Udskiftning af brystimplantater

Hos CeriX får du udskiftet dine brystimplantater af nogle af landets førende kirurger indenfor kosmetisk kirugi

  • Operationstid: 1-2 timer
  • Tilbage på arbejde: 1-2 uger
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Første kontrol: 2 uger
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Forberedelse: Faste
Kontant frapris
42.900 kr.

SÅDAN FOREGÅR UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

Uanset hvorfor du vælger at få udskiftet dine implantater, er det vigtigt, at du overvejer, hvad du forventer og hvilket resultatet, du ønsker efter udskiftningen. I forbindelse med den indledende forundersøgelse på CeriX Privathospital afdækker du og kirurgen dine forventninger og lægger en plan for din operation. Når brystimplantater udskiftes, er det mest almindeligt at lægge snittet i det gamle ar. Skal implantatet udskiftes pga. kapseldannelse, og er implantatet lagt ind via armhulen, vil det dog ikke være muligt at skifte implantaterne og fjerne kapslen via armhulen. I dette tilfælde laves et nyt snit under brystet eller i den nedre kant af brystvorten. Alt dette er noget, kirurgen vurderer i forbindelse med din forundersøgelse.

hellerup

CeriX Hellerup: Privathospital og plastikkirurgi

Se denne video om vores eksklusive privathospital i CeriX Hellerup

Heidi2

#2 BRYSTFORSTØRRELSE: OPERATIONEN

I denne video skal Heidi skal have lavet sin brystforstørrende operation (BFO) på vores privathospital i Hellerup.

Heidi3

#3 BRYSTFORSTØRRELSE: RESULTATET

Heidi er tilbage på CeriX Privathospital til afsluttende kontrol efter sin brystforstørrende operation (BFO). I videoen kan du se Heidis endelige resultat.

Udskiftning af implantater hos CeriX

FORUNDERSØGELSE

Inden du beslutter dig for en eventuel udskiftning af dine brystimplantater kommer du til en forundersøgelse hos én af vores plastikkirurger på CeriX Privathospital i Hellerup. I forbindelse med forundersøgelsen taler vi om dine forventninger og ønsker til udskiftning af implantater.

Udover at vælge den rigtige størrelse og form af de nye implantater, kan der være behov for at fjerne kapselvæv og eventuelle silikonerester (hvis implantatet er gået i stykker). Derudover kan der nogen gange være behov for at supplere med et lille/stort brystløft, ligesom der kan være behov for at udføre en indre rekonstruktion af den ”lomme”, som silikoneprotesen skal ligge i. Endelig kan der også i nogle tilfælde være behov for at supplere med en fedttransplantation for at optimere det endelige kosmetiske resultat.

SELVE OPERATIONEN

Selve operationen foregår ved, at du bliver indlagt på CeriX Privathospital i Hellerup. Her bliver du modtaget om morgenen af vores sygeplejerske og efterfølgende kommer narkoselægen og kirurgen ind og hilser på dig. Du vil blive hørt, om du har fastet, om du har nogle allergier etc. Derefter kommer du ind på operationsstuen, hvor du vil blive lagt til at sove af vores narkoselæge.

I de fleste tilfælde kan udskiftningen af dine implantater foregå via dit gamle ar, hvis arret er placeret under brystet eller ved brystvorten.

Er arret placeret via et snit i armhulen, er det nødvendigt enten at lave et nyt ar i folden eller rundt om brystvorten. Operationstiden afhænger af kompleksiteten af indgrebet. Det er alt sammen noget, du informeres grundigt om inden selve operationen.

EFTER OPERATIONEN

Når operationen er veloverstået, gennemgår din kirurg og sygeplejerske alle de forholdsregler, du skal være opmærksom på i tiden efter operationen. Du får ligeledes svar på eventuelle spørgsmål, så du føler dig helt tryg. Derudover taler du med den kirurg, der opererede dig, inden for det første døgn. Du har et direkte nummer, du kan komme igennem til os på døgnet rundt. Du kan derfor føle dig tryg i hele forløbet. Efter 10-14 dage kommer du til opfølgning hos en af vores sygeplejersker. Du vil ligeledes blive tilbudt en tid til opfølgning hos plastikkirurgen 3-6 måneder efter operationen.

FORVENTNINGER EFTER UDSKIFTNING AF IMPLANTATER

Det er forventeligt, at du vil have svært ved at komme ind og ud af sengen i de første dage efter din operation. Det er derfor en god idé at have én til at hjælpe dig. Der kan være hævelse og blå mærker i områder, hvilket dog forsvinder igen efter kort tid. Det er også normalt at opleve føleforstyrrelser, kløe og varme i området. 

Brystoperationer før og efter billeder

FØR/EFTER BILLEDER FRA BRYSTFORSTØRRELSER HOS CERIX

En brystforstørrende operation (BFO) kan skabe en helt fantastisk forvandling. Ikke nok med at det påvirker dit udseende, kan det også gøre en kæmpe forskel for din selvtillid og din udstråling. Vi har set store forandringer hos patienter både før og efter en brystforstørrende operation. Vi ser gladere patienter, der endelig hviler i sig selv. Brystoperationer kan derfor gøre meget mere end at give dine bryster fornyet fylde eller symmetri. Du får også løftet din selvtillid til et helt nyt niveau.

