Udskiftning af brystimplantater

Hos CeriX får du udskiftet dine brystimplantater af nogle af landets førende kirurger indenfor kosmetisk kirugi

  • Operationstid: 1-2 timer
  • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
42.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

Uanset hvorfor du vælger at få udskiftet dine implantater, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du forventer og hvilket resultatet, du ønsker efter udskiftningen. I forbindelse med den indledende forundersøgelse på CeriX Privathospital afdækker du og kirurgen dine forventninger og lægger en plan for din operation. Når brystimplantater udskiftes, er det mest almindeligt at lægge snittet i det gamle ar. Skal implantatet udskiftes pga. kapseldannelse, og er implantatet lagt ind via armhulen, vil det dog ikke være muligt at skifte implantaterne og fjerne kapslen via armhulen. I dette tilfælde laves et nyt snit under brystet eller i den nedre kant af brystvorten. Alt dette er noget, kirurgen vurderer i forbindelse med din forundersøgelse.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Heidi2

#2 BRYSTFORSTØRRELSE: OPERATIONEN

I denne video skal Heidi skal have lavet sin brystforstørrende operation (BFO) på vores privathospital i Hellerup.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

Udskiftning af implantater hos CeriX

FORUNDERSØGELSE

Inden du beslutter dig for en eventuel udskiftning af dine brystimplantater kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger på CeriX Privathospital i Hellerup. I forbindelse med forundersøgelsen taler vi om dine forventninger og ønsker til udskiftning af implantater.

Udover at vælge den rigtige størrelse og form af de nye implantater, kan der være behov for at fjerne kapselvæv og eventuelle silikonerester (hvis implantatet er gået i stykker). Derudover kan der nogen gange være behov for at supplere med et lille/stort brystløft, ligesom der kan være behov for at udføre en indre rekonstruktion af den ”lomme”, som silikoneprotesen skal ligge i. Endelig kan der også i nogle tilfælde være behov for at supplere med en fedttransplantation for at optimere det endelige kosmetiske resultat.

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget om morgenen af vores sygeplejerske og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil blive hørt, om du har fastet, om du har nogle allergier etc. Derefter kommer du ind på operationsstuen, hvor du vil blive lagt til at sove af vores narkoselæge.

I de fleste tilfælde kan udskiftningen af dine implantater foregå via dit gamle ar, hvis arret er placeret under brystet eller ved brystvorten.

Er arret placeret via et snit i armhulen, er det nødvendigt enten at lave et nyt ar i folden eller rundt om brystvorten. Operationstiden afhænger af kompleksiteten af indgrebet. Det er alt sammen noget, du informeres grundigt om inden selve operationen.

EFTER OPERATIONEN

Når operationen er veloverstået, gennemgår din kirurg og sygeplejerske alle de forholdsregler, du skal være opmærksom på i tiden efter operationen. Du får ligeledes svar på eventuelle spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORVENTNINGER EFTER UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

Det er forventeligt, at du vil have svært ved at komme ind og ud af sengen i de første dage efter din operation. Det er derfor en god idé at have én til at hjælpe dig. Der kan være hævelse og blå mærker i områder, hvilket dog forsvinder igen efter kort tid. Det er også normalt at opleve føleforstyrrelser, kløe og varme i området. 

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSER HOS CERIX

En brystforstørrende operation (BFO) kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystforstørrende operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

medina_530

Medina

CeriX er et sted, hvor jeg altid er gået fra med et smil efter hver behandling, fordi jeg ser fremskridt i samtlige behandlinger for solskader og pigmentforandringer. Det bedste jeg har gjort for mig selv, siden mine solskader i ansigtet, er 100% laserbehandling. Min hud er allerede meget pænere, end jeg turde drømme om.

LS-PernilleAalund-juni18.62_150dpi

Pernille Aalund

Indimellem har rigtig mange af os behov for en hjælpende hånd, og her er der brug for hjælp fra kyndige specialister. Råd og vejledning om den helt rigtige behandling er en nødvendighed, særligt hvis de små rettelser ikke skal ’forandre’, men udelukkende forbedre. Det handler langt fra altid om at se yngre ud, men om at bevare dét, man har… længe. Lade alderen sætte sine fine, lette tegn. Jeg ved, at CeriX altid behandler med respekt for det naturlige udgangspunkt, og det gør mig tryg!

Jackie afvent Go'

Jackie Navarro

Uanset hvad jeg har gjort og gør, har jeg aldrig rigtig kunne tage på, på numsen. Jeg har kunne tage på, på maven og på armene. Men på balderne har mine fedtceller simpelthen ikke siddet. Og så har det været svært for mig at træne mig til en numse uden at være for muskuløs. Med et Brazilian Butt Lift med eget fedt hos CeriX har jeg fået trimmet kroppen og suget fedt fra steder, hvor der var lidt i overskud efter 4 gravidteter.

Jeg er så glad for min ‘nye’ timeglasfigur og fyldige numse. Den er jo ikke kæmpestor eller noget. Den er bare helt perfekt – jeg havde faktisk ikke nogen numse overhovedet. Det var nærmest som om, den gik indad. Det er simpelthen så dejligt at få lov til at få nogle former.

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti