. Ligesom der er kvinder, som ønsker at få større bryster – og af den grund får foretaget brystforstørrende operationer med implantater af silikone eller med eget fedt – så findes der også kvinder, hvor det modsatte er ønsket, og hvor en brystreduktion vil kunne hjælpe dem. Ud over fysiske problemer kan den store barm også have betydning for selvtilliden, da problemer med denne påvirker selvværdet negativt og gør, at man er utilfreds med sin krop. Ved at gennemgå en brystreduktion kan man lindre de fysiske gener grundet den store barm. Men en brystreduktion vil også kunne hjælpe patienten med at få det bedre med sin krop, sit udseende og selvværd.

BEHANDLING AF INDADVENDTE BRYSTVORTER

Problemer med indadvendte brystvorter kan ofte skyldes, at bindevævsstrengene omkring mælkegangene er for korte. Og det fører til, at brystvorten trækkes indad. Det er en ganske almindelig tilstand, og det kan korrigeres ved et mindre kirurgisk indgreb. Nogle kvinder med indadvendte brystvorter kan godt amme, men i de fleste tilfælde er dette ikke muligt. Under selve indgrebet får man skåret de små mælkegange over, hvorved brystvorten ikke længere trækkes indad. Derefter lukkes huden igen. Vær dog opmærksom på, at denne brystoperation vil resultere i, at man ikke længere er i stand til at amme. Derfor anbefaler vi, at man venter med at få foretaget denne brystoperation, indtil man har fået de børn, man skal have.

Plastikkirurgiske brystoperationer før/efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA PLASTIKKIRURGISKE BRYSTOPERATIONER HOS CERIX

Plastikkirurgi kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en plastikkirurgisk operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Plastikkirurgi kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

Hos CeriX har vi allieret os med nogle af de bedste inden for vores fag. Vores plastikkirurger har en masse erfaring inden for plastikkirurgi og er faktisk blandt de bedste i landet. Er du på udkig efter plastikkirurger i København, er vores Privathospital i Hellerup helt sikkert et besøg værd. Vi tager enhver henvendelse seriøst, da vi ved, det kan være et ømt punkt at skulle have lavet kosmetiske ændringer. Vi tager os derfor godt af dig igennem hele forløbet – lige fra første forundersøgelse til den egentlige operation. Du får en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

17

Anette Lang

“Jeg går altid ret grundigt til værks, når det handler om skønhed og sundhed. Så jeg har selvfølgelig scannet markedet og hørt rigtig meget om forskellige steder. Ud fra dét har jeg valgt CeriX – både fordi jeg ved, at behandlerne er erfarne og super professionelle, men også fordi jeg ved, at CeriX aldrig vil lave noget, der ser unaturligt ud! Hos CeriX har man har respekt for den måde, du ser ud på, og det er vildt vigtigt, når man vælger en behandler.”

17

Johanne Emilie

Daniel har givet mig bryster, som jeg ikke troede, jeg kunne få – samt den glæde og selvtillid, der følger med, når man kan se sig selv rigtigt i spejlet og være glad for det, man ser. 

De varmeste anbefalinger herfra – både til Daniel, men så sandelig også til hele CeriX, der altid er topprofessionelle, imødekommende og hjælpsomme.

Heidi 2.00_13_50_21.Still006

Heidi

Efter min brystforstørrende operation har det været helt fantastisk. Jeg har ikke haft de smerter, jeg troede, jeg ville have. Det har været dejligt. Jeg var på arbejde efter 12 dage uden nogle smerter og form for problemer. Det er meget utroligt, at jeg ikke har gjort det noget før. Det var slet ikke så slemt, og jeg behøvede egentlig heller ikke have 5 års tilløb for at få den her operation. Jeg skulle have gjort det fra start.

Dét, at tage en stram, eller for den sags skyld en nedringet, bluse på, er simpelthen den bedste følelse, for jeg behøver ikke at tænke over det. Jeg behøver faktisk ikke engang at gå med BH. Jeg troede aldrig nogensinde, jeg skulle have den følelse! Det gør rigtig meget for selvværdet sådan en operation. Jeg troede ikke, det ville være så vigtigt for mig, men det er det. Rigtig vigtigt.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti