Tilbage til oversigten
CoolTech

Fedtfrysning i Odense

Mange oplever med årene problemer med genstridige fedtdepoter, som de, uanset hvor ofte og hvor meget de træner, har vanskeligt ved at slippe helt af med. Heldigvis findes der løsninger på udfordringer og problemer som disse, og især fedtfrysning, der er en ikke-kirurgisk behandling, er blevet populær blandt mange de seneste år.

Her hos CeriX tilbyder vi fedtfrysning i Odense og omegn, så døjer du med fedtaflejringer på uønskede steder af din krop, kan vi hjælpe dig med at blive dine problemer kvit. Vi behandler på det specifikke område, hvor du ønsker at få reduceret dine fedtdepoter, og vi sætter således ind med behandling direkte dér, hvor problemet befinder sig.

Sådan foregår en fedtfrysning

En fedtfrysning i Odense foregår ved, at vi ved hjælp af CoolTech-teknologi fjerner uønsket fedt på de konkrete områder af din krop, hvor du ikke selv kan komme dine problemer til livs ved hjælp af træning og ændrede kostvaner. Det er muligt at behandle ved hjælp af CoolTech på stort set alle områder af kroppen, ligesom vi også har mulighed for at behandle flere områder ad gangen, hvis der er mere end ét sted på din krop, hvor du ønsker forandringer.

Ofte benyttes fedtfrysning til fedtreducering på øvre og nedre del af maven, på yder- og inderlår samt til behandling af dobbelthage, mandebryster, mormorarme med mere. Der er med andre ord mange behandlingsmuligheder, når det kommer til fedtfrysning, ligesom der er tale om en både simpel og skånsom metode.

Mange vælger netop fedtfrysning-behandlingen, fordi de helst vil undgå kirurgiske indgreb i kampen mod deres uønskede fedtaflejringer. På grund af den ikke-kirurgiske metode, hvor du ikke behøver at skulle under kniven, er fedtfrysning netop mere nænsom mod din krop, ligesom de fleste oplever langt færre bivirkninger ved denne metode.

Du kan dog opleve hævelser og mindre smerter efter behandlingen, men i de allerfleste tilfælde vil du stadig uden problemer kunne udføre dine daglige gøremål, akkurat som du plejer. Du er med andre ord langt mindre påvirket efter en behandling ved hjælp af fedtfrysning sammenlignet med, hvis du gennemgik en fedtsugning. Mange vælger derfor netop fedtfrysningen som alternativ til fedtsugningen, da bivirkningerne er færre, og resultaterne er tydelige og kan ses efter relativt kort tid.

Værd at vide om CoolTech

Her hos CeriX tilbyder vi fedtfrysning i Odense ved hjælp af CoolTech, og vi har gode erfaringer med anvendelsen af denne maskine. CoolTech er en veldokumenteret teknologi og behandlingsform, som går ind og fryser og reducerer fedt på et ønsket område af kroppen.

Der findes også andre former for maskiner, når det kommer til fedtfrysning, men den helt store fordel ved netop CoolTech er ifølge os, at denne teknologi muliggør, at to områder behandles på samme tid. Det betyder helt konkret, at du kan forvente en halvt så lang behandlingstid hos os, når vi anvender CoolTech – og det er både fordelagtigt for dig og for os som behandlere.

En behandling ved hjælp af fedtfrysning tager normalt omkring en time per område, der skal behandles. Dertil skal siges, at der er tale om en stort set smertefri behandlingsform, og de fleste, der kommer til os for en fedtfrysning, oplever ikke gener, imens fedtfrysningen står på. Du kan altså med helt ro i maven tage kontakt til os og få en aftale om en behandling af dine uønskede fedtdepoter.

Permanente resultater ved fedtfrysning

Når vi behandler ved hjælp af fedtfrysning, kan du forvente permanente resultater. Fedtet fjernes nemlig ved, at vi fryser det specifikke område ned til minus otte grader, hvorved fedtcellerne i området vil krystallisere og forsvinde. Af den grund vil du ikke opleve, at du efter behandlingerne tager på igen på det behandlede område. Ved frysning af fedtdepoter er det nemlig ikke muligt at tage fedtet på igen på det samme område, og du vil derfor opleve virkninger, der varer ved.

Overvejer du at få en fedtfrysning i Odense, anbefaler vi, at du kontakter vores klinik for en uforpligtende konsultation. Aftaler vi efterfølgende en fedtfrysning i vores klinik i Odense, kan du forvente at opleve tydelige resultater og forbedringer allerede efter to uger. Efter 8-12 uger kan du se det endelige resultat af behandlingen, og her er det muligt at aftale en ny behandling igen, hvis den ønskede effekt ikke endnu er opnået.

Hos CeriX står vi klar til at hjælpe dig

Hvis du tænker, at vores fedtfrysning i Odense vil være en mulig behandlingsform for dig, vil vi hellere end gerne høre fra dig. Når du kontakter vores klinik, aftaler vi en konsultation, hvor vi sammen drøfter dine ønsker. Finder vi efterfølgende ud af, at en anden behandling vil være mere hensigtsmæssig for dig, laver vi blot en aftale herom.

I vores klinik i Odense er det nemlig dig og dine ønsker, der er i fokus, og vi står derfor altid klar til at imødekomme dine behov efter bedste evner. Hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder for fedtfrysning i vores klinik i Odense, kan du her på vores hjemmeside læse meget mere, ligesom du også finder information om permanent hårfjerning og vores øvrige behandlinger.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud