Se månedens kampagner her

Operationen udføres af de dygtigste og mest erfarne plastikkirurger i landet.

Plastikkirurgiske brystoperationer

Vores dygtige og erfarne personale er til for dig, og for at give dig den bedste og mest trygge oplevelse i eksklusive rammer, som ikke ses andre steder i Danmark
Tilbage til oversigten

Book forundersøgelse

Du kan booke din forundersøgelse hos
vores Plastikkirurg her via vores
booking service

Bliv ringet op

Udfyld formularen herunder, så ringer vi til dig inden for 2 hverdage.

Skal udfyldes

Er du træt af, hvordan dine bryster ser ud?

Enten fordi de er for store, for små, hænger lidt eller er asymmetriske? Hos CeriX kan vi tilbyde forskellige former for plastikkirurgiske brystoperationer. Vi kan derfor helt sikkert tilbyde dig en løsning, der giver dig de bryster, du drømmer om. 

Når du vælger vores klinik, er det dig, der er i fokus igennem hele forløbet. Vi leverer ekspertise og et behageligt forløb, hvor du kan gå hjem med et par flotte bryster. 

Plastikkirurgi og bryster – vi kan give dig de bryster, du drømmer om

Ét af vores specialeområder er plastikkirurgi til bryster. Vi kan lave flere forskellige former for indgreb, hvor vi skaber det resultat, du ønsker. 

Det er måske ikke altid, at du er helt sikker på, hvad det er for et indgreb, du har brug for. Når du vælger vores klinik, kan vi dog altid tage en indledende samtale, hvor vi finder frem til, hvad det egentlig er for et resultat, du ønsker, og dermed hvilket indgreb der er mest optimalt.

Overordnet hjælper vi mange patienter med at få større bryster eller få løftet brysterne. Vi hjælper dog også både mænd og kvinder med at få reduceret størrelsen på deres bryster, hvis der er ønske om dette. Kort sagt kan vi derfor tilbyde mange forskellige former indgreb med plastikkirurgi til dine bryster. 

Se dine nye bryster i 3D

Hos CeriX tilbyder vi Crisalix 3D scanning. Crisalix er en ny, innovativ software, som gør det muligt at simulere kosmetiske indgreb som f.eks. brystforstørrende operation. På den måde kan du blive meget klogere på, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud.

 1. Din kirurg scanner dig (3D simulation via tablet)
 2. Din kirurg vælger implantater og procedurer
 3. Du kan nu se, hvordan resultatet kan se ud

Bestil tid til forundersøgelse allerede i dag og se dit resultat!

Drømmer du om større bryster, der passer til din krop?

Har du fra naturens side altid haft små bryster? Eller har du mistet noget af fylden efter et vægttab? Måske er dit ene bryst større end det andet? Der kan være mange grunde til, at der er behov for plastikkirurgi, der gør brysterne større. Uanset hvad grunden er, står vi dog klar til at hjælpe. 

Har du et ønske om større bryster, er der flere forskellige muligheder, når du vælger CeriX. Du kan for eksempel vælge at få større bryster med implantater eller med eget fedt fra kroppen

Vælger du større bryster med implantater, kan du vælge, om det skal være med runde eller dråbeformede implantater. De giver hvert deres udtryk, hvilket gør, at du kan vælge den løsning, der passer bedst til din krop og dine præferencer. 

Vil du have bryster, der både ser ud som og føles naturlige, kan plastikkirurgi med eget fedt være ideelt. Her transplanteres fedtet fra din mave, dine lår eller et andet sted på kroppen til dine bryster. Det vil derfor være en helt naturlig del af dig, det der bliver indsat i din bryster. 

Hvad der er den optimale løsning for dig, afhænger af din kropstype og dine præferencer. Vi står dog altid klar til at komme med anbefalinger til, hvad der vil give dig det pæneste og mest naturlige resultat.

Eller har du problemer med for store bryster?

På vores klinik hjælper vi også patienter, der har problemer med for store bryster. Her kan vi tilbyde en brystreducering. Det kan blandt andet være kvinder, der har smerter på grund af den tunge vægtbyrde, det kan være at gå rundt med store bryster. 

Vi har dog også mandlige patienter med gynækomasti – også kaldet mandebryster. Her hjælper vi med at mindske størrelsen på brysterne, så brystkassen bliver mere plan. 

Bliv behandlet af en af de dygtigste plastikkirurger i København

Hos CeriX har vi allieret os med nogle af de bedste inden for vores fag. Vores plastikkirurger har en masse erfaring inden for plastikkirurgi og er faktisk blandt de bedste i landet. Er du på udkig efter plastikkirurger i København, er vores klinik i Hellerup helt sikkert et besøg værd. 