PLASTIKKIRURGI I HØJ KVALITET HOS CERIX

God service, kvalitet og høj faglighed er gennemgående hos CeriX, hvor nogle af landets bedste og mest erfarne plastikkirurger er samlet. CeriX Privathospital på Strandvejen i Hellerup er en oplevelse udover det sædvanlige. Her får du en eksklusiv og unik behandling fra start til slut. Udover de behandlinger, der foretages på de øvrige CeriX klinikker, tilbydes revolutionerende plastikkirurgi i særklasse. Mantraet er, at et kosmetisk indgreb skal føles som en oplevelse af velvære med gennemført luksus fra start til slut. Fælles for al kirurgi og alle kosmetiske operationer er endvidere ønsket om at få den enkelte til at føle sig som den bedste udgave af sig selv – smukkere, friskere og mere velplejet.

Book forundersøgelse

Hos CeriX er du i gode hænder
Læs mere om os
user-lock
Patientsikkerhed

Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre kosmetiske behandlinger og kirurgi

user-md
Dygtigste kirurger

Plastikkirurger som er blandt landets dygtigste og mest erfarne.

syringe
Nyeste udstyr

Hos CeriX finder du det nyeste udstyr og faciliteter på markedet

hands
Patientforsikring

Vi tilbyder landets bedste patientforsikring for din sikkerhed

crown
Naturlig & Æstetisk

Alle kirurgiske indgreb udføres med øje for det naturlige og æstetiske resultat

Finansiering

Hos CeriX tilbyder vi Danmarks bedste finansieringsløsning. Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til 60.000 kr. rentefrit, og du bestemmer selv, hvilket beløb du vil afdrage pr. måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast.

Finansiering

Det giver total budgetsikkerhed! Ønsker du at høre mere om muligheden for finansiering, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 70 69 26.

reception-600x400

kundeudtalelser

Lise Sorthvid

Lise Baastrup

CoolTech er en perfekt behandling for mig, hvor jeg hverken skal under kniven eller ændrer radikalt udseende. Fedtfrysning er jo en behandling, som går ind og reducerer 20-25% af de fedtceller, der bliver behandlet i det givne område. Efterfølgende udskiller man fedtcellerne via kroppens lymfesystem – og de kommer IKKE igen. Hvis det ikke er smart, så ved jeg snart ikke?! Så for mig er fedtfrysning et rigtig godt supplement til min træning. Man skal altså virkelig huske, at fedtfrysning ikke er en vægttabsting. Hvis du skal tabe dig, så skal du arbejde hårdt selv. Du skal træne, og du skal spise sundt. Fedtfrysning er for mig et supplement, som ligesom går ind og ”forkæler” de dér sidste områder, der har brug for en kærlig (om end ret kølig) hånd

A1140026-2

Pernille Caroline Lotus

Jeg er ret kritisk, hvad angår kirurgi, rynkereduktion og lignende, og har egentlig ventet, til jeg havde passeret de 35 år, indtil jeg turde få andre behandlinger end laser mod acne. Med min kritiske tilgang til, og måske endda nervøsitet omkring, indgreb i ansigtet har jeg længe ledt efter den bedste i branchen, og efter utallige anbefalinger af Rie og CeriX, tog jeg mig sammen og bookede en konsultation. Mødet med Rie og resten af teamet hos CeriX har givet mig mod på rynkereducerende behandlinger, da jeg ved, jeg er under kyndige hænder, og jeg ved, de lytter til, at jeg ønsker det mest naturlige look. Så disse behandlinger er egentlig blot med til, at jeg kan vedligeholde mit ungdommelige look, uden overdrivelse.

Camilla Frederikke

Camilla Frederikke

Jeg mener, alle skal have muligheden for at være den bedste udgave af sig selv. Hos CeriX har jeg fundet det sted, som forstår mig og mine ønsker. Jeg får lavet mine læber hos CeriX, og det har været den bedste beslutning længe, da de forstår at lave dem tilpas fyldige, men stadig naturlige. Jeg har fundet en klinik, der er professionelle, kompetente og utrolig søde. Du bliver altid mødt med de største smil – lige fra receptionisten til din behandler. Jeg føler mig altid i trygge hænder

garanti

CeriX Kvalitetsgaranti

Hos CeriX er vi stolte af at have kunder, der, som os selv, er meget kritisk bevidste – både når det gælder resultatet og ikke mindst kvaliteten af de produkter, der bruges. Alle produkter og præparater er således af højeste kvalitet, og Privathospitalets udstyr og teknologi er det bedste og mest effektive på markedet. 

Vi sætter en ære i at højne branchens standard, kvalitet og sikkerhed.

LÆS OM CeriX Kvalitetsgaranti