Vi tager enhver henvendelse seriøst, da vi ved, det kan være et ømt punkt at skulle have lavet kosmetiske ændringer. Vi tager os derfor godt af dig igennem hele forløbet – lige fra første forundersøgelse til den egentlige operation. 

Plastikkiurgi

I denne video kan du høre og se mere om CeriX Hellerup, som er vores nye privathospital, som tilbyder en bred vifte af plastikkirurgi, bl.a. brystforstørrelse, brystløft, fedtsugning, øvre og nedre øjenlågsoperation, brazilian butt lift og ansigtskirurgi.

Giv brysterne et løft med den optimale teknik

Sidder dine bryster ikke så højt, som de burde gøre? Eller har du et bryst, der hænger mere end det andet? Vi kan tilbyde dig et brystløft, hvor dine bryster bliver løftet, samtidig med at de sidder symmetrisk. 

Vi har flere forskellige løsninger at vælge imellem. Først og fremmest er der de traditionelle brystløft, hvor du kan vælge imellem et lille eller stort indgreb. Det afhænger af det enkelte tilfælde, hvad der skaber det pæneste resultat. 

Som noget særligt kan vi også tilbyde vores CeriX Signature Breastlift. Her er der tale om nytænkning og innovation inden for plastikkirurgi. Indgrebet efterlader nemlig minimalt med ar. Det vil derfor være virkelig svært at se, at du har fået foretaget plastikkirurgi. Du får derfor et virkelig smukt resultat, der er naturligt også passer til dig. 

Hvad koster plastikkirurgi?

Prisen for plastikkirurgi kan være meget forskellig, alt efter hvilket indgreb du ønsker. Der er for eksempel forskel på prisen, når man sammenligner plastikkirurgi til bryster og til ansigtet. En plastikoperation i ansigtet er typisk mindre, hvorfor det er billigere end en brystoperation. 

Ønsker du at få lavet større bryster, kan det for eksempel koste 28.900,- kroner for operationen. Prisen kan dog ændre sig afhængigt af implantat eller en anden metode for indgrebet. Derudover er der også forskellige omkostninger, der bliver lagt oven i prisen. Du kan se en samlet oversigt her

Få delt dine betalinger på plastikkirurgi op

Når du overvejer at få foretaget et plastikkirurgisk indgreb, har du mulighed for at lave en finansieringsaftale, der er tilpasset din økonomi. Vi har nemlig et samarbejde med Resurs Bank. Det betyder, at du kan dele beløbet op i mindre rater. Du betaler et fast beløb hver måned, og du vælger selv, hvad dette beløb skal være, og dermed hvor lang tid du vil bruge på at afbetale. Det sikrer dig, at din økonomi kan hænge sammen.

MØD KIRURGEN

Stig-Frederik er overlæge og speciallæge i plastikkirurgi. Han har en Ph.d.-grad og er forskningsansvarlig overlæge for det første private stamcellelaboratorium til kosmetisk plastikkirurgi.

Han er en af de førende eksperter på verdensplan indenfor fedttransplantation og stamceller til brug i både rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi. Han har publiceret mange artikler i internationale tidsskrifter, bl.a. i The Lancet som eneste danske plastikkirurg. Han er en meget brugt foredragsholder ved internationale kongresser i plastikkirurgi.

Han er ligeledes specialist indenfor rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurgi, og stræber altid efter perfektion og skønhedsidealet er et naturligt og velproportioneret look. Han er derudover også en af de få plastikkirurger i verdenen, der kan udføre det kendte Alexandra brystløft, som efterlader et resultat uden synlige ar.

Stig Frederik er perfektionist ud til fingerspidserne, men hans helt særlige kompetencer er:
 • Fedttransplantation til ansigt
 • Brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrende operation med eget fedt
 • Fjernelse og udskiftning af brystimplantater
 • Alexandra brystløft og brystreduktion
 • Brystrekonstruktion
 • Fedtsugning
 • Fjernelse af slapt maveskind samt slap hud på lår og arme
 • Fjernelse af slap hud efter stort vægttab
 • Operation for mandlig brystudvikling
 • Øjenlågsoperationer
 • Rekonstruktiv- og kosmetisk plastikkirurg

FINANSIERING

Hos CeriX har vi nu den mulighed, at tilbyde vores kunder Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage 499 kr., 899 kr. eller 999 kr. pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 61616117.

Ansøg Kreditansøgning